Actona

Actona er en international møbelvirksomhed, der er beliggende i Tvis lige udenfor Holstebro. Actona Company A/S designer og producerer møbler til møbelforretninger i mere end 90 lande, og i alle Actona møbler er der lagt mange kræfter bag udvikling og produktion, for at skabe møbler til den prisbevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med designet. Bolighuset er Actona forhandler og hos os finder du et stort udvalg af Actona stole, borde og andre skønne møbler til alle boligens rum. Gå på opdagelse i udvalget og find dine nye Actona møbler her på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Om Actona


Actona er en global virksomhed, der både udvikler og producerer møbler til møbelforretninger i mere end 90 forskellige lande. Placering af både hovedkvarter, showroom og det europæiske distributionscenter af Actona er i Holstebro, Midtjylland, men også i Ukraine og Kina har Actona Company afdelinger. Tilsammen er der omkring 1400 passionerede medarbejdere ansat.

Historien bag Actona startede tilbage i 1981, hvor Orla Dahl Jepsen åbnede en lille butik i Holstebro kaldet Marmorhuset. Med en stor og hurtigt vækst, blev den lille forretning i løbet af få år til en importvirksomhed, der i løbet af 1990’erne også begyndte at have fokus på den internationale handel. I 2002 skiftede Marmorhuset navn til Actona Company A/S, og virksomheden drives i dag ud fra de samme værdier og vision som altid.

Bolighuset er stolt Actona forhandler, og hos os finder du et stort udvalg af møbler fra den danske møbelvirksomhed, der har skabt stor international succes.

Actona møbler


Actona møbler er skabt med en kæmpe passion og der er lagt hårdt arbejde bag både design og produktion, for at fremstille de skønne møbler, der rummer mange forskellige udtryk. Actona producerer møbler til den prisbevidste forbruger, og Actona møbler vælges ofte fordi de netop passer til budgettet samtidig med at udtrykket følger tidens trends og tendenser indenfor møbeldesign.

Hos Actona er der møbler til enhver smag og alle boligens rum. Uanset om du er til det skandinaviske, traditionelle eller klassiske look, gør det store sortiment fra Actona det nemt at finde netop det du leder efter. Hos Bolighuset finder du blandt andet et stort udvalg af Actona stole - alt fra barstole, lænestole, skrivebordsstole og spisebordsstole. Actona Emilia er en moderne fortolkning af en klassisk gyngestol, der har et moderne design med bløde og organiske former.

Er du på jagt efter et Actona spisebord, kan du med fordel tage et kig på det stilrene Mason spisebord i sort/hvid, der har udtræk og er fremstillet med en laminat overflade, der er særdeles nem at vedligeholde. Det smukke spisebord har et tidløst design og med en fuld længde på 315 cm, kan du nemt få plads til alle dine gæster. I udvalget findes også Actona skriveborde og tv-borde.

Gå på opdagelse i udvalget af Actona Company stole, borde og andre møbler til hjemmet, der vil stå smukt i både den skandinaviske, klassiske og moderne indretning.