Stressless® lænestole

Der er altid 10 års udvidet garanti på indvendig mekanisme når du anskaffer dig en lænestol fra Stressless, også selvom du køber den på tilbud. Vi leverer Stressless lænestole i hele Danmark.
Alle Stressless stole har det patenteret plus-system, støtte for nakke, korsryg og sovefunktion.
Det betyder at nakkestøtten forbliver næsten lodret selvom du læner dig tilbage, så du får den perfekte støtte til nakken når du ser fjernsyn, dette kan med et enkelt håndgreb ophæves således at du får sovefunktion, hvor at hele ryg- og nakke-støtte går lige uden knæk ved nakke.

Vælg okselæder i kvalitet Paloma, Cori eller Batick, alle 3 kvaliteter er ægte gennemfarvet okselæder.

Alt du skal vide om Stressless lænestole

Her på siden ser du vores store udvalg af de eksklusive lænestole og hvilestole fra Stressless. Vores udvalg er stort og vi er stolte af at forhandle verdens bedste lænestol. I vores sortiment finder du mange af de kendte Stressless modeller som Stressless Wing, Stressless Paris, Stressless London og mange flere.

En Stressless stol er kendt for den høje siddekomfort kombineret med et smukt design. Stressless laver hvilestole og lænestole som du aldrig har lyst til at forlade igen. Oplev den høje komfort og innovative funktioner som Stressless er så kendte for. Vælger du en lænestol vil du ikke fortryde det.

Alle Stressless stole har et patenteret plus-system som indebærer nakkestøtte, korsryg og sovefunktion, hvilket betyder at nakkestøtten næsten forbliver lodret, selvom du læner dig tilbage i stolen. Dermed får du en perfekt støtte til nakken når du ser fjernsyn. Dette kan dog nemt justeres med et enkelt håndgreb så du indstiller stolen til sovefunktion hvor hele ryggen og nakkestøtten flades ud.

Du får desuden 10 års udvidet garanti på Stressless’ indvendige mekanisme - også selvom du køber stolen på tilbud hos os.

Stressless lænestole er nok nogle af de mest populære stole, som er på markedet lige for tiden. Deres unikke siddekomfort og deres Plus™-system gør, at man får en stol, som matcher menneskekroppens anatomi og giver dig optimal støtte uanset om du sidder oprejst eller bruger liggefunktionen. Stressless stole er i sandhed stole i verdensklasse og vi sælger rigtig mange af til de danske hjem. Alle modellerne kan vælges i forskellige læderkvaliteter og i massevis af farver.

Stressless lænestol - verdens bedste lænestol?


Den originale Stressless stol er en hvilestol fyldt med lækre funktioner og har et design og kvalitet, der gør den til verdens mest komfortable hvilestol. I 50 år er Stressless stolene blevet optimeret for at give dig den mest komfortable siddeoplevelse. Stressless lænestolen er af mange blevet kaldt verdens bedste lænestol. Det hænger måske sammen med at der med mere end 20 forskellige Stressless lænestole og med 3 størrelser at vælge imellem.

Historien om Stressless


Stressless er et norsk møbelbrand med Jens Ekornes som grundlægger. Produktionen af møbler sidder dybt i deres nordiske rødder. Møblerne er blevet perfektioneret af familier gennem generationer. Verdens mest komfortable stol er altså ikke blevet til fra den ene dag til den anden.

Det har taget årtier at finpudse den perfekte siddekomfort. Sykkylven er centrum for norsk møbelindustri og har desuden været Ekornes’ hjemsted i over 80 år. Den norske møbeltradition udsprang  af arverettigheder hvor de næstældste sønner skulle arbejde hårdt da de ikke arvede familiens gård. De innovative og hårdtarbejdende sønner startede en revolution der har ændret deres by for altid.

Jens Ekornes er i dag den største møbelproducent i Norden, og i 1971 lancerede han den første Stressless hvilestol. Lænestolen blev hurtigt kendt for den gode siddekomfort og nytænkende funktioner. Succesen blev videreudviklet og i dag er Stressless en af møbelindustriens mest kendte mærkevarer.


Køb din nye Stressless stol hos Bolighuset


Drømmer du om at kunne slappe af i en Stressless lænestol? Så køb den her hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.
Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.

Ofte stillede spørgsmålHvor kommer Stressless fra?


Stressless kommer fra Norge og produceres og ejes af den norske møbelproducent Ekornes.  De startede i 1971 med at producere lænestole i Sykkylven, og i dag er området med den smukke beliggenhed stadig hjemsted for en stor del af Ekornes produktion af Stressless.

Hvad koster en Stressless stol?


Prisen på en Stressless stol varierer alt efter model, materialer og funktioner. De billigste Stressless lænestole koster omkring 15.000 kr., mens de dyreste modeller koster op mod 34.000 kr. Hos Bolighuset Ringkøbing har vi løbende gode tilbud på Stressless lænestole, så du kan få din nye kvalitets lænestol til en fordelagtig pris.

Hvilken Stressless er bedst?


Hvilken Stressless stol, der er bedst, afhænger helt af dig og dine behov. Generelt laver Stressless nogle af de bedste lænestole på markedet, og du går derfor aldrig galt i byen, når det kommer til komforten. Derudover er alle Stressless stole fyldt med gode funktioner og et klassisk stilrent design. Vi anbefaler, at du tager ud og prøver de forskellige modeller, eller tager kontakt til vores møbelsælgere for at finde den bedste Stressless stol til netop dig.

Hvordan samler man en Stressless stol?


Ved køb af en Stressless stol, følger der altid en samlevejledning med, der på bedste vis guider dig igennem samle processen. Har du brug for yderligere vejledning, kan du på Stressless’ hjemmeside, finde video guides for hver enkelt model. Har du spørgsmål hertil er du altid velkommen til at kontakte os.

Bolighuset.dk har altid Stressless stole på tilbud. - Ring evt. 72 31 20 20 for nærmere info.