Kontorstole

Trænger du til en ny kontorstol? Når du sidder og arbejder, er det vigtigt, at din krop får en optimal støtte og god komfort. Hos Bolighuset bestræber vi os på at have et bredt udvalg af kontorstole.

Vi er alle bygget forskelligt, og en god stol for den høje opfyldes ikke af den samme stol til den lille. Vi bestræber os på at du kan finde den kontorstol, der er designet specielt til dig og din krop. Der findes mange typer af kontorstole, der giver dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige kontorstol der passer til dig og dine behov. Se alle kontorstole hvor det er muligt at vælge mellem forskellige designs, materialer og farver. Alle vores kontorstole findes på vores hjemmeside, så slå fantasien løs og udforsk de mange muligheder.

Kontorstolen er et af de vigtigste elementer i dit kontor, da det er stolen, som skal yde den mest optimale komfort, når du bruger den. Det kan være en god ide at investere i en god kontorstol, hvor du får den støtte, som din krop har behov for, da vi ofte sidder i den samme stilling i lang tid ad gangen. Eksempelvis vil en ergonomisk kontorstol give dig den optimale støtte uanset din arbejdsstilling.

Se vores store udvalg på vores hjemmeside eller i butikkenDer er mange ting du skal tage stilling til når du skal vælge din nye kontorstol. Kontorstole spiller en vigtig rolle, idet vi ofte bruger dem i mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

På vores hjemmeside findes et bredt og stort udvalg af forskellige kontorstole. Her er det muligt at købe en god med også billig kontorstol, der opfylder lige netop din behov.

Vi har flere forskellige modeller af kontorstole, som har forskellige funktioner. Har du brug for hjælp til at finde den bedste kontorstol til dig og dine behov så kom ned i vores butik i Ringkøbing, hvor du kan prøve de bedste kontorstole af, inden du skal købe kontorstole til dig og dine unikke behov.

Vi har forskellige kontorstole i vores butik hvor vi selvfølgelig matcher alle priser - både online og i butikken. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20.


Forskellige typer af kontorstole:


Mange af vores kontorstole passer til både arbejde, studie og hobbyer. Har du specielle ønsker? Vil du f.eks. have ekstra støtte i ryggen eller støtte til arme og skuldre? Hvilken stil kan du bedste lide?

Svarene på disse spørgsmål kan hjælpe dig med at finde den kontorstol, der passer perfekt til dig.


Klassiske kontorstole


En klassisk kontorstol er den perfekte løsning hvis du kun benytter stolen i korte perioder, hvor du ikke behøver at stille de store krav. En klassisk kontorstol er simpel opbygget, hvor der er begrænsede indstillingsmuligheder.

Derudover er det muligt at vælge mellem forskellige design- og smagsmæssige varianter. Skal det være med høj- eller lav ryg. Hvilket materiale skal den være lavet i. Der findes mange bud på den klassiske kontorstol, se alle stole på vores hjemmeside.


Ergonomiske kontorstole


Hvis du kun bruger stolen en halv time om dagen, behøver du ikke stille de store krav, men hvis du sidder ned i mange timer om dagen, så skal du gå efter en ergonomisk kontorstol i en ordentlig kvalitet med mange indstillingsmuligheder, som kan være med til at forebygge rygproblemer.

En ergonomisk kontorstol er en stol, som på bedste vis tager højde for menneskekroppen og dennes behov for at kunne variere siddestilling i løbet af længere tid, f.eks. en sund og effektiv arbejdsdag. Med mange stillesiddende timer, er det vigtigt at have den rette kontorstol hvis du ønsker at forebygge smerter i ryg, skuldre og nakke.

De fleste kontorstole er designet til at lette trykket på for eksempel halebenet, så din ryg er under mindre pres end på en almindelig kontorstol. Så kan du holde til at sidde længere på din stol, uden at du får for ondt.


Hvilke fordele er der ved en ergonomisk kontorstol?


En ergonomisk kontorstol giver dig optimale muligheder for at kunne sidde i varierende siddestillinger, støtte din ryg og lænd og opnå optimal siddekomfort. En ergonomisk kontorstol er en god investering for din krop og sundhed. Dog er en god kontorstol ikke nok.

De to mest afgørende møbler, når det gælder god ergonomi, er din kontorstol og et godt skrivebord. Derfor er det vigtigt at finde den rette ergonomiske kontorstol for netop dig.

En ergonomisk stol fastholder din krop for at undgå smerter i ryg, lænd, skuldre etc. Problemet er bare, at vi sjældent sidder i den samme position en hel arbejdsdag ad gangen, og derfor ender med at skabe problemer for vores helbred.

En kontorstol har mange indstillingsmuligheder, så støtter den ofte ikke de rigtige steder, når vi sidder forkert i sædet. Det gælder om at finde den rigtige stol der passer til din krop. Har du korte ben, skal du f.eks. ikke have en stol med for stor sædedybde.

