Jensen elevationsseng
Log ind

Jensen elevationsseng

På Bolighuset.dk kan du købe elevationssenge som dobbeltsenge. Du kan bestille enkeltseng ved at ringe til os på tlf. 72 31 20 20

Alle Jensens fjedersystemer har 15 års garanti mod fjederbrud, og det gælder selvfølgelig også fjedre i din Jensen elevationsseng.

Har du først prøvet en elevationsseng, er sandsynligheden lille for at gå tilbage til en en almindelig seng. En elevationsseng bidrager til større frihed. Aldrig før har det været så behageligt at læse, spise morgenmad eller se TV eller surfe på nettet, som med en elevationsseng. Et enkelt tryk på din elevationsseng-fjernbetjening giver dig den ønskede position. Under denne varegruppe, vil du kunne finde elevationssengene Dream, Aqtive 1, Aqtive 2, Aqtive 3 og Dynamique.

Liggekomforten har altid været det mest centrale i Jensen elevationssenge. Jensen elevationssenge leveres med Jensen springmadrasser, en lækker topmadras og flotte sengeben. Jensens elevationssenge er også en fryd for øjet - designet er enkelt, og vil passe i ethvert soveværelse. Elevationssenge fra Jensen giver dig den perfekte helhedsoplevelse.
Har du allerede en Jensen elevationsbund, så kan den kombineres med alle springmadrasser fra Jensen, da alle Jensen springmadrasser egner sig til elevation.

Program for Jensen elevationssenge:
Jensen Dream elevationsseng - fås med Jensen Diplomat
Jensen Aqtive 1 elevationsseng - fås med madrasserne Diplomat, Ambassadør
Jensen Aqtive 2 elevationsseng - fås med madrasserne Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme
Jensen Aqtive 3 elevationsseng - fås med madrasserne Ambassadør, Prestige og Supreme
Jense Dynamique elevationsseng - fås med madrasserne Prestige og Supreme