Chaiselong sofaer

Sofaen er et af de ultimative samlingspunkter for familien, og derfor kan det godt betale sig at investere i en sofa af høj kvalitet. Er du på udkig efter en sofa med ekstra komfort og som er perfekt til afslapning, så er en chaiselong sofa med garanti noget for dig. Smid benene op eller brug den ekstra plads, som siddepladser, når der kommer gæster. Uanset om du er på udkig efter en lille eller stor sofa med chaiselong, kan du finde en størrelse der matcher netop din bolig.

De mange fordele ved en chaiselong sofa


En sofa med chaiselong er perfekt når man trænger til et hvil, har lyst til at slå benene op efter en lang dag på arbejde eller får gæster og skal bruge ekstra siddepladser. For ekstra komfort kan du også finde en sofa med bred chaiselong, hvor der er plads til to personer. Perfekt til en film aften eller hvis du bare elsker at have god plads.

Chaiselong sofaer er blevet utroligt populære, og tilfører stuen et moderne og afslappet udtryk. Vi tilbyder både højre og venstre vendte modeller, og det er derfor nemt at finde det perfekte match til din stue. Vores udvalg byder på chaiselong sofaer i høj kvalitet, og du er derfor sikret en model med lang holdbar og rigtig god komfort.

Der er en chaiselong sofa til ethvert hjem


Uanset om du har en stue med masser af plads eller bor i en mindre lejlighed, kan du få glæde af den store komfort denne type sofa giver. Vi tilbyder både små og store chaiselong sofaer i læder og stof. Til den lille stue er en 2 eller 3 personers sofa med chaiselong oplagt, men har du brug for ekstra meget plads til den store familie, kan du gå efter en hjørnesofa med chaiselong eller en model, der både har open-end og chaiselong. Udover størrelsen på din nye sofa, bør du også overveje om sofaen skal være venstre eller højrevendt, da de fleste modeller ikke er vendbare.

Sidst, men ikke mindst så skal du naturligvis beslutte, hvilket udtryk du ønsker din sofa skal have. Går du efter en klassisk lædersofa med chaiselong, eller skal stilen i stedet være minimalistisk eller eksklusive? Det store udvalg byder på sofaer i mange forskellige varianter og der er derfor gode chancer for at du finder det perfekte match til netop din stue.

Ofte stillede spørgsmålHvad betyder det når en sofa er vendbar?
Når en sofa er vendbar betyder det, at du kan flytte den side som chaiselongen sidder i. Du kan altså aftage chaiselongen og placere den på den anden side alt efter behov. Denne funktion er praktisk, hvis du ofte flytter rundt på dine møbler, da det kan have en stor betydning for din indretning, hvilken side chaiselongen er placeret i. Tag et kig under de enkelte modeller, hvor det vill være beskrevet om den er vendbar eller ej.

Hvordan ved man om en sofa skal være højre eller venstre vendt?
En chaiselong sofa vil som regel enten være højre eller venstre vendt. Det dækker over hvilken side chaiselongen sidder i, når du står med front mod den. Når du køber en sofa med chaiselong kan du som regel vælge, hvorvidt den skal være højre eller venstre vendt. Hav din indretning med i mente, da det sjældent er helt ligegyldigt, hvilken side chaiselongen sidder i.

Hvilke fordele har en sofa med chaiselong?
Der er mange fordele ved en sofa med chaiselong, og en af de væsentligste er naturligvis, at den giver ekstra dybde til sofaen, så du kan smide benene op eller tage et hvil. Bor du småt, vil chaiselong sofaen være et godt alternativ til en stor hjørnesofa. Derudover kan chaiselongen også udnyttes, når i har gæster, som ekstra siddepladser.

Kan man vende en chaiselong?
På nogle modeller er det muligt at aftage chaiselongen, så den kan placeres i den anden side. De fleste chaiselong sofaer er dog ikke vendbare, da det kan have en påvirkning på designet. Du kan dog stort set altid vælge, hvorvidt din sofa skal være højre eller venstre vendt, når du køber den.