Vi er Bolighuset

Levering alle hverdage i hele landet.

Levering alle hverdage i hele landet.

Bolighuset Ringkøbing er en stilsikker og indbydende butik beliggende i Danmarks lykkeligste by.

Vi åbnede dørene i butikken første gang i 2009 og i 2011 fik vi tilkoblet webshoppen bolighuset.dk som stadig bliver en større del af vores forretning, fra at levere til hele Danmark, er vi nu leveringsdygtige i samtlige lande på verdenskortet.
I dag leverer vi i alle ugens hverdage i hele landet.

Med vores 2000m² udstilling i Ringkøbing kan man lade sig inspirere til alle boligens rum og vores brede sortiment gør at der er møbler og tilbehør for enhver smag og i forskellige prisklasser så alle som har brug for lidt fornyelse i hjemmet kan få deres boligdrømme opfyldt.
OBS. Vi har flere varer på vores webshop end der er plads til i butikken, ring derfor til os inden at du tager ud for at se et bestemt møbel.

I butikken vil man blive mødt med et smil af kompetente medarbejdere. Vi gør os umage for at give dig byens bedste service, professionel vejledning om indretning i hjemmet, samt skabe en afslappet og positiv stemning i vores Bolighus.  

Vi har desuden mange spændende kampagner og gode tilbud hele året, så det er altid en god ide at besøge vores butik, facebookside og hjemmeside.

Vi glæder os til at servicere dig.

Lidt billeder fra vores butik

Lidt billeder fra vores butik

Flexlux

Flexlux

Skovby

Skovby

by Lassen

by Lassen