ABC Reoler

ABC reol Quadrant model er til dig som ønsker et fleksibelt reolsystem med uanede muligheder. ABC Quadrant er en reol som med sit minimalistiske udtryk er en tidløs løsning til det hjem, hvor man sætter funktionalitet og udseende højt. Denne ABC reol sættes sammen af løse sider omkring det patenterede alufarvede beslag så udtrykket bliver let og elegant. Samtidig giver beslagene dig mulighed for at ud- og ombygge reolen hvis behovet ændrer sig. Med en ABC reol er du sikret en virkelig flot og samtidig funktionel løsning på opbevaringsproblemer.
Design din egen reol på www.abc-reoler.dk

Quadrant reolsystem


ABC Quadrant reolen kan vælges i 3 forskellige dybder 23, 33 eller 42 cm - og de 3 dybder kan også kombineres i én og samme reol. Genial løsning da man så kan designe sin helt egen og unikke reol med flere forskellige dybder og farver, f.eks kan du vælge bagbeklædningen i en farve, sider  i en anden farve og evt. låger og skuffer i en tredje farve, du bestemmer selv. Reolen kan naturligvis vælges i mange flere forskellige farver. De kører som standard 6 forskellige farver men ønsker du en reol med spræl på farverne så kan "Verdensfarverne" fra Sadolin mod et farvetillæg også vælges.

ABC reolsystemet er til dig som ønsker et fleksibelt reolsystem med uanede muligheder. ABC Quadrant er en reol som med sit minimalistiske udtryk, er en tidløs løsning til det hjem, hvor man sætter funktionalitet og udseende højt. Denne ABC reol sættes sammen af løse sider omkring det patenterede alufarvede beslag så udtrykket bliver let og elegant. Samtidig giver beslagene dig mulighed for at ud- og ombygge reolen hvis behovet ændrer sig. Med en ABC reol er du sikret en virkelig flot og samtidig funktionel løsning på opbevaringsproblemer.

Med Quadrant reolsystemet fra ABC reoler får du et fleksibelt reolsystem med rigtig mange muligheder. Hos Bolighuset har vi et stort udvalg af reolmoduler fra ABC reoler. Er du på udkig efter væghængte reoler, er der også mange muligheder med modulerne fra ABC reoler. De kvadratiske reoler gør det muligt at kombinere reolkasserne på kryds og tværs så du opnår præcis den opstilling du ønsker. De smarte push låger giver reolen et enkelt og minimalistisk design som passer godt ind i en nordisk indretning.