Dunlopillo

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt.
Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt.
Madrasserne i serierne Pure og Passion er topkvalitet latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Den bedste kvalitet fra Dunlopillo.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret af madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Dunlopillo - det naturlige valg


Dunlopillo’s historie begyndte i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo® latexmadras så dagens lys. Fantasi, stædighed og en god portion pionerånd banede vejen for den første madras, som Dunlop Rubber Company udviklede.
Da man i 1960’erne fik fokus på rygproblemer og på, hvor vigtigt det er at aflaste ryggen anatomisk korrekt, begyndte mange rygeksperter at anbefale Dunlopillo’s produkter, og siden har gode opgraderinger gjort Dunlopillo til et anerkendt madras brand.

I dag har Dunlopillo suppleret sortimentet med puder og avancerede elevationsteknikker. De mere end 90 års erfaring med senge og madrasser, har givet Dunlopillo et ry, for at være en af verdens mest førende og elskede producenter af senge i naturlatex. Du vil ikke komme til at fortryde købet af en Dunlopillo seng.

Vores udvalg af Dunlopillo


En stor del af livet bruges i sengen, og en god nattesøvn er vigtig for dit velvære. Dunlopillo har til mål, at du får en optimal søvn, når du sover i en af deres senge. Hos os finder du et bredt sortiment af Dunlopillo senge, i mange forskellige varianter, lige fra Dunlopillo kontinentalseng, boxmadrasser og elevationssenge, som er det brandet er mest kendt for.

Du kan hos Bolighuset også finde en Dunlopillo pude eller en stilren Dunlopillo sengegavl, der findes i flere designs, størrelser og farver. Vælger du en seng fra Dunlopillo, er du sikret lang garanti for, at madrassen holder både komforten og formen i lang tid. Derudover har Dunlopillo stort fokus på at fremstille deres senge bæredygtigt, og har sat mange tiltag i gang, der mindsker aftryk på miljøet. Du kan derfor trygt og med god samvittighed købe en seng fra Dunlopillo.

Dunlopillo senge


Dunlopillo senge findes i mange forskellige varianter, og derfor er du også sikker på at kunne finde det perfekte match til netop dig. Der ligger rigtig mange års erfaring bag deres senge, og derfor er de også noget helt særligt. Der er fokus på det danske design, såvel som den danske kvalitet, og alle senge er lavet af levende hænder i Hurup Thy, der mestrer det fantastiske håndværk.

Sengene kommer i flere serier, og her på siden finder du både Dunlopillo Pure, Passion og Deluxe.
Dunlopillo Pure giver dig den helt rene oplevelse fra Dunlopillo, hvor du får den fulde effekt af de gode egenskaber, som kernen af naturlatex giver. Passion serien kombinerer 15 cm pocket fjedre med egenskaber fra naturlatex. Begge vil give en perfekt søvnoplevelse, og den gode søvnkvalitet.

Alle senge fra Dunlopillo er opdelt i 7 komfortzoner - tilpasset din krop. Sengene findes i et utal af størrelser, både i længde og bredde. Uanset om du leder efter en almindelig Dunlopillo 90x200 seng, Dunlopillo 140x200 seng til gæsteværelset eller en stor dobbeltseng, er de at finde i vores udvalg.


Gå på opdagelse i udvalget af Dunlopillo, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.