Dan-Form

Dan Form blev grundlagt i 1992, i Danmark. Dan Form er en dansk virksomhed der designer og producerer møbler af høj kvalitet, herunder spisestole, barstole, kontorstole og spiseborde. Dan-Form udvikler løbende sine produkter, så du i dag får stole og borde i virkelig høj kvalitet. Dan Form er kendt i store dele af verden for at lave dansk design møbler. Virksomheden lægger samtidig også vægt på at bevare deres koncepter og produktion så miljøvenligt som muligt.

Trænger du til nye møbler? Hos Bolighuset har vi et stort udvalg af møbler, hvor vi har forskellige designs så du har mulighed for at vælge netop det der passer perfekt ind i dit hjem. Desuden er det nemt at opnå gratis levering ved køb af møbler.

Alle møblerne fra Dan Form er dansk design, lavet i de bedste materialer som holder i mange år. Dan Form laver spisebordsstole, spiseborde, barstole og kontorstole der alle er lavet i et minimalistisk design der passer perfekt til de fleste hjem.

Dan Form møbler fås i mange forskellige stilarter, som passer til lige netop dit hjem. Alle vores stole findes på vores hjemmeside, slå fantasien løs og udforsk de mange muligheder når du skal have indrettet dit hjem, og se om der er noget der falder i din smag.

Se vores store udvalg af Dan Form møbler

På vores hjemmeside findes et bredt og stort udvalg af forskellige møbler til dit hjem hvor vi tilbyder gratis levering ved køb af møbler. Her er det muligt at vælge møbler i forskellige design der både kan være et funktionelt møbel, men samtidig også et indretningselement der pynter i hjemmet.

Vi har flere forskellige modeller, som har forskellige funktioner. Har du brug for hjælp til at finde det som opfylder dine behov, så kom ned i vores butik i Ringkøbing og tag et kig på vores brede udvalg af møbler. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20 hvor vi altid gerne vil hjælpe.Læs mere om møblerne her

Når man skal vælge dine nye møbler, er det ikke kun designet, man skal vælge efter. Komforten skal prioriteres højt, så du er sikker på at møblerne også er gode at bruge. Hos Bolighuset behøver du ikke gå på kompromis med designet da vores tilgængelige møbler, alle har et flot design og en rigtig god komfort. Vælg med omhu møbler der passer perfekt til dig og dine behov.Dan Form spisebordsstole?

Når du skal vælge nye spisebordsstole, findes der stole i mange forskellige designs, stilarter og farver. Hvor du altid kan vælge sort, men de fås også i mange andre farver. Der findes de klassiske spisebordsstole lavet i et enkelt og tidløst design, der passer ind i de fleste hjem. Derudover findes der også de populære spisebordsstole i et moderne design, der passer perfekt til den tidsløse indretning.

De fleste Dan Form spisebordsstole er lavet i et minimalistisk design der passer perfekt ind i de fleste hjem, her er stole som Hype, Flair og Dolphin blot eksempler på de mange produkter fra Dan Form.

Derudover er Dan Form kendt for at producere formspændte møbler, som udover at være lavet i et flot design også er ekstremt holdbare. Ved at de formspændte møbler produceres på denne måde, sikrer Dan Form sig at deres produkter er lavet i en god kvalitet der holder, samt at deres produkter får et flot og elegant design.

Skalstole både med stålstel og med træben betegnes under den nordiske stil, særligt pga. det lette design er de populære i indretningen. Skalstole er kendt for at blive produceret i mange forskellige farver. Derudover har Dan Form også lavet spisestol i læder, kunstlæder, stof og velour udforsk blot det store udvalg på vores hjemmeside, hvor vi tilbyder gratis levering ved køb af de fleste møbler.Hvilke funktioner?

Der findes mange forskellige slags spisestole, som hver især har forskellige fordele og ulemper når det handler om design og komfort. Nogle stole sidder du måske kun kort tid af gangen i, mens andre bruges i flere timer. En spisebordsstol med træ ryg giver et flot elegant look, dog kan du ofte være nødsaget til at gå på kompromis med komforten. Hvis du ønsker mere komfort kan en polstret ryg have sine fordele, idet de er perfekte til hvis du ønsker at sidde længere tid ved bordet.Med eller uden armlæn?

