Sofasæt

Mangler du den perfekte sofaløsning, hvor hele familien kan samles og som samtidig giver dig stor fleksibilitet? Et sofasæt kan opstilles på mange forskellige måder, så det matcher din stue helt perfekt. I udvalget finder du 2 og 3 personers sofasæt fra kendte mærker, som alle er fremstillet i høj kvalitet og af gode, holdbare materialer. Uanset om du er mest til en klassisk sofa i læder eller foretrækker en blød stof sofa, er der stor chance for, at du finder et sofasæt der matcher dine behov og personlige smag her på siden. Vil du udvide din sofa gruppe, kan du tilkøbe en lænestol i samme model som sofaerne.

Indret din stue med et lækkert sofasæt


Er du på udkig efter en ny sofa, som har mange muligheder og plads til hele familien? Så er et sofasæt måske noget for dig.

Et sofasæt er en oplagt måde at skabe sammenhæng i indretningen på, da sofaerne både kan bruges sammen i en sofagruppe eller hver for sig. Det kan være i hver sin ende af stuen eller i helt forskellige rum.

Sofasættet er en klassisk sofaløsning, som har været brugt i mange år. Du kan skabe en intim og nærværende stemning, ved at placere de to sofaer overfor hinanden, men du kan også vælge at stille sofaerne op ad væggen eller udforske en helt tredje opstillings mulighed.

Det er en fleksibel løsning og derfor oplagt til dig, der godt kan lide at flytte rundt på møblerne og ændre indretningen en gang imellem. Hos Bolighuset finder du et stort udvalg af sofasæt i høj kvalitet fra kendte brands, som Kragelund, Hjort Knudsen og Svane Design. Uanset hvilken model du vælger, er du sikret gode materialer, lækker komfort, smukt design og lang holdbarhed.

Sofasæt med 3 og 2 personers sofa


Et sofasæt kan både bruges i den lille lejlighed og den store stue. Det er nemt at tilpasse sofaerne til forskellige rum, da de kan flyttes individuelt og stå på mange forskellige måder. Har du ikke plads til et helt sofasæt, eller vil du gerne kombinere forskellige modeller eller farver, er det også muligt at købe en 2 personers eller 3 personers sofa hver for sig.

Som regel består et sofasæt af en 3+2 personers sofa, som har rigeligt med plads til hele familien. Vil du gerne have mulighed for at slænge dig, er en 3 personers sofa også lang nok til det formål.

Er I en stor familie eller får I ofte gæster, kan du udvide dit sofasæt sofasæt med en lænestol i samme stil.

Sofasæt i læder og stof


Hos Bolighuset tilbyder vi både sofasæt i læder og stof, så der er noget til enhver smag. Det er meget individuelt, hvilket materiale man foretrækker, da de har hver deres visuelle udtryk og fordele.

Et sofasæt i læder er både klassisk og moderne. Det er nemt at vedligeholde i dagligdagen, da det blot kan tørres af med en fugtig klud, og over tid vil sofaen få en smuk patina.

Et sofasæt i stof kan tilføre stuen en varm og hyggelig stemning, og er perfekt at slænge sig i. En anden fordel er, at du har flere farver at vælge i mellem, så du kan finde det helt rette match til din stue. Du kan både få sofasæt i grå, blå, rød, sort eller gul, hvis du vælger en model i stof. Det er dog en god ide, at imprægnere din stofsofa, da den ikke er ligeså let at tørre af.

Gå på opdagelse i udvalget af sofasæt, og find det helt rette match til din stue. Har du spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.