IMG of Norway

Her på siden finder du de flotte IMG of Norway lænestole. Du er garanteret den absolutte bedste komfort med en lænestol fra IMG of Norway. Alle vores lænestole med eller uden skammel få til online pris og hurtig levering. Du kan læse mere om materiale, mål m.m. når du klikker på IMG of Norway stolene herunder.

Mere info om IMG Norway


Ægte langsigtede komfort kræver korrekt ergonomisk design. Hver stol og sofa, som vi gør derfor designet til at være både behageligt og så ergonomisk korrekt som muligt. Nøglen til vores evne til at designe og fremstille sådanne unikke produkter er en kombination af gamle håndværk, state-of-the-art-teknologi og innovative medarbejdere er udstyret med forståelsen af ??komfort, ergonomi og behov.
Komfort er en personlig sag - og det er fundet, når din kropsholdning er korrekt, og du får support, hvor din krop har brug for det. Den menneskelige krop er mønsteret for hvert stykke af vores møbler. Hver stol, kontorstol, lænestol og sofa er designet til at profilere din form, yde støtte til knæene, ryg, nakke, hoved og især området omkring din lænden med ordentlig dæmpning.


Den bedste måde at identificere komfortable og ergonomisk sund hvilestole er at følge nogle enkle checkpoints:

• Stolen skal være behageligt. Dette betyder, at fastheden af puden skal være egnet til din vægt. Fasthed i ryggen skal være blødere end fasthed af sædet, og fastheden af ??sædet byggeri skal matche fasthed af ryggens konstruktion (forholdet skal være ordentlig).

• Du bør være i stand til at læne dig tilbage og slappe af den øverste halvdel af din krop med en passende ryg højde og sædedybde. Stolen bør understøtte for opretstående sæder, TV, læsning og sove positioner.

• Stolen bør give dig støtte til en ordentlig kropsholdning, herunder tilstrækkeligt stødabsorberende til knæene, ryg, nakke, hoved og især omkring din lænden.

• I hvilestol bør du være i stand til at bevæge sig frit, ændre holdninger, og højden af armlænet skulle tillade dig at hvile armene uden ludende dine skuldre. På den måde dine skuldre slappe af og der er ingen unødig belastning på lænden.

• Sørg for at finde korrekt dimensionering som passer til dig (sædehøjde, sædedybde, bredde og ryg højde)

• Husk på, at en stol skal kunne holde mange år. Kig efter solid konstruktion og holdbare komponenter, der understøttes af en omfattende garanti.

Ud over møbelsortimentet fra IMG of Norway i butikken og på webshopppen, kan vi også tilbyde levering af lænestole, stole, sofaer og skriveborde, som du kan finde på IMG's egen webside:
www.imgcomfort.com