Havemøbler

Om sommeren bruger vi det meste af vores tid ude i haven, hvor der både er plads til afslapning og leg. Vi nyder det de lange solskinsdage, men da vi aldrig kan vide os sikre på det danske sommervejr, skal vores havemøbler kunne stå imod alt slags vejr. Undgå besværet og køb havemøbler i et god kvalitet, som du ikke behøver at sætte indenfor om vinteren. Har du spørgsmål til en bestemt model eller mærke, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20. BEMÆRK venligst at vores havemøbler kun sælges online.

Stort udvalg af havemøbler til alle behov

Lækre havemøbler er en vigtig del af udendørsområdet når forår og sommer melder sin ankomst. Glæden ved at gå ud er altid større, hvis du har nogle behagelige møbler at slænge dig i.
Hos os finder du et stort udvalg af møbler til haven i et utal af forskellige modeller, materialer og størrelser og der er derfor havesæt til ethvert behov. Vi tilbyder alle typer af havemøbler lige fra havestole, haveborde, liggestole og lounge havemøbler og meget mere, så du kan finde netop den kombination, der matcher dine behov og personlige stil.

Lav det ultimative afslapningsområde med bløde lounge havemøbler eller saml familie og venner til en grillaften med et havebordssæt.

Uanset om du har en stor terrasse eller en mindre altan skal der være mulighed for at nyde det gode vejr. Til den lille altan er et hyggeligt udendørs cafesæt perfekt, mens de store udendørs loungesæt indbyder til masser timers hygge på den store terrasse. Er du den heldige ejer af flere terrasser kan du med fordel indrette dem med forskellige havemøbler. Har du eksempelvis en sydvent terrasse, er et par komfortable solstole perfekte her.

Brafab havemøbler i høj kvalitet


Størstedelen af vores udvalg består af Brafab havemøbler, som er fremstillet i gode materialer og i en kvalitet der kan holde til at stå og blive brugt udendørs. Brafab har været i branchen i mere end 90 år og har derfor kæmpe erfaring med produktion af havemøbler.

Du kan desuden med god samvittighed købe havemøbler fra Brafab, da de kontinuerligt arbejder med bæredygtighed i både produktion og valg af materialer.

Havemøbler i teak, polyrattan og aluminium


Vores udvalg af havemøbler kommer i mange forskellige materialer, som hver har deres unikke udtryk. Mange af vores havemøbler er lavet af det stærke materiale polyrattan. Polyrattan havemøbler er nemme at rengøre med vand og sæbe, da det består af en kombination af plastik og flet. Denne kombination gør også, at havemøblerne kan holde sig pæne i vores ustabile, danske vejr, og hvis du lægger et overtræk over dine havemøbler, vil de også kunne stå ude om vinteren.  

På siden findes også mange havemøbler i teak, som bringer naturen helt ind på terrassen og har et tidløst og blødt udtryk. Er du til et meget minimalistisk look, finder du også havemøbler i aluminium i både hvid og sort.

Vi håber du finder netop de havemøbler du gør og drømmer om, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK venligst at vores havemøbler kun sælges online.