Stressless® møbler

Stressless® møbler er indbegrebet af komfortable møbler og er blandt de mest populære i Norden og Stressless® stolene er blevet synonym med mærket. Men Stressless® laver også andre møbler end blot stole og sofaer - og på tværs af udvalget er absolut topkvalitet og gennemtænkt design gennemgående. Stressless® møblerne produceres af norske Ekornes som er Nordens største møbelproducent. Her på siden finder du et stort udvalg af Stressless® møbler og især Stressless® stolene er meget populære hos vores kunder grundet deres unikke komfort og høje kvalitet. Gå på opdagelse i det store udvalg af og find dit favorit Stressless® møbel.

Stressless® møbler - historien bag


Stressless® er et af Nordens største møbel succeser nogensinde. Historien om Stressless® møblerne og især stolene starter i Norge i 1970'erne. Her begynder Jens E Ekornes at producere møbelfjedre på sin fjedrefabrik J.E Ekornes i Sykkylven. Allerede i 1971 har han den første kollektion af Stressless® stole klar og lancerede dem på det norske marked. Stolene blev hurtig en stor succes. Dengang som i dag var omdrejningspunktet for stolene, at stolen skal passe perfekt til køberen - og dette fokus har været med til at bære Stressless® møblerne og især Stressless® stolene frem i markedet. Stressless® møbler blev især bemærket for sin gode komfort og sine innovative funktioner.Ekornes er Nordens største møbelfabrikant


Jens E. Ekornes succes er til at tage og føle på. For Ekornes, som fortsat producere Stressless® møblerne, er Nordens største møbelproducent. Stressless® er iblandt nogle af industriens mest kendte internationale mærkevarer. I et benhårdt marked med mange nationale- såvel som internationale konkurrenter, har Ekornes holdt fokus på at skabe møbler med maksimal komfort i tre forskellige størrelser og til en pris som henvender sig bredt i markedet. Med andre ord, så er Stressless® møbler et sikkert valg, hvis du er på udkig efter møbler i absolut topkvalitet og til meget rimelige priser.  

De fleste af deres stoles laves i en small, medium og en large udgave så du kan få en stol, som passer lige til dig. Møblerne følger din mindste bevægelse, hvilket er en af grundene til den gode komfort. Desuden laver de i dag også forskellige stel med hver deres egenskaber, Classic stellet som er af træ, er nok det de fleste forbinder med Stressless® stolen. I udvalget kan du med stor sandsynlighed finde et Stressless møbel, som falder i din smag. Find for eksempel lige den kontorstol eller lænestol, som du står og mangler til kontoret eller til stuen, hvor du kan sidde og slappe af med en god bog. Uanset hvad du er på udkig efter, så er du garanteret et Stressless® møbel, der vil pryde dit hjem, give dig god komfort og som du vil komme til at have glæde og gavn af i lang tid.Stressless® med 10 års garanti


Når du køber Stressless® møbler, får du 2 års reklamationsret.

10-års-garanti ved produktionsfejl på den indre mekanisme
Vi yder 10 års garanti på den indre mekanisme i vores lænestole, sofaer, spisebordstole og spiseborde gældende fra købsdatoen.

5 år på elektriske dele
Vi yder 5 års garanti på alle elektriske dele og motoren på Power-systemet gældende fra købsdatoen.

2 år på batteriet
Vi yder 2 års garanti på batterienheden til Power-systemet fra købsdatoen.

Garantien dækker for de nødvendige ombytningsdele, eventuelle omkostninger til udskiftning/montering afholdes af dig som køber. Garantien gælder fra købsdatoen og dækker ikke skader på læder, stof, træværk, fejl eller skader, der er opstået ved brug af produktet i modstrid med producentens anbefalinger samt fejl eller skader, der er opstået i forbindelse med reparationer udført af personer, som ikke er autoriseret af producenten eller skader forårsaget af brug af uoriginale elektriske dele.

10 års garanti omfatter følgende dele:
• De indvendige mekaniske dele på lændestøtte og nakke funktion på Stressless lænestol og på Stressless sofa med Plus-System
• Glidefunktion på Stressless lænestol og på Stressless sofa med Plus-System
• Glidefunktion på skammel til Stressless lænestol
• Vippesystem i sæde til Stressless sofa med Ergo Adapt
• Vippesystem i sæde til Stressless lænestol og Stressless sofa med Balance Adapt
• Glidefunktion på Stressless spisebordstol med BalanceAdapt
• Udtrækssystem på Stressless spisebordOfte stilede spørgsmål om Stressless

Hvem ejer Stressless?

