House of Sander

Her på siden ser du vores udvalg af stole fra House of Sander som er specialiseret i spisebordsstole. Vi forhandler et bredt udvalg af de flotte stole som fås i mange forskellige materialer. House of Sander startede i 1989, hvor der dengang var fokus på egen produktion af møbler til detailhandlen. De seneste år har House og Sander lagt strategien om og er nu primært en handelsvirksomhed som speciale i spisebordsstole. De sælger nu deres brede udvalg af møbler til kunder i Skandinavien og Nordeuropa.  Se udvalget herunder eller læs mere nederst på siden.

Vores udvalg af spisebordsstole fra House of Sander


Hos bolighuset finder du et stort udvalg af flotte stole fra House of Sander.
Her på siden finder du både spisebordsstole, barstole og kontorstole - alle i høj kvalitet. Mange af stolene fås i flere forskellige farver og materialer, så du kan få lige netop den stol du drømmer om.


Den perfekte barstol - Bola barstol


Leder du efter den perfekte barstol? Så kast blikket på denne flotte barstol fra House of Sander. Barstolen har et eksklusivt og anderledes men klassisk design. Sædet er i sort PU-læder, og fås også i brun og grå. Stolens stel er i pulverlakeret metal, og kan hæves og sænkes alt efter dit behov.


Spisebordsstole til ethvert behov


House of Sander er specialiserede i spisebordsstole og derfor kan du her på siden se, det store udvalg af forskellige spisebordsstole. Se fx den flotte spisebordsstol “Frida” som har et enkelt og tidsløst design som passer godt ind i de fleste hjem. Stolen er lavet i PU-læder og med et stel i sort træ. Stolen fås både i sort og brun og kan kombineres med andre produkter fra House of Sander.
Et andet godt eksempel på en fantastisk spisebordsstol er “Trud”. Stolen Trud har et moderne men klassisk design grundet den fine kombination af læderlook materialet og blankt træ. Stolen fås desuden i enten mørkt valdnøddetræ eller lyst træ.

Se de mange andre flotte spisebordsstole her på siden.


Køb dine House of Sander stole hos Bolighuset


Her får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.
Vi har desuden i et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Betyder det meget for dig at kunne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler på vores webshop får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.