Log ind

Dunlopillo

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt.
Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt.
Madrasserne i serierne Natura, Balance og Harmoni er ren latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Den bedste kvalitet fra Dunlopillo.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret at madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Det naturlige valg - Dunlopillo

Dunlopillo’s historie begyndte i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo® latexmadras så dagens lys. Fantasi, stædighed og en god portion pionerånd banede vejen for den første madras, som Dunlop Rubber Company udviklede.

Da man i 1960’erne fik fokus på rygproblemer og på, hvor vigtigt det er at aflaste ryggen anatomisk korrekt, begyndte mange ryg-eksperter at anbefale Dunlopillo’s produkter, og siden har gode opgraderinger gjort Dunlopillo til et anerkendt madras brand.

I dag har Dunlopillo suppleret sortimentet med puder og avancerede elevationsteknikker.