Kragelund møbler

Kragelund Furniture laver smukke sofaer, som passer godt ind i vores nordiske stil. Firmaets vision er at lave kvalitetsmøbler ud fra traditionen omkring det gode gamle danske møbelhåndværk. Komfort og design prioriteres højt samt konkurrencedygtige priser. Deres bedst kendte sofa er Torup K 135, som er en tremmesofa med klassisk udtryk og som ses i rigtig mange af de danske stuer i dag. Det tidsløse design gør, at den matches perfekt i enhver indretning og den kan naturligvis vælges i forskellige farve stoffer og læderkvaliteter.  Med Kragelund møbler, er du sikret høj kvalitet i smukt design.

Mere om Kragelund Furniture


Kragelund Furniture er en møbelleverandør der blev grundlagt i 1978. Baseret på den stolte danske tradition for både håndværk og møbeldesign, fremstilles der møbler til den rigtige pris i høj kvalitet. Køber du Kragelund møbler og interiør, kan du være sikker på stor komfort, lang holdbarhed og attraktive kommercielle designs. Design fra Kragelund Furniture er udviklet i et team af eksterne og interne designere, der sikre en spændvidde i sortimentet. Sortimentet byder på det bedste fra mange internationale trends og selvfølgelig også designs fra skandinavisk oprindelse.

Vores udvalg af Kragelund møbler


Bolighuset er Kragelund Furniture forhandler, og vi har et bredt sortiment af kvalitetsmøbler fra Kragelund. På siden finder du både en ikonisk Kragelund tremmesofa - en klassisk Kragelund tremmestol fremstillet i læder, og en masse lækre fuldpolstrede sofaer. Kragelund møbler findes i mange forskellige materialer, udtryk og former. Du kan både få de klassiske lædermøbler, en moderne velour Kragelund sofa og en Kragelund stol i forskellige træsorter. Der er et møbel til den minimalistisk såvel som den farverige indretning. Der stræbes efter at holdbarhed, komfort og æstetik går hånd i hånd, i alle møbler. HR-skum i sædderne kombineret med rammer i massivt træ udgør møbler, der er bygget til at holde.

Slap af i en Kragelund sofa


En Kragelund sofa er lavet til brug og har høj komfort pakket ind i et stilrent og klassisk design.

Kragelund Furniture laver mange flere sofaer både med tremmer og fuldpolstrede. Desuden laver de også sovesofaer, stole og skamler. Hvis der er spørgsmål til produkterne så ring endelig på tlf. 72312020 så vil der sidde en sælger klar til at hjælpe og rådgive, uanset om det gælder en Kragelund sofa, Kragelund stol eller et helt tredje produkt.