Vitrineskabe

Trænger du til et nyt vitrineskab? Hos Bolighuset har vi et stort udvalg af vitrineskabe, hvor vi har forskellige designs som gør det muligt for dig at finde vitrineskabe som passer perfekt ind i din spisestue.

Et moderne vitrineskabe kan bruges i mange af hjemmets rum, da det kan gøre en visuel forskel for rummet og din boligindretning i hjemmet. De mange forskellige designs kan hjælpe dig med at finde lige netop det vitrineskab der passer til indretningen. Hvad end det skal have meget opbevaringsplads, eller have åbne opbevaringsrum så er der mange forskellige muligheder.

Alle vores vitrineskabe findes på vores hjemmeside, slå fantasien løs og udforsk de mange muligheder når du skal have have indrettet dit hjem.

Se vores store udvalg af vitriner

På vores hjemmeside findes et bredt og stort udvalg af forskellige møbler til dit hjem. Her er det muligt at finde vitrineskabe i forskellige design der både kan være funktionelt, men samtidig også et pænt indretningselement til hjemmet.

Vi har flere forskellige modeller af vitrineskabe, som har forskellige funktioner. Har du brug for hjælp til at finde det der passer til dine behov, så kom ned i vores butik i Ringkøbing, hvor du kan se vores udvalg af møbler.

Vi har en masse forskellige modeller i butikken, hvor vi selvfølgelig matcher alle priser - både online og i butikken. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20.Hvordan skal dit vitrineskab se ud?

Der kan ofte være mange overvejelser når du skal vælge det rigtige møbel til dit hjem. Samtidig findes der mange forskellige stilarter og designs, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er muligt at finde vitrineskabe lavet i et moderne design samt de klassiske vitrineskab. Hvad end du skal bruge vitrineskabet som ekstra opbevaring eller du skal bruge dit vitrineskab til opbevaring af diverse pyntegenstande og andre fine ting. Udforsk de mange muligheder som er lavet i en kombination af design og høj kvalitet, så du træffer det rigtige valg for dig.Moderne vitrineskabe:

Der findes mange forskellige vitrineskabe, nogle i lyse farver andre i mørke farver. Netop ny er stål vitrineskabe meget oppe i tiden, idet den rå og industrielle indretning har vundet gentog i hjemmet. Et vitrineskab kan bruges til mange ting, og et moderne vitrineskab passer ofte til mange ting. Om du ønsker at at bruge vitrineskabet til at udstille ting eller blot gemme ting væk. Så kan en moderne vitrine ofte bruges i mange af hjemmets rum.Sort vitrineskab eller hvidt vitrineskab?

Er du til de klassisk vitrineskabe, i de sorte og hvide farver, så findes der helt sikkert et skab der passer til det du leder efter. Farven på dit vitrineskab kan have stor betydning for hvordan det tager sig ud i hjemmet. Derfor er det også muligt at vælge mellem forskellige farver, hvor der er noget for enhver smag.Stående vitrineskab:

Ønsker du et klassisk vitrineskab som er perfekt til praktisk opbevaring, så kan et stående skab være den perfekte løsning. Et stående vitrineskab er perfekt til hvis du ønsker ekstra opbevaring, da disse har en høj bæreevne hvor der er plads til en masse tunge ting, eller ting som du blot ønsker ikke skal være synlige. Samt kan du med de stående vitriner vælge mellem mange forskellige stel, der hver især sætter sit eget præg på vitrineskabet design så det passer ind i dit køkken eller din stue.Væghængt vitrineskab:

Ønsker du omvendt mere gulvplads, kan et væghængt vitrineskab være den perfekte løsning til soveværelset, badeværelset, entréen eller spisestuen. Med en væghængt opbevaringsløsning kan du udnytte den ekstra plads i ethvert hjem.

Ved at vælge et væghængt vitrineskab giver du din indretning et let og stilrent design, hvor du har masser af gulvplads. Vitrinen kan være den perfekte løsning til rum hvor der ikke er meget plads, samt hvis du ønsker en minimalistisk indretning. Et væghængt vitrineskab er lavet i et udseende som giver dig et svævende udtryk som sikre dig rene linjer i hjemmet.Hvilke funktioner?

Når du skal vælge dit næste vitrineskab, findes der mange forskellige varianter, hvor nogle har flere funktioner som er meget brugbare når du skal have indrettet dit hjem på en fornuftig og smart måde.Låger og skuffer:

De fleste vitrineskabe har låger og nogle også skuffer eller åbne rum. Dette giver dig et møbel som har plads til opbevaring af alt lige fra bøger til de små romantiske ting. At vælge et vitrineskab med glaslåger kan være den perfekte løsning til dig der ønsker at udstille dine ting på en pæn måde. Derudover får du med glaslåger en let og åben fornemmelse idet vitrineskabet får et lettere design, samt et fint udkig til indholdet i skabet.

