Stressless® møbler

Stressless® møbler er blandt de mest populære i Norden og Stressless® stolene er blevet synonym med mærket. Men Stressless® laver også andre møbler end blot stole - og på tværs af udvalget er absolut topkvalitet og gennemtænkt design gennemgående. Stressless® møblerne produceres af norske Ekornes som er Nordens største møbelproducent. Her på siden finder du et stort udvalg af Stressless® møbler og især Stressless® stolene er meget populære hos vores kunder grundet deres unikke komfort og høje kvalitet.
Stressless® YOU James lænestol
1 anmeldelser
Før DKK 19.690,00

Stressless® møbler - historien bag

Stressless® er et af Nordens største møbel succeser nogensinde. Historien om Stressless® møblerne og især stolene starter i Norge i 1970'erne. Her begynder Jens E Ekornes at producere møbelfjedre på sin fjedrefabrik J.E Ekornes i Sykkylven. Allerede i 1971 har han den første kollektion af Stressless® stole klar og lancerede dem på det norske marked. Stolene bliver hurtig en stor succes. Dengang som i dag var omdrejningspunktet for stolene, at stolen skal passe perfekt til køberen - og dette fokus har været med til at bære Stressless® møblerne og især Stressless® stolene frem i markedet.

Ekornes er Nordens største møbelfabrikant


Jens E. Ekornes succes er til at tage og føle på. For Ekornes, som fortsat producere Stressless® møblerne, er Nordens største møbelproducent. I et benhårdt marked med mange nationale- såvel som internationale konkurrenter, har Ekornes holdt fokus på at skabe møbler med maksimal komfort i tre forskellige størrelser og til en pris som henvender sig bredt i markedet. Med andre ord, så er Stressless® møbler et sikkert valg, hvis du er på udkig efter møbler i absolut topkvalitet og til meget rimelige priser.  

De fleste af deres stoles laves i en small, medium og en large udgave så du kan få en stol, som passer lige til dig. Desuden laver de i dag også forskellige stel med hver deres egenskaber, Classic stellet som er af træ, er nok det de fleste forbinder med Stressless® stolen.

Stressless® med 10 års garanti


Der er altid 10 års udvidet garanti på indvendig mekanisme når du anskaffer dig en lænestol fra Stressless®. Firmaet laver desuden også sofaer, som har samme unikke siddekomfort som stolene. Vi har en stor udstilling af Stressless® i butikken men er også altid klar ved telefonen på tlf. 72312020 til at hjælpe og vejlede dig til at finde din helt rigtige Stressless® stol.