Stressless® møbler

Stressless® møbler er blandt de mest populære i Norden og Stressless® stolene er blevet synonym med mærket. Men Stressless® laver også andre møbler end blot stole - og på tværs af udvalget er absolut topkvalitet og gennemtænkt design gennemgående. Stressless® møblerne produceres af norske Ekornes som er Nordens største møbelproducent. Her på siden finder du et stort udvalg af Stressless® møbler og især Stressless® stolene er meget populære hos vores kunder grundet deres unikke komfort og høje kvalitet.

Stressless® møbler - historien bag

Stressless® er et af Nordens største møbel succeser nogensinde. Historien om Stressless® møblerne og især stolene starter i Norge i 1970'erne. Her begynder Jens E Ekornes at producere møbelfjedre på sin fjedrefabrik J.E Ekornes i Sykkylven. Allerede i 1971 har han den første kollektion af Stressless® stole klar og lancerede dem på det norske marked. Stolene bliver hurtig en stor succes. Dengang som i dag var omdrejningspunktet for stolene, at stolen skal passe perfekt til køberen - og dette fokus har været med til at bære Stressless® møblerne og især Stressless® stolene frem i markedet.

Ekornes er Nordens største møbelfabrikant


Jens E. Ekornes succes er til at tage og føle på. For Ekornes, som fortsat producere Stressless® møblerne, er Nordens største møbelproducent. I et benhårdt marked med mange nationale- såvel som internationale konkurrenter, har Ekornes holdt fokus på at skabe møbler med maksimal komfort i tre forskellige størrelser og til en pris som henvender sig bredt i markedet. Med andre ord, så er Stressless® møbler et sikkert valg, hvis du er på udkig efter møbler i absolut topkvalitet og til meget rimelige priser.  

De fleste af deres stoles laves i en small, medium og en large udgave så du kan få en stol, som passer lige til dig. Desuden laver de i dag også forskellige stel med hver deres egenskaber, Classic stellet som er af træ, er nok det de fleste forbinder med Stressless® stolen.

Stressless® med 10 års garanti


Der er altid 10 års udvidet garanti på indvendig mekanisme når du anskaffer dig en lænestol fra Stressless®. Firmaet laver desuden også sofaer, som har samme unikke siddekomfort som stolene. Vi har en stor udstilling af Stressless® i butikken men er også altid klar ved telefonen på tlf. 72312020 til at hjælpe og vejlede dig til at finde din helt rigtige Stressless® stol.  

Ofte stilede spørgsmål om StresslessHvem ejer Stressless?


Stressless ejes af Ekornes ASA, som er den største møbelproducent i Norden. Udover Stressless ejer virksomheden også en række andre kendte mærker. Ekornes ASA blev grundlagt tilbage i 1934, af Jens E. Ekornes og med knap 90 år i branchen har Ekornes stor erfaring indenfor møbler og møbelproduktion. De første Stressless stole blev lanceret på det norske marked i 1971.

Hvem producerer Stressless?


Stressless produceres af den store norske møbelproducent Ekornes ASA. Produkterne produceres på deres egne fabrikker, og Stressless fremstilles på deres 6 forskellige fabrikker i Norge og ene fabrik i USA. Udover dem har Ekornes ASA også 3 fabrikker i Asien, hvor andre af deres mærker produceres.

Hvem sælger Stressless?


Stressless er et anerkendt internationalt mærke og forhandles i mange lande. Bolighuset er en af de stolte Stressless forhandlere, og hos os kan du både finde lænestole, sofaer, spisebordsstole og tilbehør fra det anerkendte mærke. Med løbende tilbud og kampagner kan du finde dit Stressless møbel til en skarp pris.

Hvad er Paloma læder?


Flere Stressless lænestole er fremstillet i Paloma læder, som er et lettere korrigeret møbelskind, der er både lækkert og blødt. Paloma er Stressless læder, og derfor vil du stort set kun støde på læder varianten, når du kigger på Stressless møbler. Selvom Paloma ikke har helt samme slidstyrke som eksempelvis Batick og Cori, er Paloma stadig et populært valg på grund af det naturlige, komfortable og bløde udtryk.

Hvad er Cori læder?


Cori læder er til dig der ønsker mere beskyttende og slidstærkt læder. Cori læder er et gennemfarvet, narvsat og korrigeret møbelskind. Det er et tykt skind, som blandt andet er medvirkende til den øgede slidstyrke og Cori læder har en smuk glans som tilføjer karakter og dybde til overfladen. Cori har et eksklusivt og robust look.