Puf

Leder du efter en puf i høj kvalitet og i et smukt design? Så er du landet på den rigtige side. Her på siden finder du funktionelle og flotte puffer, der nemt kan pynte eller bruges i et af hjemmet mange rum. Giv dit rum et unikt udtryk med en puf, der passer ind i indretningen. Med en puf får du mulighed for at have et multimøbel i stuen, der ikke nødvendigvis behøver at fylde mere end en almindelig stol. En puf er et alsidigt og fleksibelt møbel, der kan bruges på mange forskellige måder i din stue, i soveværelset, på børneværelset eller i et helt fjerde rum. Her på siden er der rig mulighed for at finde en puf, der både passer ind i indretningen og som er spækket med god komfort.

Vores udvalg af puffer


En puf kan være med til at sætte prikken over i’et i din boligindretning. Hvad end du mangler en puf til teenageren, dine forældre eller dig selv, så kan du garanteret finde en puf, der passer til det eksakte formål.

I sortimentet ovenfor finder du puffer i et skandinavisk design. Med en puf i et skandinavisk design vil dit hjem fremstå med et klart udtryk for hvad det vil og hvad det står for. Dit hjem vil samtidig emme af enkelthed, elegance og funktionalitet. I udvalget finder du blandt andet puffer fra Andersen Furniture, House Nordic, Stressless og Canett Furniture.

Fælles for pufferne er, at de alle er designet i et enkelt og stilrent materiale, hvilket gør det muligt at inkorporere pufferne i enhver indretning. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du ønsker at indrette dit hjem med en flot puf. Giv din indretning kant med en flot pufPuffer der passer til enhver indretning


En puf kan bruges i alle hjemmets rum og kan både fungere som en fodskammel, ekstra siddeplads eller et lille bord. Når du har mange gæster i huset, kan puffen i den grad fungere som en ekstra siddeplads. Kombiner din puf med din sofa eller lænestol, så du får et fuldendt udtryk i rummet. Det kan også være, at pladsen i stuen er trang og af den grund kan en puf være en god løsning som en ekstra siddeplads. Er der ligeledes trangt på teenageværelset, kan puffer også være en god løsning til ekstra siddepladser, der ikke nødvendigvis fylder så meget, da de nemt kan skubbes ind under bordet, når de ikke bliver brugt.

En puf kan også være et godt alternativ til en chaiselong i forbindelse med sofaen. En puf kan tilmed rykkes rundt som man ønsker det, hvorimod man ikke har de samme forudsætninger med en chaiselong. Du har derfor lidt flere muligheder med en puf. Derudover har du hos Bolighuset mulighed for at finde en puf med opbevaring, hvilket er en god løsning, hvis du ønsker at undvære sofabordet eller ønsker noget mere opbevaringsplads, som samtidig kan kombineres med at være en ekstra siddeplads, en fodskammel eller et bord.Puffer i forskellige former, farver og størrelser


I udvalget ovenfor finder du puffer i vidt forskellige former, farver og størrelser. Du finder for eksempel puffer i velour, stof, polyester og læder. Ligeledes fås det lille møbel i vidt forskellige farver, hvilket betyder, at du har gode muligheder for at finde en puf, du synes om. Derudover finder du både runde puffer og firkantede puffer i forskellige højder, så du har mulighed for at finde en puf, der passer til dit behov.  Puffernes fås også med ben i forskellige materialer.

I sortimentet kan du for eksempel finde en Pazzo puf fra Canett Furniture, der er lavet i et moderne og enkelt design. Puffen har et tidløst design, hvilket gør den i stand til at indgå i mange forskellige indretningsstile. Er du til en lidt mere iøjefaldende puf, kan en Melissa Puf - Mocca være ideelt. Denne puf er udført i en moderne og klassisk stil, og med dens minimalistiske udtryk er den både iøjnefaldende og har nemt ved at passe ind i de fleste hjem.Køb en puf hos Bolighuset


Hos Bolighuset bestræber vi os på at yde den bedste kundeservice og vejlede dig til de helt valg af boligartikler. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse og du er altid velkommen til at se nærmere på vores flotte udvalg af puffer i de mange unikke designs i vores butik eller kontakte os over telefon. Derfor kan du trygt finde den puf, du ønsker til hjemmet fra vores skønne sortiment. Ligegyldigt hvilken puf du vælger, er du garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design. Du opnår gratis fragt ved køb over 499 kr.