Log ind

Stressless møbler

Stressless møbler er blandt de mest populære i Norden og Stressless stolene er blevet synonym med mærket. Men Stressless laver også andre møbler end blot stole - og på tværs af udvalget er absolut topkvalitet og gennemtænkt design gennemgående. Stressless møblerne produceres af norske Ekornes som er Nordens største møbelproducent. Her på siden finder du et stort udvalg af Stressless møbler og især Stressless stolene er meget populære hos vores kunder grundet deres unikke komfort og høje kvalitet.

Varenummer: 4334
Før DKK 72.260,00
DKK 54.195,00
Prisgaranti
Spar DKK 18.065,00
Læs mere
Før DKK 34.750,00
DKK 26.062,50
Spar DKK 8.687,50
Læs mere

Stressless møbler - historien bag

Stressless er et af Nordens største møbel succeser nogensinde. Historien om Stressless møblerne og især stolene starter i Norge i 1970'erne. Her begynder Jens E Ekornes at producere møbelfjedre på sin fjedrefabrik J.E Ekornes i Sykkylven. Allerede i 1971 har han den første kollektion af Stressless stole klar og lancerede dem på det norske marked. Stolene bliver hurtig en stor succes. Dengang som i dag var omdrejningspunktet for stolene, at stolen skal passe perfekt til køberen - og dette fokus har været med til at bære Stressless møblerne og især Stressless stolene frem i markedet.

Ekornes er Nordens største møbelfabrikant


Jens E. Ekornes succes er til at tage og føle på. For Ekornes, som fortsat producere Stressless møblerne, er Nordens største møbelproducent. I et benhårdt marked med mange nationale- såvel som internationale konkurrenter, har Ekornes holdt fokus på at skabe møbler med maksimal komfort i tre forskellige størrelser og til en pris som henvender sig bredt i markedet. Med andre ord, så er Stressless møbler et sikkert valg, hvis du er på udkig efter møbler i absolut topkvalitet og til meget rimelige priser.  

De fleste af deres stoles laves i en small, medium og en large udgave så du kan få en stol, som passer lige til dig. Desuden laver de i dag også forskellige stel med hver deres egenskaber, Classic stellet som er af træ, er nok det de fleste forbinder med Stressless stolen.

Stressless med 10 års garanti


Der er altid 10 års udvidet garanti på indvendig mekanisme når du anskaffer dig en lænestol fra Stressless. Firmaet laver desuden også sofaer, som har samme unikke siddekomfort som stolene. Vi har en stor udstilling af Stressless i butikken men er også altid klar ved telefonen på tlf. 72312020 til at hjælpe og vejlede dig til at finde din helt rigtige Stressless stol.