Thomsen Furniture

A.C.O. møbler er et dansk møbel firma fra 1977, som senere skiftede navn til Thomsen Furniture. A.C.O. er kendt for at lave god dansk kvalitet i tidsløst design til fornuftige priser.  A.C.O. møbler er bedst kendt for deres populære entré serie Visit, som kan få enhver gæst til at føle sig velkommen samt deres små serveringsborde på hjul heriblandt Hudson, Wilson eller James, der både er praktiske samt dekorative og fås i forskellige træsorter og farver. Nedenstående finder du både Visit entré serien, serveringsbordene samt det populære ACO Katrine sofabord. Ønskes Katrine bordene i specialmål eller har du andre spørgsmål så kontakt os endelig på tlf.: 72312020 hvor der vil sidde en kyndig møbelsælger klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Om A.C.O Møbler // Thomsen Furniture


Historien bag A.C.O Møbler går tilbage til 1977, hvor Axel og Ruth Christensen startede den lille forretning i et gammelt mejeri i Gjerrild. Det skulle vise sig at være en stor succes, og med den samme passion for dansk design og håndværk drives virksomheden stadig i dag, dog under navnet Thomsen Furniture. I dag drives virksomheden af Brian Thomsen, der allerede kom til virksomheden i 1992 og overtog i 2011. Beliggenheden har også ændret sig og i dag har det daværende A.C.O Møbler placering i Grenaa.

A.C.O Møbler har altid stået for at udvikle og skabe møbler i særdeles høj kvalitet, der er lavet til brug i utroligt mange år. Det er naturligvis både når det kommer til funktion, men også designet som er tidløst og i rene linjer. Stilen hos A.C.O Møbler er nordisk med smukke former, som er nem at integrere i den moderne indretning.

Bolighuset er en af de stolte ACO Møbler forhandlere og hos os finder du et udvalg af både borde og entremøbler fra det danske møbelfirma.

Indret med A.C.O Møbler


Et ACO sofabord vil stå godt i enhver indretning, og med de forskellige størrelser, former og udtryk er det let at finde netop den model, der matcher din bolig. Det smukke A.C.O Katrine sofabord er med sit flotte, stilrene design populært i de danske stuer, da det både kan tilpasses i størrelse, udformning og højde. Så er man til små sofaborde som er samlet i gruppe eller til et stort som er tilpasset din sofa så er Katrine bordene fra A.C.O. et rigtigt godt valg. Fra A.C.O Møbler er Katrine sofabord et populært valg, men også de smukke serveringsbord, James og Hudson vil pryde boligen med smukt nordisk design. De to A.C.O serveringsborde har flere lighedstræk og består begge af en top- og bundplade, samt hjul, så bordet let kan flyttes derhen, hvor du ønsker. Du kan vælge dit serveringsbord i flere forskellige farver og materialer, så det passer perfekt ind i din indretning.

På siden finder du også A.C.O Møbler Visit, der er en møbelserie fremstillet til brug i entreen. Visit kan bruges i alt fra den lille til den store entre og byder blandt andet på konsolbord, knagerække, spejl, bænk og bøjler. Gå på opdagelse i udvalget af A.C.O Møbler // Thomsen Furniture og find stilrene møbler i tidløst design til dit hjem.