om Bolighuset

Bolighuset – personlig service, inspiration og online shopping under ét tag

Bolighuset – personlig service, inspiration og online shopping under ét tag

Bolighuset tilbyder en unik kombination af personlig service, inspirerende udstilling og en brugervenlig online webshop. Vi bestræber os på at skabe en fuldendt kundeoplevelse, der imødekommer alle dine boligbehov.

Vores udstilling på 2000 m² er et nøje udvalgt sortiment til indretning af alle rum i hjemmet. Uanset om du ønsker en fornyelse af boligen, renoverer dit hus eller skal møblere et helt nyt hjem, kan du finde møbler og boligtilbehør, der passer perfekt til dine behov.

Foruden vores fysiske butik har vi også en online webshop, hvor du kan læse mere om vores møbler og boligtilbehør. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er vores engagerede kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os eller besøge vores butik, hvor du vil blive mødt af kompetente medarbejdere.

Vores medarbejdere går den ekstra mil for at give dig den bedste service og professionel rådgivning omkring møbler, boligtilbehør og generel indretning af hjemmet. Vi sørger for, at du får den hjælp og vejledning, du behøver for at skabe dit drømmehjem.

Hos Bolighuset finder du løbende kampagner på mange af vores populære produkter fra kendte mærker som Stressless, by Lassen, Skovby, Dunlopillo og mange flere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Bolighuset!
Lidt billeder fra vores butik

Lidt billeder fra vores butik

Flexlux

Flexlux

Skovby

Skovby

by Lassen

by Lassen