Skovby

Skovby møbler stammer fra Skovby Møbelfabrik, som er en gammel dansk virksomhed grundlagt helt tilbage i 1933 af Thorvald Rasmussen. Han var møbelsnedker og skabte et solidt fundament for virksomheden inden for møbeldesign, hvor faglig stolthed og knofedt stod højt på dagsordenen. Virksomheden blev senere overtaget af sønnerne Preben Rasmussen og Jørgen Rasmussen, som har ført virksomheden succesfuldt videre.

Stort udvalg af møbler fra Skovby Møbelfabrik


Her på siden ser du vores store udvalg af Skovby kvalitetsmøbler. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige møbler som fx Skovby spiseborde, Skovby stole, Skovby skænke, Skovby borde, og diverse møbelsæt som spiseborde med stole og andre spisestuemøbler. Et eksempel på dette er Skovby SM 244 sofabord m. træben 265, som kombinerer elegant design med praktisk funktionalitet. Skovby laver kvalitetsmøbler i flotte designs og her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige møbler, hvor du fx kan se de mange flotte og forskellige spiseborde.

Leder du efter nye spisestuemøbler er du kommet til det helt rette sted, da udvalget her er stort. Skovby laver desuden store serier af møbler så du kan få mange forskellige møbler til dit hjem, men med det samme udtryk.

Historien om Skovby Møbelfabrik


Alle de flotte kvalitetsmøbler fra Skovby bliver produceret på Skovby Møbelfabrik, som er en gammel dansk virksomhed som blev grundlagt i 1933 af Thorvald Rasmussen.

Med en baggrund som møbelsnedker skabte han et solidt fundament for virksomheden, hvor faglig stolthed og knofedt var i højsædet. Skovby Møbelfabrik blev senere overtaget af sønnerne Preben Rasmussen og Jørgen Rasmussen som succesfuldt har ført virksomheden videre.

Køb dine Skovby møbler hos Bolighuset


Drømmer du om at fornye boligen med Skovby møbler? Så køb dine nye møbler hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.

Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.