Jensen senge

Jensen er i dag en af Skandinaviens ledende madrasproducenter. på madrasfabrikken produceres der i dag over 150.000 madrasser om året. Der findes en følelse af stolthed og kundskab i deres produkter, som ingen maskine i verden kan erstatte. Dette er også den naturlige årsag til, at navnet Jensen er blevet et kvalitetsvaremærke både inden- og udenfor de nordiske grænser.

JENSEN har gjort sig ekstra umage

Her på siden ser du vores store udvalg af senge fra mærket Jensen®. Jensen en af skandinaviens førende madrasproducenter hvor der produceres over 150.000 madrasser årligt. Jensen® blevet et kvalitetsvaremærke både i Norden men også internationalt. Se vores store udvalg af de fantastiske senge og madrasser her på siden.

Hos Bolighuset forhandler vi et stort udvalg af Jensen® senge og madrasser. I dag er Jensen en af skandinaviens førende madrasproducenter hvor der produceres over 150.000 madrasser årligt. Jensen senge har en følelse af stolthed og godt håndværk som ingen maskine kan erstatte. Derfor er navnet Jensen® blevet et kvalitetsvaremærke både i Norden men også internationalt.

På Bolighuset.dk finder du altid et godt senge tilbud, og vi har prisgaranti så vi matcher billigste markedspris

Kvalitetssenge med høj komfort


Er du på udkig efter en seng i høj kvalitet, så er en seng fra Jensen® et godt bud.
Hvad end du ønsker en kontinentalseng, elevationsseng eller boxmadras, så har Jensen® noget for enhver smag.

Gå direkte til kategorierne herunder:

» Kontinentalsenge
» Elevationssenge
» Boxmadrasser

Se også udvalget af Jensen topmadrasser, hovedgavl og tilbehør herunder:

» Topmadrasser
» Hovedgavl
» Tilbehør


Madrasser i højeste kvalitet


Her på siden finder du topmadrasser fra Jensen®. Se fx madrasserne fra Softline, TempSmart eller StarRose-serien. Madrasserne i Softline serien findes i 3 forskellige hårdshedsniveauer og forskellige tykkelser. Med en TempSmart madras får du en temperaturregulerende madras, så du kan undgå at fryse eller få det for varmt. StarRose madrasserne er 10 cm tykke med et Kairo-Kashmir betræk som indeholder 3% uld. Betrækket er fugttransporterende, varmeregulerende og antibakteriel. Vælger du en Jensen madras, vil du ikke fortryde det.

Køb din nye Jensen® seng hos Bolighuset


Drømmer du om seng fra Jensen? Så køb den hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.

Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.

Ofte stillede spørgsmål om Jensen senge


Hvad koster en Jensen seng?


Prisen på en Jensen varierer alt efter model, størrelse og type. Priserne starter fra omkring 25.000 kr., og op til omkring 90.000 kr. Jensen producerer senge i utrolig høj kvalitet, og uanset hvilken seng der vælges får du fantastisk komfort og lækre materialer. Hos Bolighuset Ringkøbing har vi løbende tilbud på Jensen senge, så du kan få din nye seng til en skarp pris.

Hvor produceres Jensen senge?


Jensen har holdt fast i deres rødder, og alle Jensen senge bliver stadig produceret i Svelvik, der er et naturskønt område i Norge. Dermed bærer alle sengene stemplet “Made in Norway”, som er en stor kvalitetssikring. Jensen er en af de ledende varemærker i Europa når det kommer til madrasser og senge, og med en historie der går tilbage til 1947, har de mange års erfaring i branchen.

Hvad er den bedste Jensen seng?


Hvilken Jensen seng der er den bedste er et meget individuelt spørgsmål. Det kommer nemlig både an på dit behov og budget. Generelt er alle Jensen senge fremstillet i høj kvalitet, men der er lidt mere komfort og luksus i en Jensen kontinentalseng fremfor en Jensen boksmadras. Ønsker du en seng med justerbare muligheder, er en Jensen elevationsseng en fleksibel løsning. Har du behov for hjælp til at vælge din næste seng, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvem forhandler Jensen senge?


Der findes flere forskellige forhandlere af Jensen senge og her hos Bolighuset Ringkøbing har vi samlet et stort og godt udvalg af de populære senge fra det anerkendte mærke. Vi tilbyder alt fra Jensen boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge til komfortable topmadrasser og tilbehør som sengegavle, natborde og lamper.


Ring på 72 31 20 20 og få et godt tilbud