Omvendt skal en stol også kunne give selv meget høje personer en sund siddestilling. Derfor er det vigtigt at finde en stol der muliggør individuel tilpasning, således at den passer til forskellige individuelle behov.


Den ergonomiske kontorstols forskellige funktioner:


En god kontorstol er en stol, der passer til dig og dit behov. En god kontorstol har den nødvendige ergonomi og komfort, som gør den behagelig at sidde på en hel arbejdsdag.

Din kontorstol spiller en vigtig rolle hvis du eksempelvis har meget stillesiddende arbejde. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at vælge den helt rigtige kontorstol for dig.

Ergonomiske kontorstole fås med forskellige funktioner, som gør det muligt at forebygge belastninger af kroppen.


Freefloat-funktion:


Du kan få en ergonomisk kontorstol med freefloat-funktion som har et trinløst sæde med fremadvip, som bevæger sig med dig uafhængigt at stolens ryg, når du skifter arbejdsstilling. Dette kan være den rette stol for dig som døjer med dårlig ryg og som ønsker en kontorstol der hjælpe med at sikrer en rank ryg.


Asynkron-vip:


Du kan også få en ergonomisk stol med asynkron-vip, hvor det er muligt kun at vippe med ryglænet. Dette sikrer en god ergonomi, idet det gør det muligt at tilpasse stolen som ønsket.


Synkron-vip:


Der findes også ergonomiske kontorstole som fås med synkron-vip som gør det muligt at læne sig tilbage, samtidig med at sædet vipper en smule med. Dette kan være den perfekte løsning, hvis du døjer med dårlig ryg. Synkron-vip sikrer dig en konstant støtte, som gør at ryggen opretholdes ret. Derved vil den type kontorstol være helt perfekt til at forebygge smerter, samt hjælpe dem med dårlig ryg med en god støtte.


Indstilling af ryghøjden:


Derudover er det også muligt at indstille ryghøjden i 4/5 forskellige højdetrin. Den justerbar ryg sikrer at siddekomforten er i top, samt hjælper den hvis du døjer med dårlig ryg idet du kan tilpasse og justerer ryggen således den giver den bedst mulige støtte.


Eksklusive kontorstole


Der findes også eksklusive kontorstole som på mange måder minder om en lænestol på hjul. Samt kan en sådan stol, give et afslappet men samtidig også elegant udtryk.

Ved valg af en eksklusiv kontorstol er der ofte flere muligheder, samt sikrer du dig også at kvaliteten og komforten er helt i top. De eksklusive kontorstole vil være god for dig som ikke ønsker at gå på kompromis med komforten.

Ved de eksklusive kontorstole er der lagt fokus på hver enkelt lille detalje som skal skabe de bedste kontorstole. De fleste eksklusive kontorstole kommer fra Stressless som har lavet en flot kollektion af eksklusive kontorstole.

Stressless har i høj grad lagt fokus på komforten. De har sikret sig at bruge de bedste materialer, samt har de ikke sparet på tilbehøret. Kontorstolen er udstyret med en nakkepude, som skal give det sidste touche. Samt har stolen flydende vip, også kaldet trinløs, som gør at den kan låses i alle stillinger. Dette gør den mere fleksibel, samt giver det en god komfort, idet den kan tilpasse sig din krop og dine behov.

Samt er alle stole lavet i et moderne og tidsløst design, der udover at være en fryd for øjet, også er en god stol for kroppen. Alle vores stole lavet i et eksklusivt design, findes på vores hjemmeside.


Ved de eksklusive kontorstole er der lagt fokus på hver enkelt lille detalje som skal skabe de bedste kontorstole. De fleste eksklusive kontorstole kommer fra Stressless som har lavet en flot kollektion af eksklusive kontorstole.

Stressless har i høj grad lagt fokus på komforten. De har sikret sig at bruge de bedste materialer, samt har de ikke sparet på tilbehøret. Kontorstolen er udstyret med en nakkepude, som skal give det sidste touche. Samt har stolen flydende vip, også kaldet trinløs, som gør at den kan låses i alle stillinger. Dette gør den mere fleksibel, samt giver det en god komfort, idet den kan tilpasse sig din krop og dine behov.

Samt er alle stole lavet i et moderne og tidsløst design, der udover at være en fryd for øjet, også er en god stol for kroppen. Alle vores stole lavet i et eksklusivt design, findes på vores hjemmeside.


Gamer kontorstoleNår du gamer, sidder du tit i lang tid foran skærmen. Derfor er det vigtigt at du finder den bedste kontorstol til dig hvor du føler dig tilpas. En klassisk model er ikke helt optimal til gaming. Derfor sælger vi et stort udvalg af gamerstole, som er designet specifikt til formålet.

En gamer kontorstol sikrer dig at du kan passe på din krop og sidde godt mens du gamer. Vores gamer kontorstole er perfekt til fritidsgameren og den professionelle.

