Lænestole

Leder du efter en lænestol til stuen? Vi har et stort sortiment af lænestole i læder eller tekstil og med mange forskellige funktioner, så uanset dine ønsker har vi en lænestol som passer til dine behov. Vi arbejder med mange populære mærker såsom Stressless®, Himolla, IMG®, og Hjort Knudsen® som alle giver dig lænestole med komfort i god kvalitet.

At finde den perfekte lænestol til din stue kan gøre en stor forskel i både komfort og indretning. Udover at være en behagelig siddeplads, kan en lænestol også fungere som et stilfuldt og indbydende element i rummet. Når du vælger din nye lænestol, er det vigtigt at tænke på, hvordan den passer ind i din eksisterende indretning og møbler. Overvej farver, materialer og design for at sikre, at din lænestol harmonerer med din stue og skaber en behagelig atmosfære.

I vores sortiment af lænestole kan du finde modeller med forskellige funktioner, såsom justerbar ryg, indbygget fodstøtte og ergonomiske egenskaber. Disse funktioner kan bidrage til øget komfort og afslapning, når du bruger din lænestol til at se tv, læse en bog eller bare slappe af efter en lang dag.

Finder du en lænestol, du gerne vil afprøve inden køb så kontakt Bolighuset på telefon 72 31 20 20, da ikke alle vores lænestole er udstillet i vores butik i Ringkøbing.

Lænestole fra kendte mærker til enhver bolig


En lænestol vil hurtigt blive favorit siddepladsen i boligen. Den indbyder til hygge og afslapning, og giver både anledning til at tage et hvil, læse en god bog og nyde en kop kaffe.

Hos Bolighuset finder du et stort udvalg af designer lænestole, som vil give jer en ekstra komfortabel siddeplads i stuen. De tidløse designs passer perfekt ind i alle typer boliger, og materialerne i den høje kvalitet sikrer dig en holdbar stol, som du vil have glæde af i mange år.

Vores udvalg af klassiske lænestole, kommer blandt andet fra mærker som Stressless, Kragelund, Hjort Knudsen og Umage.

Udvalget byder både på store og små lænestol, i forskellige materialer og med hver deres look og funktion. Uanset om du er på udkig efter den ultimative hvilestol til sommerhuset eller en fiks lille lænestol til lejligheden, er der gode chancer for du finder et match her på siden.

Valget afhænger i høj grad om individuel komfort, hvilket udtryk du ønsker og hvor meget plads du har til rådighed.

Hvad skal du overveje når du vælger lænestol?Skal din lænestol være i stof eller læder?


En af de første overvejelser er om din nye lænestol skal være i stof eller læder. Begge har deres fordele, så det kommer meget an på dit behov. Lænestole i læder har først og fremmest et meget klassisk look, og vil med tiden tilegne sig en smuk patina som giver stolen charme og sjæl. Udover det er en læderlænestol også et praktisk valg, som både er slidstærk og nem at tørre af.

Er du ikke til læder, så er lænestole i stof et godt alternativ. De er bløde og lækre at sidde i, også findes de et hav af forskellige farver.

Skal din lænestol være med fodskammel eller andre funktioner?


Funktionerne i din nye stol er måske noget af de vigtigste. Du kan både finde lænestole med vippefunktion, med fodskammel og med drejefod.

En lænestol med fodskammel giver dig mulighed for at nappe et velfortjent hvil efter en lang dag på arbejde. Kombineret med en vippefunktion, vil du få den ultimative komfort. Du kan både få en lænestol med indbygget fodskammel eller som en klassisk skammel, du kan flytte rundt med. Skal stolen være fleksibel, kan det være en god ide at overveje en drejesokkel, så du let kan rotere lænestolen i andre retninger.

Hvor meget plads har du til din lænestol?


En sidste væsentlig ting, er hvor meget plads du har i rummet. Lænestole med armlæn fylder eksempelvis mere i bredden end en model uden. Kan du slet ikke undvære en flydestol i din stue, kan det være en ide at købe en mindre sofa, så der stadig er plads.

Køb din lænestol hos Bolighuset


Hos Bolighuset bestræber vi os på at yde den bedste kundeservice og vejlede dig til de helt rigtige valg af boligartikler. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, og du er altid velkommen til at se nærmere på lænestolene i de mange unikke designs i vores butik eller kontakte os over telefon. Derfor kan du trygt finde den lænestol, du ønsker til hjemmet, fra vores skønne sortiment. Ligegyldigt hvilken lænestol du vælger, er du garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design. En af vores mest populære modeller er Lucas lænestol m. indbygget skammel og løftefunktion, som kombinerer stilfuldt design med optimal komfort og funktionalitet. Du opnår gratis fragt ved køb over 499 kr.

Ofte stillede spørgsmålHvilken lænestol sidder man bedst i?
Hvilken lænestol man sidder bedst i kan være meget individuelt, og det kommer også an på hvad man skal bruge lænestolen til. Den perfekte hvilestol har både skammel og vippefunktion, men skal du primært bruge den som læsestol, kan du med fordel vælge en mere oprejst model.

Hvordan renser man en lænestol?
Uanset hvilket materiale din lænestol har, vil den have brug for at blive renset i ny og næ. Det er en god ide at rense den løbende med en fugtig klud og forebygge med tekstil impregnering, hvis du har en lænestol i stof. Er stellet fremstillet i træ, kan du bruge træolie, som beskytter træer mod udtrørring og pletter.

Hvilken lænestol skal jeg købe?
Når du skal vælge, hvilken lænestol du skal købe, kan du blandt andet tænke over hvor meget plads du har at gøre med, hvilke funktioner du ønsker stolen skal have, dit budget og hvilket materiale den er lavet af.

Hvilken Stressless lænestol er bedst?
En Stressless lænestol er et helt fantastisk møbel, og hvilken model der passer bedst til dig afhænger meget af dine behov. Måske er du mest til en stol med lav ryg, når du skal læse en god bog eller høj ryg hvis du skal slappe af. Du kan også få Stressless modeller med drejefod og med indbygget fodskammel for ekstra komfort.