Temprakon

Temprakon er verdenskendt for deres gode kvalitetsprodukter. Det gælder både for de materialer, deres produkter er fremstillet af og den måde, som de er behandlet på. Alle Temprakons designs er udviklet til at sikre dig sunde og behagelige soveomgivelser, som vil øge kvaliteten af din nattesøvn. Med et produkt fra Temprakon får du en kvalitetsvare, som har en lang levetid. Og som med den rette vedligeholdelse holder sig skønne og luftige i mange år efter, du har købt dem.

Hvem er Temprakon?


Temprakon er en del af NorviGroup Denmark, som er en dansk dyneproducet. Alle Temprakon produkter bliver produceret på deres fabrik i Vamdrup, og bærer således Made in Denmark mærket. NorviGroup gør meget ud af at sikre at kvaliteten altid lever op til deres høje standarder hvad angår kvalitet og materialevalg.

Temprakon er kendt verden over for deres gode kvalitetsprodukter. Det gælder både for de materialer, deres produkter er fremstillet af og den måde, som de er behandlet på. Alle Temprakons designs er udviklet til at sikre dig sunde og behagelige soveomgivelser, som vil øge kvaliteten af din nattesøvn. Med et produkt fra Temprakon får du en kvalitetsvare, som har en lang levetid. Og som med den rette vedligeholdelse holder sig skønne og luftige i mange år efter, du har købt dem.

Temprakon Zone


Temprakon Zone er udviklet baseret på den nyeste teknologi, samt viden om søvn - kombineret med det bedste fra naturen. Temprakon er verdens første serie med indbygget aktiv temperaturregulering i både vår og fyld. Temprakons har specialudviklet en teknik kaldet TempraDown, hvor de kombinerer lækre blåde dun med TempraCool mikrokapsler,

Våret (fyldet) er fremstillet i 100% bomuld, som er belagt med TempraCool mikrokapsler som giver en optimal varmeregulering i det midterste af dynen. Samt virker dynen aktivt med at regulere din kropstemperatur. Den køler dig, når du har det varmt - og varmer dig, når du har det koldt.

Temprakon anvender den nyeste teknologi, samt bruger de samme materialer som NASA bruger i deres rumdragter, til at regulere astronauternes temperatur i rummet. Med et højt aktivitetsniveau i hverdagen, er det vigtigt at kunne få en god nats søvn. Med Temprakon Zone får du den optimale regulering af din kropstemperatur - hele natten igennem, så din krop hverken bliver for kold eller varm.