Gazzda

Gazzda designer møbler med formålet om, at gøre vores verden mere attraktiv. Gazzda skaber møbler, der giver et frisk pust til hjemmet. Gazzda ønsker at gøre det muligt for folk at få mere ud af livet, ved at omgive sig med møbler der udstråler en god energi i rummet. Gazzda er kendt for at have øje for hver enkelt detalje, der tilføjer en særlig Gazzda effekt som afspejler sig i alle møblerne. Gazzda er kendt for at lave elegante afbalancerede møbler, med materialer formet til perfektion. Med Gazzda møbler, er du sikret høj kvalitet i smukt design.

Mere om Gazzda


Gazzda er en designvirksomhed der blev grundlagt i 2013. Gazzda har gennem årene vundet utallige designpriser med deres flotte sortiment af unikke og elegante møbler. Baseret på nysgerrighed og dyd, fremstilles der møbler i høj kvalitet. Køber du møbler fra Gazzda, kan du være sikker på lang holdbarhed og attraktive unikke designs som adskiller sig fra mængden. Møbler fra Gazzda er nøje udarbejdet for at skabe det bedste resultat . Gazzda producerer møbler hvor gammelt håndværk møder næste generations teknik, hvor kreative fremskridt er nøje planlagt. Gazzda tilbyder et eksklusivt sortiment af møbler som afspejler Gazzdas designfilosofi hvor design og kvalitet er i fokus. Grundlæggerne af Gazzda stammer fra Sarajevo i Bosnien, hvor de har taget afsæt i Bosniens mangeårige tradition fra håndværk som indebærer alt lige fra metal- til træarbejde samt møbelproduktion. Derfor mener skaberne af Gazzda at Bosnien er det perfekte sted til at lave unikke møbler.

Vores udvalg af Gazzda møbler


Bolighuset er Gazzda forhandler, og vi har et bredt sortiment at unikke kvalitetsmøbler fra Gazzda. I butikken og på vores hjemmeside finder du vores store udvalg af møbler, hvor du kan finde alt det du ønsker for at skabe dit drømmehjem. Gazzda møbler findes i mange forskellige materialer, udtryk og former. Det er kun fantasien der sætter grænser. Gå på opdagelse i vores møbelunivers, og lad dig inspirere. Hvis der er spørgsmål til produkterne, så besøg os endelig i butikken eller ring på tlf. 72 31 20 20 hvor vi altid er klar til at hjælpe og rådgive dig.