IMG of Norway

Her på siden finder du de flotte IMG of Norway lænestole. Du er garanteret den absolutte bedste komfort med en lænestol fra IMG of Norway. Alle vores lænestole med eller uden skammel få til online pris og hurtig levering. Du kan læse mere om materiale, mål m.m. når du klikker på IMG of Norway stolene herunder.

Mere info om IMG Norway


Ægte langsigtede komfort kræver korrekt ergonomisk design. Hver stol og sofa, som vi gør derfor designet til at være både behageligt og så ergonomisk korrekt som muligt. Nøglen til vores evne til at designe og fremstille sådanne unikke produkter er en kombination af gamle håndværk, state-of-the-art-teknologi og innovative medarbejdere er udstyret med forståelsen af ??komfort, ergonomi og behov.
Komfort er en personlig sag - og det er fundet, når din kropsholdning er korrekt, og du får support, hvor din krop har brug for det. Den menneskelige krop er mønsteret for hvert stykke af vores møbler. Hver stol, kontorstol, lænestol og sofa er designet til at profilere din form, yde støtte til knæene, ryg, nakke, hoved og især området omkring din lænden med ordentlig dæmpning.


Den bedste måde at identificere komfortable og ergonomisk sund hvilestole er at følge nogle enkle checkpoints:

• Stolen skal være behageligt. Dette betyder, at fastheden af puden skal være egnet til din vægt. Fasthed i ryggen skal være blødere end fasthed af sædet, og fastheden af sædet  skal matche fasthed af ryggens konstruktion (forholdet skal være ordentlig).

• Du bør være i stand til at læne dig tilbage og slappe af den øverste halvdel af din krop med en passende ryg højde og sædedybde. Stolen bør understøtte for opretstående sæder, TV, læsning og sove positioner.

• Stolen bør give dig støtte til en ordentlig kropsholdning, herunder tilstrækkeligt stødabsorberende til knæene, ryg, nakke, hoved og især omkring din lænden.

• I hvilestol bør du være i stand til at bevæge sig frit, ændre holdninger, og højden af armlænet skulle tillade dig at hvile armene uden ludende dine skuldre. På den måde dine skuldre slappe af og der er ingen unødig belastning på lænden.

• Sørg for at finde korrekt dimensionering som passer til dig (sædehøjde, sædedybde, bredde og ryg højde)

• Husk på, at en stol skal kunne holde mange år. Kig efter solid konstruktion og holdbare komponenter, der understøttes af en omfattende garanti.

Om IMG of Norway


IMG (International Møbel Gruppe) er beliggende i Sykkylven, Norge - et område som er berømt for produktionen af skandinaviske hvilestole med høj komfort. Da IMG er en del af Ekornes AS-gruppen og har de samme passion for at konstruere og designe møbler, der leverer komfort og ergonomisk support i verdensklasse.

IMG lænestole - Find serien der passer til dig


Alle lænestole og hvilestole fra IMG of Norway er af høj kvalitet og byder på en fantastisk komfort. Ingen mennesker er ens og derfor byder sortimentet på forskellige serier, som hver er proportioneret efter forskellige typer kunder.
Hos Bolighuset forhandler vi følgende serier af læne- og hvilestole fra IMG of Norway.
Space, Scandi og Codi.  

Space lænestol


Ønsker du en læne- eller hvilestol med elegance og komfort som samtidig har et smukt skandinavisk design, så er serien Space noget for dig. En lænestol fra serien Space er en moderne hvilestol med en skammel som kan justeres i højden. Alle lænestolene i serien har 360° drejefunktion samt regulerbar ryg- og nakkepude. Er Space lænestolen den rette for dig, fås den i mange forskellige beklædninger og understel så du kan få det udtryk du ønsker.

Scandi lænestol


Lænestolene fra Scandi-serien har et kompakt udseende som er designet til øjeblikkelig komfort og varig fornøjelse. Lænestolene i denne serien er perfekt proportioneret til at passe små til mellemstore kunder, der leder efter en lænestol i et moderne norsk design med enestående kvalitet. Stolene har 360° drejefunktion så du uden problemer kan dreje stolen og den retning du ønsker. Scanci lænestolen fås også i mange forskellige farver og materialer, så du kan få en stol der passer ind i dit hjem.

Køb din nye IMG of Norway lænestol hos Bolighuset


Drømmer du om en lænestol med høj komfort? Så køb din nye IMG lænestol hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.
Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.