Der findes også vitrineskabe med lukkede låger som kan være perfekt til dig der ønsker at kunne bruge dit vitrineskab til opbevaring. Ved valg af lukkede låger, kan lågerne skærme for udsynet så du har mulighed for at gemme noget væk. Samt kan du også få vitrineskabe med skuffer som kan være det perfekte alternativ til kommoder, idet du har får en kombination af vitrineskabe og kommoder.

Derudover kan du få lågerne og skufferne med soft close og push open funktionerne. Dette giver dit møbel et eksklusivt look, samt en følelse af kvalitet - idet dit vitrineskab kan noget ekstra.Hylder:

Hylderne i et vitrineskab har typisk en bæreevne på mellem 10-20 kg, men man kan sagtens få hylder der kan bære mere. Her vil et vitrineskab i stål være en perfekt løsning, da dette har en høj bæreevne. Et vitrineskab i stål vil kunne bruges som det perfekte lager vitrineskabe. Ofte fås hylderne i glas, som giver vitrineskabet et let og luftigt udseende. Ved at vælge et glasvitrineskab kan dette være et perfekt alternativ til reoler. Da reoler ofte har et luftigt design, vil man derved kunne erstatte en reol, med et vitrineskab i glas for at få samme luftige fornemmelse i hjemmet.Åbne rum:

Derudover findes der også vitrineskabe som er mere lette i deres udseende. Dette kan være hvor der er åbne rum, som f.eks. er adskilt af en hylde. Her vil der kunne være plads til f.eks. at tilføje planter som kunne give et twist i din indretning. Et vitrineskab med åbne hylder og rum, vil være perfekt til hvis du ønsker en bestemt stil som passer til indretningen som ønsker et åbent og let look.Hvilket materiale?

Det er muligt at vælge mellem mange forskellige materialer, når du skal vælge et flot vitrineskab, der matcher dig og dine ønsker. Der findes mange forskellige møbler, i forskellige størrelser, farver og materialer. Der findes vitrineskabe der passer til alle hjem, også dit. Det er muligt at vælge mellem om vitrinen skal være lavet i massiv eller finer træ. Samt kan du også vælge vitrineskabe i mdf, som ofte er en lidt billigere løsning. Dog er mdf alligevel et slidstærkt materiale der kan tåle at blive brugt. Derudover er det også muligt at vælge mellem et hav af forskellige malede farver, som hver især kan præge dit hjem.

Som noget nyt har metal vitriner vundet indtog i vores hjem, hvor vi ofte efterspørger en mere rå og industriel stil. En vitrine i metal er perfekt i din spisestue men også køkkenet og stuen. Du kan ved et metal vitrineskab med fordel matche det med dit køkken, så du får en flot og ensartet stil. Samt kan du også matche det med dit spisebord, og resten af stilen i hjemmet.

Et sort vitrineskab vil eksempelvis stå i flot kontrast til de mange hvide vægge i hjemmet. Omvendt vil et hvidt møbel være perfekt hvis du ønsker et stilrent look, hvor støvet heller ikke vil være nær så tydeligt. Derudover findes der også vitrineskabe der har en mere neutral farve som vil passe perfekt ind i stuen. Det er også muligt at vælge mellem forskellige ben som alle vil sætte sit eget præg på møblerne. Hvor et træstel vil give et mere klassik look, kan et sort metal stel eksempelvis give møblet et mere moderne og tidsløst look.Hvilken størrelse skal dit vitrineskab være?

Brug vitrineskabet i dit køkken, din spisestue eller lige hvor du ønsker. Vitriner fås i mange størrelser og designs, således at de passer ind i dit hjem. Vitrineskabet er reolen uden støv eller skænken med glaslåger og god opbevaringsplads. Vitriner er perfekt til hvis du ønsker møbler med flere funktioner. Udstil dine ting på en flot måde, hvor det er gemt væk og ikke går i stykker.

Ved de høje vitrineskabe vil det være en fordel at skrue det fast til væggen, for at undgå at det vælter og for at gøre din vitrine mere stabilt. De høje vitriner er perfekte til at opbevare dit porcelæn og forskellige glas, på en pæn måde der passer perfekt ind i køkkenet og spisestuen.

Der findes også møbler der er særligt velegnet til stuen. Disse kan ofte være lavet i et lavere design således de ikke ser så tunge og store ud i din stue. De lavere vitrineskabe fås også med glaslåger, der sørger for at din vitrine får et lettere look, som passer perfekt ind i stuen. Derudover kan de stadig have god plads til opbevaring af bl.a. porcelæn og forskellige glas som f.eks. vinglas. Samt har en lavere vitrine plads til at der kan stå planter øverst oppe, som giver et fint touch samt tilføjer et grønt element til din indretning i køkkenet eller din stue.Producenter

På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af vitrineskabe fra vores mange forskellige producenter. Se de mange valgmuligheder under alle filtre på hjemmesiden. Det er muligt at vælge mellem forskellige materialer og varianter. Hvis du ønsker møblet skal være i en bestemt stil således det passer perfekt til indretningen, er det blot at gå på opdagelse på vores hjemmeside og udforsk de mange forskellige modeller.