Flere og flere vælger stole med armlæn, idet vi i langt højere grad bruger mere tid i vores spisestue samt rund om bordet. Derfor er det vigtigt at vælge spisebordsstole som passer til dig, hvor du samtidig også sidder godt. Her kan spisebordsstole med armlæn være en fordel, idet du får en ekstra komfortfunktion. Dog er det vigtigt at vælge nogle som passer i højden til dit bord, idet armlænet ofte kan støde på sargkanten på borde, hvis stolen er for høj til dit bord. Omvendt kan stolen også være for lav, og du vil derfor ikke få en god siddekomfort. Spisebordsstole med armlæn er perfekte hvis de passer til spisebordet, idet du derved kan få mest muligt ud af dine nye spisestole.

Derudover vil spisebordsstole uden armlæn være den perfekte løsning, hvis du ikke ønsker at de skal optage meget plads omkring spisebordet. Samt kan de være det perfekte valg til hvis pladsen er træng.Spiseborde

Dan Form har også lavet spiseborde, som passer perfekt ind i stuen eller spisestuen, idet de alle er lavet i et flot look der passer til indretningen. Dan Form har lavet borde i valnød, eg, ask og elmetræ der alle er lavet i et flot design. Du kan vælge mellem forskellige former, så du derved kan finde bordet med den rette længde og bredde.

De fleste spiseborde er typisk mellem 73 cm og 75 cm i højden, derfor er det vigtigt at vælge nogle spisestole som passer til bordet. Det kan være du ønsker de skal være i de samme farver som bordet, så du får et ensartet look. Dog kan man også sagtens kombinere stole i forskellige farver, som sort, hvid, grå - eller nogle af de andre farverige stole fra Dan Form.

Ønsker du en stol hvor der er ekstra komfort, så kan en stol med ekstra polstring være den perfekte løsning. En polstret stol er perfekt til et godt måltid i et godt selskab hvor du ønsker at sidde behageligt i længere tid. For at få komforten i top kræver det at de valgte spisebordsstole laves i lækre materialer hvor siddehøjden passer til bordet, de fleste spiseborde er typisk mellem 73-75 cm i højden. I kategorien behagelige spisebordsstole vælges der oftere spisebordsstole med armlæn og med et godt ryglæn.Barstole

Dan Form tilbyder både barstole og counterstole som passer til de klassisk barmiljøer eller til dit køkken. Stolene er lavet i et flot design og god kvalitet, der kan kombineres med de matchene spisestol og borde, så du er sikker på at få en stilren indretning i hjemmet.

Derudover kan du vælge mellem fast stel eller gaslift stel hvor du har mulighed for at justere sædehøjden. Dolphin barstol med gaslift kan eksempelvis justeres fra 53 cm til 80 cm i højden.Kontorstole

Der er mange ting du skal tage stilling til når du skal vælge din nye kontorstol. Kontorstole spiller en vigtig rolle, idet vi ofte bruger dem i mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

På vores hjemmeside findes et bredt og stort udvalg af forskellige kontorstole. Her er det muligt at købe en god med også billig kontorstol, der opfylder lige netop din behov.

Vi har flere forskellige modeller af kontorstole, som har forskellige funktioner. Har du brug for hjælp til at finde den bedste kontorstol til dig og dine behov så kom ned i vores butik i Ringkøbing, hvor du kan prøve de bedste kontorstole af, inden du skal købe kontorstole til dig og dine unikke behov. Mange af vores kontorstole passer til både arbejde, studie og hobbyer.

Dan Form er en af de mest innovative møbelproducenter, hvor deres kontorstole er lavet i et flot design. Kontorstolene er lavet i et eksklusivt design der imødekommer de nyeste trends. Samt er kontorstolene lavet i praktiske materialer, som f.eks. kunstlæder som er nem at vedligeholde og rengøre.Vedligeholdelse

Uanset om du vælger dine møbler med betræk i læder, stof, velour eller kunstlæder, så er det altid fornuftigt at forlænge levetiden ved at vedligeholde dine møbler. Til læder bruges med fordel lædercreme og det kan være en god idé at imprægnere stoffet på stolene, ved træstole bruges typisk olie eller sæbespåner.

Derudover kan man også tilkøbe filt- eller glidesøm til at sætte under stolebenene på dine nye stole. Dette kan du gøre for at undgå at slide for meget på stolene. Samt sikrer du dig at du ikke slider stolene mod gulvet. Se vores udvalg af filt- og glidesøm her på hjemmesiden, eller ring på tlf. 72 31 20 20 hvis du ønsker at høre mere.