Loungesofa

En loungesofa indbyder til hygge og afslapning. Den er yderst komfortabel, og det oplagte valg, hvis du er på jagt efter en blød og elegant sofa. Loungemøbler kan bruges i mange miljøer. Lige fra stuen til arbejdspladsen. De kommer i mange forskellige størrelser og designs, så der er noget til enhver smag. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste loungesofaer. Du kan  både finde en lille 2 personers loungesofa til hjørnet på kontorpladsen, en stor hjørne loungesofa til den rummelige stue og alt derimellem. Gå på opdagelse her på siden, og find din næste sofa i ægte loungestil.

Afslappet atmosfære med en loungesofa


Har du et uindrettet hjørne i hjemmet, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så bør du i høj grad overveje, at forvandle det til et lækkert loungeområde, hvor der er plads til afslappet og hyggeligt samvær. Men det kræver naturligvis de helt rigtige lounge møbler.

Her på siden finder du et stort udvalg af lækre lounge sofaer, som vil passe perfekt ind i den private bolig eller til det uformelle område i virksomheden.

Det behøver ikke kræve uanede mængder plads, at lave en lækker lounge. Det kan ligeså vel være du har lidt plads til overs i boligen eller ønsker at give sofahjørnet et nyt og anderledes udtryk. En indendørs loungesofa indbyder både til en masse gode snakke, kortspil og et glas vin fredag aften. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre lounge sofaer, som alle er udført i høj kvalitet og med enestående komfort. Med andre ord, kan du sidde timevis i de lækre sofaer, uanset om det er en lille eller stor loungesofa du vælger.

Lav et uformelt loungeområde på arbejdspladsen


Med en loungesofa i virksomheden, skaber du rum til, at gæster kan få sig en kop kaffe imens de venter eller at medarbejderne har et sted, hvor de uformelt kan sætte sig og sparre med hinanden. Det skaber en dejlig stemning på enhver arbejdsplads med sådan et område, og giver plads til en god og uformel dialog.

Loungen i virksomheden skal både være funktionel og æstetisk, og udvalget af loungesofaer byder i den grad på begge.

Find en lounge sofa, der matcher dig og dit rum


Hos Bolighuset finder du et stort udvalg af både små og store loungesofaer i et væld af forskellige materialer, former og designs.

By Lassen har fremtryllet mange smukke sofaer, der er oplagte som brug i en lounge. Det gælder blandt andet den elegante Mingle sofa, der er perfekt som en lille loungesofa med plads til to personer. Også den iøjenfaldende Vilhelm sofa er et kig værd, og den kommer blandt andet i en smuk læder udgave, der vil matche den traditionelle lounge stil til punkt og prikke.

Er du på udkig efter en loungesofa med chaiselong, tilbyder vi naturligvis også det. Med en chaiselong får du mulighed for at smide benene op efter en lang dag eller tage en velfortjent pause foran fjernsynet.

I sortimentet finder du både lounge sofa i læder og stof, og der er derfor noget til enhver smag.

Ofte stillede spørgsmålHvad er en lounge sofa?
Generelt er loungemøbler kendetegnet ved, at de er gode at slænge sig og slappe af i. Præcis det samme er gældende for en lounge sofa. Det er i alt sin enkelhed sofaer, der har en utrolig god komfort, og som indbyder til afslapning. Lounge sofaer findes i mange forskellige størrelser, materialer og designs. De kan bruges i alt fra stuen til arbejdspladser og i restauranter.

Hvordan vælger jeg en lounge sofa?
Når du skal vælge en lounge sofa er komfort et af de vigtigste parametre, at have med i sine overvejelser. Det kan være sofaen skal have chaiselong, tilhørende puf, brede armlæn eller være ekstra dyb. Derudover spiller designet og størrelsen på sofaen naturligvis også en rolle, så den harmornerer med den øvrige indretning.