Jensen senge

Jensen er i dag en af Skandinaviens ledende madrasproducenter. på madrasfabrikken produceres der i dag over 150.000 madrasser om året. Der findes en følelse af stolthed og kundskab i deres produkter, som ingen maskine i verden kan erstatte. Dette er også den naturlige årsag til, at navnet Jensen er blevet et kvalitetsvaremærke både inden- og udenfor de nordiske grænser.
JENSEN Sengegavl
1 anmeldelser
Før DKK 6.047,00
JENSEN Sengebord
1 anmeldelser
Før DKK 2.132,00
JENSEN Add on Lampesæt
1 anmeldelser
Før DKK 4.264,00

JENSEN har gjort sig ekstra umage

Her på siden ser du vores store udvalg af senge fra mærket Jensen®. Jensen en af skandinaviens førende madrasproducenter hvor der produceres over 150.000 madrasser årligt. Jensen® blevet et kvalitetsvaremærke både i Norden men også internationalt. Se vores store udvalg af de fantastiske senge og madrasser her på siden.

Hos Bolighuset forhandler vi et stort udvalg af Jensen® senge og madrasser. I dag er Jensen en af skandinaviens førende madrasproducenter hvor der produceres over 150.000 madrasser årligt. Jensen senge har en følelse af stolthed og godt håndværk som ingen maskine kan erstatte. Derfor er navnet Jensen® blevet et kvalitetsvaremærke både i Norden men også internationalt.

På Bolighuset.dk finder du altid et godt senge tilbud, og vi har prisgaranti så vi matcher billigste markedspris

Kvalitetssenge med høj komfort


Er du på udkig efter en seng i høj kvalitet, så er en seng fra Jensen® et godt bud.
Hvad end du ønsker en kontinentalseng, elevationsseng eller boxmadras, så har Jensen® noget for enhver smag.

Gå direkte til kategorierne herunder:

» Kontinentalsenge
» Elevationssenge
» Boxmadrasser

Se også udvalget af Jensen topmadrasser, hovedgavl og tilbehør herunder:

» Topmadrasser
» Hovedgavl
» Tilbehør


Madrasser i højeste kvalitet


Her på siden finder du topmadrasser fra Jensen®. Se fx madrasserne fra Softline, TempSmart eller StarRose-serien. Madrasserne i Softline serien findes i 3 forskellige hårdshedsniveauer og forskellige tykkelser. Med en TempSmart madras får du en temperaturregulerende madras, så du kan undgå at fryse eller få det for varmt. StarRose madrasserne er 10 cm tykke med et Kairo-Kashmir betræk som indeholder 3% uld. Betrækket er fugttransporterende, varmeregulerende og antibakteriel. Vælger du en Jensen madras, vil du ikke fortryde det.

Køb din nye Jensen® seng hos Bolighuset


Drømmer du om seng fra Jensen? Så køb den hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.

Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.

Ring på 72 31 20 20 og få et godt tilbud