Dunlopillo

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt.
Madrasserne i serierne Pure og Passion er topkvalitet latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Ved køb af en Dunlopillo seng kan du være sikker på en kvalitetsseng der er med til at sikre dig en god nattesøvn. Dunlopillo har valgt de bedste materialer til deres senge, så du er garanteret den bedste kvalitet fra Dunlopillo. Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret af madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Dunlopillo - det naturlige valg


Dunlopillo’s historie begyndte i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo® latexmadras så dagens lys. Fantasi, stædighed og en god portion pionerånd banede vejen for den første madras, som Dunlop Rubber Company udviklede.
Da man i 1960’erne fik fokus på rygproblemer og på, hvor vigtigt det er at aflaste ryggen anatomisk korrekt, begyndte mange rygeksperter at anbefale Dunlopillo’s produkter, og siden har gode opgraderinger gjort Dunlopillo til et anerkendt madras brand.

I dag har Dunlopillo suppleret sortimentet med puder og avancerede elevationsteknikker. De mere end 90 års erfaring med senge og madrasser, har givet Dunlopillo et ry, for at være en af verdens mest førende og elskede producenter af senge i naturlatex. Du vil ikke komme til at fortryde købet af en Dunlopillo seng.

Vores udvalg af Dunlopillo


En stor del af livet bruges i sengen, og en god nattesøvn er vigtig for dit velvære. Dunlopillo har til mål, at du får en optimal søvn, når du sover i en af deres senge. Hos os finder du et bredt sortiment af Dunlopillo senge, i mange forskellige varianter, lige fra Dunlopillo kontinentalseng, boxmadrasser og elevationssenge, som er det brandet er mest kendt for.

Du kan hos Bolighuset også finde en Dunlopillo pude eller en stilren Dunlopillo sengegavl, der findes i flere designs, størrelser og farver. Vælger du en seng fra Dunlopillo, er du sikret lang garanti for, at madrassen holder både komforten og formen i lang tid. Derudover har Dunlopillo stort fokus på at fremstille deres senge bæredygtigt, og har sat mange tiltag i gang, der mindsker aftryk på miljøet. Du kan derfor trygt og med god samvittighed købe en seng fra Dunlopillo.

Dunlopillo senge


Dunlopillo senge findes i mange forskellige varianter, og derfor er du også sikker på at kunne finde det perfekte match til netop dig. Der ligger rigtig mange års erfaring bag deres senge, og derfor er de også noget helt særligt. Der er fokus på det danske design, såvel som den danske kvalitet, og alle senge er lavet af levende hænder i Hurup Thy, der mestrer det fantastiske håndværk.

Sengene kommer i flere serier, og her på siden finder du både Dunlopillo Pure, Passion og Deluxe.
Dunlopillo Pure giver dig den helt rene oplevelse fra Dunlopillo, hvor du får den fulde effekt af de gode egenskaber, som kernen af naturlatex giver. Passion serien kombinerer 15 cm pocket fjedre med egenskaber fra naturlatex. Begge vil give en perfekt søvnoplevelse, og den gode søvnkvalitet.

Alle senge fra Dunlopillo er opdelt i 7 komfortzoner - tilpasset din krop. Sengene findes i et utal af størrelser, både i længde og bredde. Uanset om du leder efter en almindelig Dunlopillo 90x200 seng, Dunlopillo 140x200 seng til gæsteværelset eller en stor dobbeltseng, er de at finde i vores udvalg.

Ofte stillede spørgsmål om DunlopilloEr Dunlopillo dansk?


Ja, Dunlopillo er en dansk senge producent og alle Dunlopillo senge produceres på den danske fabrik, der er beliggende i Thy, Nordvestjylland. Dunlopillo begyndte allerede i 1929, at producere madrasser og de har derfor næsten 100 års erfaring i branchen. Dunlopillo senge er fremstillet i hånden af det erfarne produktionspersonale, der mestrer det gode håndværk.

Hvem ejer Dunlopillo?


Dunlopillo er en del af Hilding Anders A/S, som i 1939 startede som en lille familieejet møbelfabrik i Sverige. I dag er Hilding Anders koncernen en globalt førende virksomhed inden for senge og madrasser, som blandt andet har styrket sin vækst gennem opkøb. Siden 2001 har virksomheden foretaget mere end 23 opkøb, heriblandt Dunlopillo, som i dag er en del af Hilding Anders-familien.

Er Dunlopillo en god seng?


Vælger du en seng fra Dunlopillo, får du en fantastisk god seng, der sætter den gode søvn i første række. Det enestående håndværk skinner igennem i hver eneste detalje, og kun de bedste materialer bruges i fremstillingen af Dunlopillo senge. Det allergivenlige, fleksible og åndbare Naturlatex er en af kerne materialerne hos Dunlopillo og alle madrasser kommer med 7 helt unikke komfortzoner, som hver især giver den individuelle støtte kroppen har behov for.

Hvilken Dunlopillo pude skal jeg vælge?


Hvilken Dunlopillo pude du bør vælge, afhænger i høj grad af dig, dine behov og præferencer. Nogle foretrækker en meget fast pude, mens andre ønsker en ekstra blød pude. Uanset hvilken pude fra Dunlopillo du vælger, er du sikret optimal komfort, støtte og åndbarhed. Alle Dunlopillo hovedpuder er desuden allergivenlige og fremstillet i naturlatex, der sikrer optimal ventilation hele natten.

Hvordan virker Dunlopillo app?


Til de nyeste generationer af Dunlopillo elevationssenge, er det muligt at justerer sengen gennem en app. Appen hedder Dunlopillo Controller, og kræver at din elevationsseng er fra 2017 og frem. Når du har downloadet app’en forbindes den nemt til din elevationsseng, og du kan nu bruge din tablet eller telefon som styreenhed, og justere både hovedenden og fodenden ned og op efter behov.Gå på opdagelse i udvalget af Dunlopillo, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.