Kristensen : Kristensen

Kristensen Kristensen er en dansk familieejet møbelproducent med speciale i at designe og producere møbler af høj kvalitet, med et vælg af forskellige muligheder inden for størrelse, farve og design. Kristensen og Kristensen har hovedsæde i Esbjerg, med egen produktion i bl.a. Litauen.

Se det brede sortiment fra Kristensen & Kristensen her


På vores hjemmeside findes et bredt og stort udvalg af forskellige møbler til dit hjem. Her er det muligt at vælge møbler i forskellige designs, der samtidig er funktionelle samtidig med at de er et designelement i hjemmet.

Vi har flere forskellige modeller, som har forskellige funktioner. Har du brug for hjælp til at finde det som opfylder dine behov, så besøg os i vores butik i Ringkøbing og tag et kig på vores store udvalg af Kristensen & Kristensen møbler. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20, hvor vi altid gerne vil hjælpe.Kristensen & Kristensens historie


I 1991 startede familien Kristensen med salg af interiørprodukter. Gennem årene er passionen for møbler vokset, og i 2003 overtog familien en gammel møbelfabrik i Litauen. Hvor det siden hen er blevet til egen møbelproduktion. Lige siden er Kristensen Kristensen vokset markant, og produktionen er blevet moderniseret for at skabe et bæredygtigt og sikkert arbejdsmiljø. I dag er der ca. 300 faglærte arbejdere i den 8.000 m2 store møbelfabrik, der også har egen tørrestue og smedje. I mere end 20 år har Povl Erik Kristensen og Anette Kristensen beskæftiget sig med møbler. Den rivende udvikling har desuden medført at sønnen Kristoffer Jarl Kristensen også har fået en andel i møbelvirksomheden.Håndværket


På Kristensens fabrik har de egen tørrestue og savværk. På den måde er Kristensen med i processen fra de første grove opskæringer af træet og helt frem til den endelige detaljering af det færdige produkt. Kristensen adskiller sig fra mange andre møbelproducenter ved at udføre ekstraordinær håndsortering og forarbejdning af træet, så de på den måde kan sikre sig at hvert produkt lever op til den ønskede kvalitet. Deres passion for de gamle håndværksmetoder kommer til udtryk i deres mange forskellige designs. For at arbejde med massivt træ, hvor hvert stykke er helt unikt, er de dybt afhængige af menneskelige kompetencer og håndværk igennem hele processen.

Ligeledes er de gode råvarer altafgørende for et møbel af god kvalitet. Kristensen sætter en stor ære i at producerer kvalitetsmøbler, derfor gennemgår alle møbler en omfattende kvalitetskontrol, af alt lige fra råvarer kontrol til det færdige produkt. Derudover bliver møblerne monteret og afprøvet inden afsendelse, så de er sikre på at dit næste møbel er fejlfrit så du kan få gavn af dit møbel i mange år.Uendelige muligheder - stor fleksibilitet


Fleksibilitet er et vigtigt element som befinder sig i Kristensens DNA og møbler. Kristensen tilbyder et bredt sortiment af møbler i forskellige designs, hvor de i en tæt dialog med eksterne arkitekter og designere også kan producere ud fra specialmål. Kristensen er eksperter i kundetilpassede løsninger og specialløsninger. Kristensen vil gøre alt for at imødekomme forskellige input, for at skabe det som passer til lige netop dine ønsker og behov. Desuden tilbyder Kristensen et stort udvalg af forskellige træfarver, overfladeeffekter, et stort antal designs og et vælg af forskellige størrelser. Alle disse kombinationer betyder, at Kristensen kan tilbyde uendelige muligheder til kunderne.

