Kragelund møbler

Kragelund Furniture laver smukke sofaer, som passer godt ind i vores nordiske stil. Firmaets vision er at lave kvalitetsmøbler ud fra traditionen omkring det gode gamle danske møbelhåndværk. Komfort og design prioriteres højt samt konkurrencedygtige priser. Deres bedst kendte sofa er Emma, som er en tremmesofa med klassisk udtryk og som ses i rigtig mange af de danske stuer i dag. Det tidsløse design gør, at den matches perfekt i enhver indretning og den kan naturligvis vælges i forskellige farve stoffer og læderkvaliteter.
Emma tremmesofa
5 anmeldelser
Før DKK 15.498,00
K407 Alma tremmestol
1 anmeldelser
Før DKK 5.699,00

Læs mere om Kragelund Furniture

Udover Emma er der også Sorø, som er en robust tremmesofa, polstret med det lækreste kraftige læder. Både Emma og Sorø kan naturligvis skaffes med stel i både bøg og eg og med forskellige bejdsninger så de passer ind i enhver indretning. Evelyn sofaen er også en klassiker men fuld polstret i stedet for med tremmer, læderet er lækkert, blødt og kraftigt og med den rette behandling vil man have en smuk sofa i mange år.
Kragelund Furniture laver mange flere sofaer både med tremmer og fuld polstrede. Desuden laver de også sovesofaer, stole og skamler. Hvis der er spørgsmål til produkterne så ring endelig på tlf. 72312020 så vil der sidde en sælger klar til at hjælpe og rådgive.