Boligen

Mangler du inspiration til din boligindretning så tag et kig i vores kæmpe sortiment af møbler til hele boligen. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger og ideer til indretningen af din stue, soveværelse eller kontoret. Vi tilbyder både dansk, norsk og italiensk designs i den bedste kvalitet, så du er sikker på at finde møbler som passer til din bolig.

Vi har flere møbler i vores udstilling, så kom forbi vores butik i Ringkøbing. Har du spørgsmål til en bestemt model eller mærke er du altid velkommen til at ringe på telefon 72 31 20 20.

Læs mere om boligen


Vores bolig er ikke bare et sted, hvor vi spiser og sover, men det er et sted, hvor vi kobler af og hygger med familie og venner. Derfor er det også vigtigt, at din bolig udtrykker hygge og afslapning og med en indretning, som passer til dig. Hos Bolighuset har vi møbler, som passer til dine behov og som gør, at du føler dig godt tilpas i dit hjem. I sortimentet finder du alt fra senge til kontorstole til havemøbler. Med andre ord kan du finde alt det du mangler for at fulde din boligindretning, fra entré til stue.

Om du er til en minimalistisk stil, hvor du ønsker at holde farverne nedtonede eller om du har en stor familie, hvor der er brug for innovative og praktiske løsninger, så har Bolighuset mange ideer til, hvordan du kan indrette dit hjem med de bedste kvalitetsmøbler.Lænestole i indretningen


Lænestole spiller en central rolle i hjemmets indretning, idet de kombinerer komfort og stil. De fungerer som perfekte steder til afslapning, læsning eller en hyggelig samtale. Vores sortiment hos Bolighuset inkluderer en række forskellige lænestole, der passer til enhver smag og indretningsstil. Et godt eksempel på en multifunktionel lænestol er Lucas lænestolen m. indbygget skammel og løftefunktion. Denne stol tilbyder ikke kun enestående komfort med sin justerbare ryglæn og skammel, men også et elegant design, der passer ind i ethvert rum. Uanset om du foretrækker en klassisk læderlænestol eller en moderne stofmodel, finder du hos os den perfekte stol til dit hjem.