Et møbel er ikke bare et møbel. Kristensen Kristensen mener det er et redskab til at skabe de optimale rammer i din hverdag. De respekterer kundens behov og tilbyder lige præcis det produkt du ønsker, hvor der er lagt vægt på designet så du får den udformning og fremtoning som dit produkt skal have.Se vores store udvalg af møbler fra danske Kristensen Kristensen


Kristensen tilbyder med deres store sortiment uendelige muligheder. Kristensen tilbyder et vælg af forskellige produkter som passer til den enkelte kundens behov. Kristensen tilbyder kvalitetsmøbler i utallige varianter hvor du kan vælge mellem forskellige træfarver, overfladeeffekter, og mange andre muligheder, så du kan få et produkt designet ud fra dine ønsker.

Kristensen Kristensen har i samarbejde med forskellige designere skabt et vælg af flotte kvalitets produkter som passer perfekt ind i hjemmet. Cecilie Kamp er uddannet møbelarkitekt, og fungerer som produkt- og koncept designer hos Kristensen & Kristensen. Cecilie er blandt andet designeren bag de velkendte serier Sydney, Velvet, Monogram og flere. Hun står desuden bag alle Kristensens samarbejder med eksterne designere.

Kristensen har gennem tiden arbejdet sammen med forskellige anerkendte designere, der har skabt et vælg af flotte produkter som afspejler hvad Kristensen står bag. Det har blandt andet budt på samarbejde med den kendte møbeldesigner Poul M. Volther, som har designet SAKS stolen som er en del af stolefamilien - Kristensen Chairs. Ligeledes har de også arbejdet sammen med den anerkendte designduo Steffensen & Würtz, som har designet Ram stolen. Hvor stolen afspejler deres karakteristiske udseende, med en spændende vinkel og en elegant statur.

Gå på opdagelse i det store Kristensen Kristensen univers, og sorter så du kan vælg det du ønsker. Form din indretning med flotte møbler fra Kristensen, hvor du med dit køb af Kristensen møbler får kvalitetsmøbler der holder i mange år.

Se de forskellige spiseborde fra Kristensen Kristensen, hvor du kan vælge hvilken bordplade samt stel bordet skal have. Du kan også vælge hvilken form bordet skal have, om det er firkantet, ovalt eller rundt. Ligeledes kan du vælge hvordan din bordplade skal se ud, ved at vælge mellem forskellige kantprofiler, der alle sætter sit eget unikke præg på bordets bordplade.

Se vores store udvalg af forskellige spiseborde, hvor du kan byde naturen velkommen med de flotte Forest plankeborde, som med sin massive bordplade i enten egetræ eller asketræ passer perfekt sammen med de forskellige metal understel som i en flot kombination giver et bord som tager sig flot ud i ethvert rum. Du har mulighed for at designe dit helt eget spisebord med Forest plankeborde, hvor du kan vælge mellem forskellige designs. Du kan vælge hvilken farve bordplade du ønsker, samt hvilken kantprofil din bordplade skal have. Ligeledes kan du vælge hvor mange planker dit nye plankeborde skal bestå af.

Hvis du er på udkig efter en moderne og tidløs serie af møbler, kan Monogram-serien være løsningen. Monogram byder på forskellige opbevaringsløsninger og et spisebord, som med sin runde form giver noget helt særligt til hjemmet. De forskellige stole fra Kristensen Chairs er alle perfekte til bordet som kan vælge med enten træ- eller stål ben.

De forskellige stole er alle en del af Kristensen Chairs familien. Du kan designe stolene med de specifikationer som du ønsker. Se vores vælge af forskellige muligheder af træfarver, og betræk i et vælg af forskellige stof- og læderfarver. Alle stole vil passe perfekt sammen med de forskellige spiseborde, hvor du sætte dit eget præg på bordets bordplade og understel, så du kan få det spisebord du ønsker dig. Kristensen Kristensen har desuden også nogle flotte barstole, som vil passe perfekt til forskellige barborde. Barstolene vil være en flot kombination med matchende spisebordsstole til et af de mange flotte Kristensen spiseborde. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og se vores udvalg af forskellige barborde, som kan passe til de forskellige barstole fra Kristensen. Der findes mange forskellige udgaver af barborde, som passer til forskellige stilarter.