Barborde

Står du og mangler et flot barbord til din spisestue eller til et andet rum i huset, som du og dem du holder af kan hygge omkring, så er du landet på den rigtige side. Her på siden kan du finde barborde til alle lejligheder. Du kan finde barborde til køkkenet, dagligstuen, arbejdspladsen og til baren. Barbordene kan både fås i runde og rektangulære designs i forskellige materialer. Fælles for alle barbordene er, at de er fremstillet i høj kvalitet og i eksklusive designs. Fuldend indretningen med et æstetisk barbord og lad du og familien eller venner samles til hygge og nærvær. Forelsk dig i et af de smukke barborde nedenfor og bestil det allerede i dag.

Stilfulde barborde til det moderne hjem


Et barbord vil pynte i ethvert hjem. Et barbord er et anderledes møbel og her på siden kan du for eksempel finde barborde af rå materialer, som giver et industrielt og vintage look til din indretning. Rå og robuste barborde vil skabe en flot kontrast til det moderne hjem og bidrage med kant til hjemmet. Er du til en mere skandinavisk stil, så finder du den type barborde her. Disse typer barborde er designet i et moderne og tidløst design, der tager sig let og elegant ud i hjemmet. De vidt forskellige typer af barborde, du finder i udvalget her på siden, giver enhver mulighed for at finde det perfekte barbord. Derfor kan du helt sikkert også finde et, som passer til dit hjem og dine behov.Skab et unikt samlingspunkt


Et barbord indbyder til kvalitetstid med både familie og venner. Her kan man for eksempel samles, når weekenden banker på døren. Skab samvær og hygge med dem du holder af. Barborde kan både bruges til fest og hverdag. Skab et hyggeligt hjørne med et barbord og barstole, som passer til. Det hyggelige hjørne inviterer gæsterne til at sætte sig ned, lave en drinks og slappe af. Særligt runde barborde inviterer til hygge og samvær, da runde borde har en særlig måde at samle folk på.Køb dit barbord på Bolighuset.dk


Hos Bolighuset bestræber vi os på at yde den bedste kundeservice og vejlede dig til de helt valg af boligartikler. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse og du er altid velkommen til at se nærmere på barbordene i de flotte unikke designs i vores butik eller kontakte os over telefon. Derfor kan du trygt finde det barbord, du ønsker til hjemmet fra vores skønne sortiment. Ligegyldigt hvilket barbord du vælger, er du garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design. Du opnår gratis fragt ved køb over 499 kr.FAQsHvor højt er et barbord?

Højden på et barbord kan variere alt efter, hvilket brand der står bag barbordet. Barbordene hos Bolighuset har ligeledes forskellige højder. Barbordene variere fra 70 cm til 108 cm. Inden du køber et barbord, kan du med fordel overveje, hvordan barbordet skal bruges. Skal du sidde ved det, kan det være en fordel at vælge et højt bord, mens et lavt bord fungerer godt, hvis det primære formål er, at barbordet skal indeholde drikkevarer.Er der forskel på barborde?

Barborde kan være fremstillet i vidt forskellige materialer og designs og have forskellige størrelser og former. Barbordene kan have forskellige højder og både være runde og firkantede. Barborde kan både fås med og uden hjul. Nogle barborde indbyder til, at man samles til hygge og samvær mens andre fungerer til opbevaring af drikkevarer.Hvor kan man købe barborde?

Hos Bolighuset finder du unikke barborde, som indbyder til hygge, samvær og afslapning. De unikke barborde er fremstillet i flotte, stilrene designs, der vil klæde ethvert hjem. Barbordene går hverken på kompromis med kvaliteten, funktionaliteten eller designet. Du opnår gratis fragt ved køb over 499 kr.