Bænk

En bænk må siges at være et alsidigt møbel der passer til alle hjemmets rum. Bænke kan nemlig bruges til mange forskellige formål. Bænke kan for eksempel placeres i entréer og fungere som entrémøbler. Den kan også stå ved spisebordet og give spisestuen et unikt udtryk. Bænke kan have vidt forskellige designs, som gør dem i stand til at indgå i enhver boligindretning. I det store udvalg nedenfor finder du både udendørs bænke og indendørs bænke. En bænk kan fungere som et dekorativt møbel, som man kan pynte med nips. Den kan også agere ekstra komfortabel siddeplads, ligesom den i nogle tilfælde kan bruges til ekstra opbevaring. Udvalget byder på bænke fra mange anerkendte brands såsom House Nordic, Muubs, Rowico m.fl. Bænkene findes i et væld af forskellige designs og derfor er der med sikkerhed en bænk, som passer ind i din boligindretning. Gå på opdagelse i det æstetiske udvalg og find din favorit.

Bænke - Et dekorativt og funktionelt møbel til hjemmet


Bænken har i den grad gennemgået en forvandling i tidens løb. Bænken er gået fra at have været et udelukkende funktionelt møbel til i dag at have unikke designs, som udover at fungere funktionelt også fungerer som en indretningsmæssig finesse, der er med til at skabe et moderne og stilrent look. En bænk opfylder netop behovene for et funktionelt og dekorativt møbel. Udover at være funktionelle og dekorative, bidrager bænke også i høj grad med en hyggelig og afslappet stemning.Passer til alle rum


Sortimentet rummer bænke i forskellige stilarter, som passer til alle rum. Uanset om du er på udkig efter en praktisk bænk til entréen, en stilren bænk til stuen eller en funktionel bænk til dit spisebord, så kan du finde den rette bænk i udvalget ovenfor. Bænke kan som tidligere nævnt både bruges som ekstra siddepladser men også til opbevaring. En bænk til spisebordet kan især være fordelagtig, når man får gæster. En bænk kan nemlig rumme flere mennesker end spisestole kan. En bænk kan også bruges på badeværelset til nips og håndklæder. På badeværelset kan du med fordel anskaffe dig en bænk med opbevaring, der kan give ekstra opbevaringsplads, som du kan bruge til at opbevare sådan noget som håndklæder eller andet interiør, der hører til på badeværelset.

En bænk kan på en nem og enkel måde shines op med bløde puder, så den virker indbydende at sidde eller ligge på. Har du brug for et eksklusivt touch i indretningen, kan du med fordel vælge en polstret bænk eller en bænk i ægte læder. En bænk betrukket i læder, velour, stof eller noget helt fjerde kan være med til at give indretningen et moderne look. En bænk kan på mange måder være med til at fuldende den stil, du gerne vil ramme i din boligindretning.Kvalitetsrige materialer


Alle bænkene i udvalget ovenfor har et stilrent og nordisk look, der vil bidrage til en stilren og et moderne udtryk. Udvalget byder på skønne bænke lavet af træ, der vil berige indretningen med et naturligt og organisk udtryk. En lækker bænk i træ er et oplagt valg til at bringe både en naturlig ro og hyggelig atmosfære ind i hjemmet. Udvalget byder også på bænke lavet af jern, som bringer et tidløst og moderne design til indretningen. Jern tilfører et råt og industrielt look. Jern vil passe perfekt til den moderne stil, da det skaber en kontrast og kant til det klassiske skandinaviske hjem.  

Alle bænkene er lavet i kvalitetsrige materialer og som derved garanterer, at du har en bænk du både får gavn og glæde af i mange år. Derfor kan du være sikker på at modtage høj kvalitet ligegyldigt hvilken bænk, du ønsker, skal indgå i din indretning.

Uanset hvad, så håber vi, at du finder en bænk, der kan fuldende din indretning.Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor er en bænk?

Bænke varierer i størrelserne alt efter, hvilket formål bænken har. En bænk der er beregnet til spisebordet er ofte lang nok til at rumme to eller flere siddepladser hvorimod en bænk til entréen kan være mindre og smallere og bruges ofte kun lige, når man skal have sko på eller som aflæsningssted til sine ting. Der kan derfor være en stor forskel på bænkenes størrelser.Hvorfor vælge en bænk til spisebordet?

En bænk kan i visse tilfælde skabe flere siddepladser end spisebordsstole kan. Har man mange gæster, kan det derfor være en fordel at vælge en bænk til spisebordet. Derudover kan en bænk til spisebordet skabe et afslappet og anderledes look samt give et godt førstehåndsindtryk af hjemmet.Hvor kan en bænk stå?

En bænk kan i princippet stå alle steder. Den kan både stå op af en væg eller bruges midt i et rum. Derfor kan du både have en bænk til at stå op af væggen i stuen, som et dekorativt møbel med nips på. Du kan også stille din bænk et solrigt sted i haven, hvor du kan få læst din yndlingsbog i solens stråler.Hvor kan man købe bænke med opbevaring?

Hos Bolighuset finder du bænke, som både indbyder til afslapning, samvær og en hyggelig stemning og som samtidig bidrager til en moderne indretning. De unikke bænke er fremstillet i æstetiske, tidløse og stilrene designs, der vil klæde ethvert hjem. Bænkene går hverken på kompromis med kvaliteten, funktionaliteten eller æstetikken. Opnå fri fragt ved køb over 499 kr.