Findahls

Findahls Møbelfabrik laver smukke stole i stilrent design og de mixes perfekt ind i de danske hjem. Stolene kan alle fås med forskellige overfladebehandlinger og med polstring i både stof og læder, så de passer ind med hjemmets øvrige indretning. Deres kendte og mest solgte stol er Mosbøl, der er solgt i mere end en million eksemplarer. Line, Frida og Freja stolene er også gode klassikere som står i rigtig mange hjem og de passer ind i både den moderne og mere klassiske indretning.
Du kan finde alle Findahls stolene her, som er: Buch, Dora, Freja, Frida, Icon, Jakob, Karla, Line, Luna, Mette, Mosbøl, Nybøl, One, Ponti & Skagen.

Læs mere om Findahls Møbelfabrik

Stole fra Findahls Møbelfabrik er indbegrebet af god dansk design og med en god historie bag sig. De har produceret møbler siden 1946 og hvis du køber spisebordsstole fra Findahls Møbelfabrik så kan du være sikker på at du vil få nogle gedigne møbler i højeste kvalitet. Findahls Møbelfabrik er en af vores få leverandører, som stadig har deres produktion i Danmark og derfor kan du være helt sikker på at kvalitet og håndværk er i top. Så vil du have dansk møbelhistorie stående i dit hjem så er stole fra Findals Møbelfabrik et rigtig godt bud.