Findahl by Hammel

Findahl by Hammel laver smukke stole i stilrent design og de mixes perfekt ind i de danske hjem. Stolene kan alle fås med forskellige overfladebehandlinger og med polstring i både stof og læder, så de passer ind med hjemmets øvrige indretning. Deres kendte og mest solgte stol er Mosbøl, der er solgt i mere end en million eksemplarer. Line, Frida og Freja stolene er også gode klassikere som står i rigtig mange hjem og de passer ind i både den moderne og mere klassiske indretning. Se vores store udvalg af møbler fra Findahl by Hammel.

Om Findahl by Hammel


Stole fra Findahl by Hammel er indbegrebet af godt dansk design og med en god historie bag sig. Findahl har produceret møbler siden 1946 og hvis du køber Findahl møbler, så kan du være sikker på, at du vil få nogle gedigne møbler i højeste kvalitet. Findahls Møbelfabrik blev i 2018 overtaget af Hammel Furniture, men produktionen foregår stadig på den helt fantastiske og traditionsrige fabrik, som er placeret i Skærbæk, Sønderjylland.

Findahl by Hammel er en af vores få leverandører, som stadig har deres produktion i Danmark og derfor kan du være helt sikker på at kvalitet og håndværk er i top. Så vil du have dansk møbelhistorie stående i dit hjem så er møbler fra Findahl by Hammel et rigtig godt bud.

Vores udvalg af Findahl


Hos Bolighuset finder du et stort udvalg af skønne møbler fra Findahl i et smukt og klassisk design, der vil gå godt i alle boliger. Findahls stole kan fås i mange forskellige varianter, og der er derfor også en Findahl stol til enhver smag hos os.

I udvalget finder du blandt andet den populære Findahl Mette stol, der er en sand publikumsfavorit. Den klassiske spisestol har et tidløst design og er en nyfortolkning af en traditionel dansk stol. Den velformede ryg forbinder stolens elegante og stærke ben og gør den til en fryd for øjet. Blandt de mange Findahl stole finder du også Findahl Line, der har et smukt nordisk design og er perfekt i den meget klassiske boligindretning.

Hos Bolighuset finder du Findahl stole til en pris der er meget fordelagtig. Vi har nemlig løbende Findahl på tilbud og du kan derfor få dine nye stole til en super skarp pris hos os.

Findahl stole til spisestuen, baren og læsehjørnet


Uanset, hvilken slags stole du er på udkig efter kan Findahl opfylde behovet i alle boligens rum. Med det store udvalg af Findahl spisebordsstole er vi sikre på, at du kan finde en variant i sortimentet der matcher din personlige stil. Langt de fleste modeller af de skønne Findahl spisestole kan fås i et stort udvalg af farver og med eller uden polstring. Om du er til det skandinaviske og simple look med spisestole i træ eller et farverigt og kreativt udtryk i iøjenfaldende farver kan Findahl opfylde de fleste behov.

Udover de lækre spisebordsstole finder du også Findahl barstole, der er perfekte i hjemmebaren eller ved den moderne køkkenø. Du kan også tage et kig på den flotte Luna loungestol fra Findahl, hvor du kan tage en velfortjent pause efter en lang dag på jobbet.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Findahl stole, og kontakt os endelig hvis du er har spørgsmål.