Sovesofaer

Det er ikke længere nødvendigt at skulle tilbyde sine gæster en ubekvem gæsteseng. I vores store udvalg af sovesofaer, finder du nemt en sovesofa, som passer til din indretning og med masser af komfort, så du er sikker på, at dine gæster vil få en god nats søvn. Vores sovesofaer kan både bruges på gæsteværelset, men også i stuen, hvis man ønsker et multifunktionelt rum eller ikke har så meget plads i boligen. Vi har flere forskellige sovesofaer, du kan vælge i mellem, om du så kunne tænke dig en sovesofa med chaiselong eller en to-personers sofa, der kan slåes ud. Alle vores sovesofaer består udelukkende af høj kvalitet og derfor kan du være sikker på at få en sovesofa, som både bidrager til den stilfulde indretningen og som du og dine gæster kan få glæde og gavn af i mange år frem. Gå på opdagelse i det store æstetiske udvalg og find en sovesofa, der falder i din smag.

Stort udvalg af sovesofaer hos Bolighuset


En sovesofa er et praktisk og funktionelt møbel, som skaber mange muligheder. Sovesofaer er ideelle, hvis du ønsker at udnytte pladsen i boligen optimalt. En sovesofa kan nemlig både fungere som en sofa og som seng, hvilket vil spare dig en masse plads. En sovesofa er et alsidigt møbel, der både kan bruges om dagen og om natten. Vores udvalg ovenfor er fuld af sovesofaer i forskellige materialer, designs og størrelser. Derfor kan du med garanti finde en god sovesofa, som både passer ind i indretningen og som passer til dit behov.

Med sovesofaer med chaiselong får flere funktioner i ét møbel, samtidig med at du får muligheden for at udnytte pladsen optimalt. Med en sovesofa med chaiselong, får du en sovesofa i et moderne design med masser af plads både til, at dine gæster kan overnatte og med plads til opbevaring. Under chaiselongen er der et smart magasin til opbevaring af for eksempel ekstra dyner og andet, du skal bruge til dine overnattende gæster.

Sovesofaerne varierer i størrelsen og derfor kan du helt sikkert finde en sovesofa som passer ind i dit hjem. Vi har sovesofaer som passer til alle behov. Har du et ønske om at bruge sovesofaen som sofa i stuen, og har du godt med plads, anbefaler vi, at du vælger en stor sovesofa, så både du og familien kan bruge den optimalt i hverdagene og så der er godt med plads til gæster der skal overnatte.

Her på siden kan du finde sovesofaer i alverdens farver og designs. Du kan for eksempel finde klassiske sovesofaer i den klassiske og tidløse grå farve. Du kan også finde sovesofaer i unikke designs og farver, som udover at fungere som sovesofa også kan fungere som flot pynt til indretningen.Sovesofa til stuen


Førhen var sovesofaer ofte store og klodsede og de blev ofte forvist til kontoret eller gæsteværelset. I dag har sovesofaen fået et stort nyk op af designtrappen. I dag følger sovesofaerne den moderne, stilfulde indretning og du behøver ikke længere at gemme den væk. I dag kan en funktionel sovesofa pryde indretning på samme vis som en sofa. Derfor kan du sagtens placere en sovesofa i stuen og lade den fungere som en smart sofa.  

Sovesofaerne i udvalget ovenfor ligner helt almindelige sofaer, hvilket gør dem i stand til at fungere som en helt almindelig sofa til dig og familien i hverdagen. Dette gør sovesofaerne ideelle som alternativ til en sofa i stuen derhjemme eller i sommerhuset, hvor man aldrig kan få for mange sovepladser. En af de mange fordele ved sovesofaen er, at den er langt mere behagelig for gæster at sove på fremfor hvis de skulle sove på en helt almindelig sofa. Derfor er en sovesofa det oplagte valg, når der skal integreres ekstra sovepladser.Sovesofa til børneværelset


Vi har også flere sovesofaer i smarte farver og designs, som vil passe godt til børne- eller ungdomsværelset. Sovesofaen er ideel til børne- eller ungdomsværelset, da du kan udnytte pladsen optimalt - særligt hvis værelset ikke har ret mange kvadratmetre at gøre godt med. Sovesofaen kan både bruges, når den er slået ind og slået ud. Sovesofaerne kan slås ud til en dobbeltseng, så der er plads til en ekstra soveplads, som gør, at dit barn har mulighed for at have overnattende venner. Glæd teenageren med en smart sovesofa.Sovesofa til gæsteværelset


Kunne du godt tænke dig plads til overnattende gæster, men må indse at du har et lille gæsteværelse, så kan en sovesofa være en rigtig god og fleksibel løsning. Med en sovesofa får du muligheden for at kunne indrette boligen, så du får mulighed for at kunne tilbyde overnatning til dine gæster, uden at skulle gå på kompromis med udnyttelsen af boligens kvadratmeter. En sovesofa kan sagtens fungerer som et alternativ til en almindelig seng. Sovesofaerne i udvalget ovenfor findes i forskellige størrelser, materialer og designs. Derfor kan du med garanti finde en sovesofa som både du og dine gæster kan få glæde og gavn af.Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man placere en sovesofa?

En sovesofa er ofte placeret i et gæsteværelse, da møblet ikke fylder lige så meget som en seng. Har man ikke så meget plads i boligen, bliver gæsteværelset og kontoret ofte det samme rum. Derfor kan sovesofaen være en god løsning, da den kan fungere som en sofa til dagligt og som en seng, når der er overnattende gæster. En sovesofa kan også placeres i stuen, hvis man har pladsmangel eller gerne vil have et multifunktionelt møbel. Sovesofaen kan også placeres på teenageværelset, så teenageren har mulighed for at have overnattende venner.Sover man godt på en sovesofa?

Sovesofaer har fået en ordentlig opdatering over de seneste år og sovesofaer er nu udstyret med god komfort samtidig med, at de findes i flotte farver og designs, som passer i ethvert moderne hjem. Derfor kan du sagtens købe en sovesofa med ro i maven i dag. Du kan for eksempel erstatte sofaen med en sovesofa, hvis der er trangt med plads. Du kan også placere sovesofaen på børneværelset eller gæsteværelset.Hvor kan man få en sovesofa med chaiselong og opbevaring?

Er pladsen trang hjemme hos jer, så kan en sovesofa med opbevaring være en god investering, da du får ekstra sovepladser og ekstra opbevaring i et og samme møbel. Du kan finde flotte sovesofaer med opbevaring til alverdens ting hos Bolighuset. Her kan du finde sovesofaer der hverken går på kompromis med kvalitet eller design. Du opnår gratis fragt ved køb over 499 kr.