Klim Furniture

Klim Furniture er et brand specialiseret i moderne og tidløse reolsystemer, vitriner og skænke. Deres møbler er kendt for deres høje kvalitet og æstetisk appel. Hvert møbel bliver produceret fra bunden på deres fabrik i Klim ved Fjerritslev, hvor deres dedikerede medarbejdere følger og udvikler processen nøje for at sikre, at både kvalitet og design lever op til markedets højeste standarder.

Virksomheden har en imponerende erfaring inden for møbelbranchen, der går tilbage til 1929. De har derfor en stor ekspertise inden for både produktudvikling og produktion af møbler fremstillet af ædle træsorter såsom bøg, eg, kirsebær, valnød og mahogni

Klim Furniture


Klim er kendt for deres dansk producerede reoler, skænke og tv møbler. De fås i mange forskellige størrelser og kvaliteten er i top. Dansk design til fingerspidserne, hvor der er kræset for det nordiske og minimalistisk udtryk. Smart opbevaring og flotte materialer. Bestil varianter af Klim reoler, Klim skænk, Klim tvmøbel, Klim vitrine her.

Klim Furniture har en rig arv og erfaring inden for møbelbranchen. Med rødder tilbage til 1929 har de opbygget en betydelig ekspertise inden for produktudvikling og produktion af møbler i pladematerialer lavet af ædle træsorter som bøg, eg, kirsebær, valnød og mahogni.

Virksomhedens fokus ligger især på at specialisere sig i produktionen af skænke, vitriner og fleksible reolsystemer til boligen. Disse møbler føjer sig til traditionen af Danish Modern, som kendetegnes ved enkel og stilren designæstetik, skabt med ægte naturlige materialer.

Kvalitet og design er i højsædet hos Klim Furniture. Alle produktionsprocesser foregår internt, hvilket betyder, at virksomhedens dedikerede medarbejdere følger nøje med i hele processen fra det rå træ til det færdige møbel. Dette sikrer, at alle detaljer og finesser er nøje kontrolleret og lever op til virksomhedens høje standarder.

Beliggende i Klim, få kilometer fra Jammerbugten og Skagerrak, bliver Klim Furnitures produkter påvirket af det rå klima og nøjsomme landskab. Dette afspejles i deres møbler, der er karakteriseret ved brugen af naturlige materialer, enkel formgivning og stilrenhed.

Samlet set er Klim Furniture et brand, der kombinerer tradition, erfaring og dedikation for at skabe møbler af høj kvalitet og smukt design. Deres moderne og tidløse reolsystemer, vitriner og skænke er skabt til at passe ind i ethvert hjem og tilfredsstille kravene fra stilbevidste kunder.