Væghylder

Hylder er en fantastisk måde at skabe små zoner til billeder og nips, der kan pynte i stuen eller på værelserne. De kan også bruges som ekstra opbevaring i køkkenet eller på badeværelset. Vores udvalg består både af væghylder og billedhylder i materialer som træ og metal. Alle hylder har et tidsløst look, der vil passe perfekt ind i den moderne bolig, og hylderne kommer i forskellige størrelser - Der er både en hylde til det lille og store hjem. Gå på opdagelse i udvalget og kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp.

Skab ekstra plads med hylder til væggen

Væghængte hylder er perfekt til mange forskellige formål, og kan bruges i alle boligens rum. I stuen kan du få ekstra plads til billeder og nips og på badeværelset eller i køkkenet kan du nemt få mere opbevaringsplads. Hylder har den fantastiske fordel, at de udnytter højden og vægpladsen i et rum, så uanset hvor småt du bor, vil du få stor glæde af hylder til væggen.

Vi tilbyder alt fra smalle hylder til det lille rum, til en lang hylde der kan pynte i den store stue. Uanset dit behov, vil der være gode chancer for at du finder en væghylde der passer perfekt til din bolig.

Væghylde, gallerihylde eller lille vægreol?


Hylder kommer i flere forskellige varianter, der hver er velegnet til forskellige formål. Med fine billedhylder kan du skabe en personlig billedsamling i stuen eller gangen, men en gallerihylde kan også bruges til andre formål end billeder. Hylder med kant er nemlig også oplagte som krydderihylde i køkkenet, fordi den sikrer at krydderier og andre småting ikke falder ned.

Er du på udkig efter en nathylde til soveværelset, kan du tage et kig på de mindre hylder, hvor der vil være plads til en lampe, bog og et glas vand.

På siden finder du også modeller med mere end en hylde, der minder lidt om små vægreoler, så du får endnu mere plads. Disse væghylder er blandt andet perfekte til opbevaring på badeværelset eller som pyntehylder i stuen.  

Find hylder i træ og metal


Vi tilbyder både hylder i træ eller metal, så du nemt kan finde en model der matcher din stil. En hylde i egetræ understøtter den nordiske indretning og bringer naturen helt med indendørs. Er du mere til den helt minimalistisk stil, vil hvide hylder i metal være et stilrent og godt valg.

Gå på opdagelse i vores udvalg af hylder og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmålHvor højt skal en hylde hænge?


Når du skal finde ud af hvor højt din hylde skal hænge, skal du først overveje hvad den skal bruges til. Skal hylden bruges som pyntehylde i stuen, er det vigtigt at den hænger i en højde hvor den ikke er i vejen og hvor børn ikke kan nå tingene. Bruger du den derimod til opbevaring i køkkenet eller badeværelset, skal den hænge i en praktisk højde, så du kan nå dine ting.

Hvordan får jeg min hylde til at hænge lige?


Du vil ærgre dig, hvis du får hængt din hylde skævt op. Udover at det generer øjet, er det også upraktisk i forhold til de ting der skal stå på hylden. Derfor er det rigtig vigtigt at bruge et vaterpas, når du skal hænge din hylde op. Få eventuelt en til at holde hylden med vaterpasset på, mens du markerer med en blyant.

Hvordan sætter man en hylde op?


Når du skal sætte en hylde op, skal du bruge: skruer, rawplugs, vaterpas, blyant og boremaskine. Start med at placer hylden, hvor du ønsker den skal være. Brug derefter et vaterpas, for at sikre den hænger lige. Marker hvor hullerne skal bores med en blyant og fjern hylden igen. Bor hullet i den rigtige størrelse med boremaskinen og sæt rawplugs i. Sæt herefter hylden i position igen og skru skruerne i.

Hvor kan man købe hylder?


Hos Bolighuset kan du købe hylder i mange forskellige varianter, og der er derfor gode chancer for at du finder en der matcher din personlige stil. Vi har både enkle væghylder og små vægreoler med flere hylder, som er oplagt til opbevaring eller pynt. Køber du din hylde hos os, er du sikret en kvalitets hylde i et tidløst design, som du vil få glæde af i mange år.

Hvilken hylde skal jeg vælge?


Hvilken hylde du skal vælge, kommer i høj grad an på hvad du ønsker at bruge den til. Vil du gerne have dine yndlingsbilleder stående, er en gallerihylde naturligvis oplagt, da den sikre at billederne ikke falder ned. Skal du bruge den som opbevaring er en af de lidt større hylder velegnet, så du kan få plads til alle dine ting.