Stressless ejes af Ekornes ASA, som er den største møbelproducent i Norden. Udover Stressless ejer virksomheden også en række andre kendte mærker. Ekornes ASA blev grundlagt tilbage i 1934, af Jens E. Ekornes og med knap 90 år i branchen har Ekornes stor erfaring indenfor møbler og møbelproduktion. De første Stressless stole blev lanceret på det norske marked i 1971.Hvem producerer Stressless?

Stressless produceres af den store norske møbelproducent Ekornes ASA. Produkterne produceres på deres egne fabrikker, og Stressless fremstilles på deres 6 forskellige fabrikker i Norge og ene fabrik i USA. Udover dem har Ekornes ASA også 3 fabrikker i Asien, hvor andre af deres mærker produceres.Hvem sælger Stressless?

Stressless er et anerkendt internationalt mærke og forhandles i mange lande. Bolighuset er en af de stolte Stressless forhandlere, og hos os kan du både finde lænestole, sofaer, spisebordsstole og tilbehør fra det anerkendte mærke. Med løbende tilbud og kampagner kan du finde dit Stressless møbel til en skarp pris.Hvad er forskellen på de forskellige materialer?

Det er muligt at vælge mellem forskellige farver og materialer, der hver især sætter sit eget præg på stolene.

Stressless mange tekstiler giver møblerne en helt ny følelse af komfort, modernitet og varme, der supplerer udvalget af læder. Stressless mange stofkollektioner fås i et bredt udvalg af farver, så du har rig mulighed for at finde det perfekte match til enhver indretning. Alle tekstiler er fremstillet af kvalitetsmaterialer i strenge krav med respekt for naturen, der samtidig giver en fantastisk holdbarhed. Stoffet er produceret til at have en god slidstyrke, lysægthed og brandsikkerhed. Dette sikrer dig at du får et stof der kan holde i mange år, samt holde til at blive brugt.

Dinamica er et velkendt mikrofiber-kvalitetsstof, med et udseende, der ligner ruskind. Det er blødt og meget behageligt, åndbart og ikke statisk. Let at holde rent og meget slidstærkt. Stoffet har en martindale på 100.000, hvilket gør det egnet og godkendt til institutionsbrug desuden ydes der 10 års garanti mod fnug og hul som følge af slitage.

Batick er et gennemfarvet glat læder, hvor de fleste naturlige mærker er fjernet. Batick har et beskyttende laklag, som gør det nemt at rengøre og vedligeholde uden at efterlade mærker. Batick er perfekt hvis du ønsker en kraftig læderkvalitet, der kan tåle der meste.

Cori er et godt valg, hvis du ønsker læder med rigtig gode brugsegenskaber, en robust struktur og et klassisk look. Cori er et tykt gennemfarvet læder med en markant narv. Cori har en glans, der giver overfladen dybde som gør noget helt særligt ved læderet. Samt har Cori et beskyttende laklag som gør at det er nemmere at vedligehold samt rengøre.

Paloma er på grund af sit bløde, naturlige og komfortable udtryk et meget populært valg. Paloma er gennemfarvet semianilin læder med en enkelt farveoverflade, der har et tyndt lag lak for ekstra beskyttelse og komfort. Paloma er et læder der har en fyldig og varm glød. Samt er Paloma et materiale der let absorberer fugt, samt er det åndbart. Paloma er perfekt hvis du ønsker et blødt og autentisk læderlook.

Noblesse er en af Stresless' mest eksklusive læderkvaliteter. Noblesse er semianilin kernelæder, som er farvet hele vejen igennem. Samt har det fået en tynd beskyttende overfladebehandling, som gør at læderet bibeholder sin naturlige blødhed og glans. Noblesse er et naturmateriale der beholder sin naturlige struktur og narv. Selvom Noblesse læderet har fået en beskyttende overfladebehandling som giver god beskyttelse, er Noblesse følsom over for slitage, varme, sollys, snavs og sved. Derfor er  regelmæssig vedligeholdelse vigtigt for at bevare læderets smukke udseende.

Pioneer er Stressless' mest luksuøse læderkvalitet. Pioneer er en luksuøs anilin pull-up kernelæder. Læderet er blevet behandlet med olie, voks og transparent farve, der øger blødheden og det naturlige udtryk, samt har læderet en smuk glans. Læderet vil med tiden få et personligt præg, idet alle mærker vil kunne ses i læderet. Dette sætter dit personlige præg på stolen, så stolen får et unikt og enestående look. Regelmæssig pleje er vigtigt for at bibeholde læderets luksuøse og elegante udseende.