Hjort Knudsen

Hjort Knudsen er stor spiller inden for polstermøbler og de er  leveringsdygtige i alle former for sofaer og lænestole. Opus lænestolene samt Manchester sofaen er blandt de bedst solgte produkter vi har fra dem. Alle deres møbler kan leveres i forskellige læderkvaliteter og i et væld af farver og hvis du ønsker dit møbel i stof så har de ligeledes et kæmpe udvalg så du kan få lavet et møbel som lige netop matcher dig og dit hjem.

DANSK DESIGN OG KOMFORT SIDEN 1973


Hjort Knudsen er en dansk familieejet møbelproducent som blev grundlagt i 1973 med stort fokus på godt håndværk og innovation.

Hos Hjort Knudsen designer, producerer og sælger de møbler til kunder til hele Europa.
Med det store fokus på innovation er virksomheden kendt for deres meget innovative tilgang og har udviklet og patenteret teknikker der forbedrer brugerens komfort. I sortimentet af møbler fra Hjort Knudsen finder du også et bredt udvalg af designs - lige fra den klassiske sofa til moderne polstermøbler.


Vores udvalg af Hjort Knudsen møbler


Her på siden finder du kvalitetsmøbler som Hjort Knudsen sofaer, Hjort Knudsen lænestole, Hjort Knudsen stole og meget mere.

Er du på udkig efter en sofa med høj ryg, så se nærmere på den store Tarok sofa, som også er en populær Hjort Knudsen hjørnesofa. Er du ude efter en Hjort Knudsen lænestol i læder, så kast blikket på Monza lænestolen eller Opus lænestol med høj eller lav ryg. Læs mere om de populære Hjort Knudsen møbler Tarok og Paris herunder.


Hjort Knudsen sofa “Tarok”


Er du på udkig efter en stor sofa med plads til hele familien? Så tag et nærmere kig på Hjort Knudsen’s hjørnesofa Tarok. En sofa med høj ryg i læder som har plads til 6 personer. Sofaen er produceret i sort semianilin okselæder på alle slidflader som giver en lang holdbarhed. Derudover er sofaen udstyret med koldskum og nozagfjedre i sædet så du opnår høj komfort og bevaring af sædets form.


Hjort Knudsen lænestol “Paris”


Mangler du en flot og komfortabel lænestol til stuen? Så er denne Paris lænestol et godt bud. Lænestolen er produceret i kraftigt og blødt semianilin okselæder som kan fås i en valgfri læderfarve og sokkel. Stolen har 360° drejefunktion og et ryglæn som kan indstilles til at følge dine bevægelser så den tilpasser sig din ryg. Du kan desuden selv indstille hvor meget modstand der ønskes i glidefunktionen. Er du mere til en lænestol i tekstil, så kontakt os for mere information.


Køb dine Hjort Knudsen møbler hos Bolighuset


Her får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.
Vi har desuden i et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Betyder det meget for dig at kunne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler på vores webshop får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.