Hjørnesofaer

Mangler du den perfekte sofa, som både yder dig god komfort og med plads til hele familien? Så er en hjørnesofa det oplagte valg. Fuldend dit sofahjørne med en lækker hjørnesofa, der matcher din bolig i både størrelse og udtryk. Her på siden finder du både små og store hjørnesofaer i stof og læder, som alle er i rigtig høj kvalitet og med den bedste komfort. Vi tilbyder både højre og venstre vendte hjørnesofaer i traditionel, moderne, minimalistisk og skandinavisk stil. Gå på opdagelse og find din nye drømmesofa her på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Hjørnesofa med plads til hele familien


Er i mange i familien eller elsker du at have gæster, så ved du også hvor vigtigt det er med en rummelig sofa. En hjørnesofa er det oplagte valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med antallet af siddepladser. Næsten uanset hvilken model du vælger, er du garanteret plads til minimum 4-5 personer. I udvalget finder du alt fra en klassisk hjørnesofa, til en moderne hjørnesofa med chaiselong og open-end. Den oplagte løsning, hvis du drømmer om, at hele familien skal kunne slænge sig samtidigt til en god film eller afslapning søndag aften.

Sortimentet byder på sofaer i høj kvalitet fra kendte brands. Her kan blandt andet nævnes en Stressless® eller Hjort Knudsen hjørnesofa, som vi tilbyder i flere varianter. Vi har ofte hjørnesofa på tilbud, så hold gerne øje med siden. Måske er din drømmesofa også snart på tilbud?

Små og store hjørnesofaer


Måske tænker du, at hjørnesofaer kun hører de store stuer til, men faktisk kommer de i et væld af forskellige størrelser. Du kan derfor sagtens finde en lille hjørnesofa til lejligheden eller stuen med knap så meget plads.

De små hjørnesofaer udnytter pladsen godt i stuen, og du vil stadig få rigeligt med siddepladser. Som navnet antyder, egner denne type sofa sig godt til placering i et hjørne i stuen. Vil du gerne udfordre den traditionelle placering lidt, kan du sagtens eksperimentere med en anderledes placering. Du kan eksempelvis bruge en stor hjørnesofa i midten af rummet, for at opdele det i flere zoner.

Hjørnesofa i læder og stof


Udover størrelsen kommer de lækre sofaer også i et væld af forskellige materialer, former og designs. Er du til en klassisk hjørnesofa i læder eller drømmer du i stedet om en af de smukke stofsofaer, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretning? Her kan du vælge mellem et utal af smukke farver, og uanset om du er til en blå, beige, sort eller grå hjørnesofa, er der gode chancer for, at du finder det perfekte match her.

Det vigtigste er, at du føler din sofa passer til dine behov og matcher din øvrige indretning. Sørg derfor for at mål op, inden du køber din sofa, og gå eventuelt efter nogle af de samme materialer, som man allerede finder i indretningen.

Ofte stillede spørgsmålHvordan måler man en hjørnesofa?
På en hjørnesofa er der flere mål at tage højde for, end ved en almindelig 2- eller 3 personers sofa. Når man måler en hjørnesofa skal man både måle længden, bredden, dybden, højden og sædehøjden. Skal du måle op i stuen, så bør du derfor tage udgangspunkt i alle disse mål, for at sikre dig at sofaen passer ind størrelsesmæssigt.

Hvad er en højrevendt hjørnesofa?
En klassisk hjørnesofa er højrevendt, når det længste stykke af sofaen vender mod højre, når du står med front mod den. Er det hjørnesofa med chaiselong, så er det chaiselongen, der er afgørende for, om sofaen er højre eller venstrevendt. Hvis den vender mod venstre, når du står og kigger på den, så er sofaen venstre vendt og omvendt, hvis den vender mod højre.

Hvilket sofabord til hjørnesofa?
Hvilket sofabord du skal vælge til din hjørnesofa kommer både an på størrelsen af sofaen og din indretning i stuen. Vælg gerne et bord, der matcher med de øvrige materialer og farver i rummet, så der skabes en rød tråd. Det kan ofte være en fordel at vælge et rundt sofabord til en hjørnesofa, da det udnytter pladsen godt. Bordets højde bør desuden flugte nogenlunde med siddehøjden på sofaen.

Hvilke betræk kan jeg få til min hjørnesofa?
Helt overordnet kan du vælge om din hjørnesofa skal være i læder eller møbelstof. Læder er perfekt, hvis du elsker et klassisk look og gerne vil have en praktisk sofa, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Nogle synes stof er mere behageligt at sidde på, men den vil også være sværere at rengøre, hvis uheldet er ude. Særligt hvis det er lyst stof. Vælg det betræk der passer bedst ind i dit hjem og til dine behov.

Hvor stort tæppe under hjørnesofa?
Vil du gerne have et tæppe under din hjørnesofa, er det vigtigt at vælge en størrelse, der passer til sofaen, for at give den rette effekt. Tæppet skal enten kunne ligge under hele sofaen, eller som minimum under alle de forreste ben. Derudover skal sofabordet også kunne stå på det. Vær gerne gavmild med tæppets størrelse, så du ikke køber et for lille tæppe.