Ved gamer kontorstole er det vigtigt at der er en tilpas mængde af støtte. Derfor sælges de fleste af stolene med lændepude, armlæn og nakkepude. Dette er med til at sikre at stolen bruges på den rette måde, samt giver den rette støtte.


Hvordan indstiller man sin kontorstol?Indstilling af sædehøjde/sæderegulering


Man kan på de fleste kontorstole indstille og justere sædehøjden. Dette kan man ofte med ca. 20 cm. Dette gør det muligt at tilpasse den til dig og dine behov, således at du kan bruge stolen og få mest muligt ud af den.

Indstilling af sædehældning


Derudover kan man på mange ergonomiske stole indstille og justere sædehældningen således, at det bliver den rette ergonomisk kontorstol for netop dig. Dette kaldes også trinløs eller flydende vip.

Ved de billigere kontorstole kan sædet ofte vippes tilbage. Dog kan sædet kun låses i en lodret position. Omvendt kan man ofte ved de dyrere modeller låse kontorstolen i alle stillinger. Dette giver mere fleksibilitet idet der er flere indstillingsmuligheder der sikrer en bedre komfort idet man kan tilpasse stolen til forskellige siddestillinger samt din krop og behov.

Indstilling af ryglæn


Derudover kan man ved ergonomiske kontorstole ofte indstille ryglænet i 4/5 forskellige højdetrin. For at sikre den rette ergonomi er det vigtigt at indstille ryglænet ordentligt, således at den giver den rette form for støtte.

Ergonomi er vigtigt for at kroppen kan holde sig sund, og ikke blive belastes unødigt. Ergonomi er ligeledes vigtig for at forebygge mod dårlig trivsel, nedslidning, ømme muskler og led.

Indstilling af armlæn


Samt kan man ved at indstille armlænene ordentligt opleve en ekstra støtte, der kan aflaste armene og skuldrene. Det kan være rart at have en stol med armlæn hvis man ofte sidder ned i længere tid af gangen.

Indstilling af nakkestøtte


Ved kontorstole hvor der er nakkestøtte, er det vigtigt at indstille denne rigtigt for at opnå den maksimale støtte og komfort. Nakkestøtten skal kunne reguleres i højde og hældning, således at den kan tilpasses din krop og dit behov for støtte.


Hvad er en god kontorstol?


Der findes et hav af forskellige kontorstole, der findes de billige kontorstole men også dem der koster det mere. Men hvordan finder man den bedste kontorstol. Alle kontorstole er ikke ens, derfor er det vigtigt at vide hvad du leder efter, for at finde det bedste bud på din nye kontorstol

Derudover er det også muligt at vælge en række ekstra tilbehør til de forskellige kontorstole. Dette kan gøre det endnu mere behageligt for dig, at sidde i din kontorstol. Men får man bare en god stol, ved at tilføje en masse tilbehør?


Armlæn - Giver hvile til armene og aflaster skulderen


Armlæn er nok det mest populære ekstra udstyr på en kontorstol. Det er en fantastisk ting at have, hvis man taler meget i telefon. En mulighed for at hvile armene og aflaste skulderen, når du læner dig bagover. Mange armlæn er justerbare, så du altid kan få dem til at passe til dig.

Omvendt er det ikke altid sikkert at armlæn passer til dine behov. Derfor kan armlænene nogle gange godt blive til en irritation.

Arbejder du meget ved computeren, kan du godt risikere, at de støder imod skrivebordet fordi der ikke er plads til dem. Derfor er det vigtigt at du indstiller kontorstolen så den bliver tilpasset dine behov. Derfor vil fleksible armlæn være løsningen på netop dette, idet de vil kunne tilpasses og ændres.


Lændepude - Giver ekstra støtte i lænden


En lændepude kan give ekstra støtte i lænden, og derfor give en ekstra stor aflastning til dig. Derfor vil en lændepude være den perfekte løsning hvis du døjer med ondt i ryggen. Derudover vil den også giv god støtte, og sørge for at man kommer til at sidde sundere.


Hvor meget skal en kontorstol koste?


Der findes mange forskellige kontorstole, i forskellige designs og forskellige materialer. Derfor afhænger prisen selvfølgelig af om du ønsker en billig kontorstol, eller om du ønsker en eksklusiv kontorstol hvor der ikke er sparet på noget.

Hvis du ønsker et billigere alternativ kan du finde kontorstole til 499 kr. inkl moms. Omvendt kan du hvis du ønsker et dyrere alternativ finde kontorstole til 14.999 kr. inkl moms.


Billig kontorstol


Vær opmærksom på at materialerne afspejler sig i prisen. Derfor er det vigtigt at overveje dit valg, da du inden længe vil være nødsaget til at investere på ny. Derfor kan det være godt givet ud at vælge en dyrere model.