Havemøbler

Om sommeren bruger vi det meste af vores tid ude i haven, hvor der både er plads til afslapning og leg. Vi nyder de lange solskinsdage, men da vi aldrig kan vide os sikre på det danske sommervejr, skal vores havemøbler kunne stå imod alt slags vejr. Undgå besværet og køb havemøbler i en god kvalitet, som du ikke behøver at sætte indenfor om vinteren. Har du spørgsmål til en bestemt model eller mærke, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 31 20 20.

Stort udvalg af havemøbler til alle behov

Lækre havemøbler er en vigtig del af udendørsområdet når forår og sommer melder sin ankomst. Glæden ved at gå ud er altid større, hvis du har nogle behagelige møbler at slænge dig i.
Hos os finder du et stort udvalg af møbler til haven i et utal af forskellige modeller, materialer og størrelser og der er derfor havesæt til ethvert behov. Vi tilbyder alle typer af havemøbler lige fra havestole, haveborde, liggestole og lounge havemøbler og meget mere, så du kan finde netop den kombination, der matcher dine behov og personlige stil.

Lav det ultimative afslapningsområde med bløde lounge havemøbler eller saml familie og venner til en grillaften med et havebordssæt.

Uanset om du har en stor terrasse eller en mindre altan skal der være mulighed for at nyde det gode vejr. Til den lille altan er et hyggeligt udendørs cafesæt perfekt, mens de store udendørs loungesæt indbyder til masser timers hygge på den store terrasse. Er du den heldige ejer af flere terrasser kan du med fordel indrette dem med forskellige havemøbler. Har du eksempelvis en sydvent terrasse, er et par komfortable solstole perfekte her.

Brafab havemøbler i høj kvalitet


Størstedelen af vores udvalg består af Brafab havemøbler, som er fremstillet i gode materialer og i en kvalitet der kan holde til at stå og blive brugt udendørs. Brafab har været i branchen i mere end 90 år og har derfor kæmpe erfaring med produktion af havemøbler.

Du kan desuden med god samvittighed købe havemøbler fra Brafab, da de kontinuerligt arbejder med bæredygtighed i både produktion og valg af materialer.

Havemøbler i teak, polyrattan og aluminium


Vores udvalg af havemøbler kommer i mange forskellige materialer, som hver har deres unikke udtryk. Mange af vores havemøbler er lavet af det stærke materiale polyrattan. Polyrattan havemøbler er nemme at rengøre med vand og sæbe, da det består af en kombination af plastik og flet. Denne kombination gør også, at havemøblerne kan holde sig pæne i vores ustabile, danske vejr, og hvis du lægger et overtræk over dine havemøbler, vil de også kunne stå ude om vinteren.  

På siden findes også mange havemøbler i teak, som bringer naturen helt ind på terrassen og har et tidløst og blødt udtryk. Er du til et meget minimalistisk look, finder du også havemøbler i aluminium i både hvid og sort.

Vi håber du finder netop de havemøbler du gør og drømmer om, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK venligst at vores havemøbler kun sælges online.

Ofte stillede spørgsmålHvilke havemøbler kan stå ude hele året?


Der findes mange havemøbler, der kan tåle at stå ude hele året. Her kan blandt andet nævnes havemøbler i polyrattan og aluminium samt visse træsorter som har en lang holdbarhed og er slidstærke. Du skal dog være opmærksom på at vind, sol og regn påvirker alle materialer. Derfor vil vi altid anbefale, at du stiller dem ind eller i læ om vinteren eller alternativt overdækker dem med en presenning eller lignende.

Hvornår er det bedst at købe havemøbler?


Havemøbler kan købes hele året, men det største udvalg findes når sommersæsonen er over os. Derudover er det nemmere at finde havemøbler i fysiske butikker om sommeren, hvis du gerne vil se dem og prøve dem inden køb. Hos Bolighuset kan du finde havemøbler online hele året til gode priser.

Hvornår skal havemøbler frem?


Havemøblerne kan stilles frem, når foråret er kommet og vejret igen indbyder til udendørs hygge. Det vil typisk være omkring april, men kan varierer en smule alt efter vejret. Havemøblerne stilles typisk ind igen i slut september, når efteråret nærmer sig. Brug eventuelt en pressing, hvis der er perioder hen over sommeren med meget regn.

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?


Hvilke havemøbler du skal vælge kommer an på mange forskellige ting. Overvej blandt andet hvor mange i skal kunne sidde der, om det skal være til afslapning eller spisning, om møblerne skal kunne flyttes og hvor vedligeholdelse fri de skal være. Havemøbler i træ er smukke, men vil ofte kræve mere vedligeholdelse end havemøbler i plast eller aluminium.

Kan udendørs hynder tåle regn?


Udendørs hynder er beregnet til udendørs brug og kan derfor sagtens tåle regn. Når det er sagt, vil du altid beskytte dine hynder bedst ved at tage dem ind eller lægge dem i en hyndeboks, hvis vejrudsigten lover meget regn over en lidt længere periode. Så slipper du også for våde hynder, når vejret klarer op og du gerne vil bruge dem.

Hvilken træsort er bedst til havemøbler?


Der findes flere forskellige træsorter, der egner sig til havemøbler. Den mest holdbare træsort til havemøbler er teaktræ, fordi det i sig selv er svampenedbrydende og olieholdigt. Af andre gode træsorter kan nævnes eg, mahogni og ipé. Uanset hvilken træsort du vælger, vil møblerne kræve slibning og olie en gang imellem. Vedligeholder du dem rigtigt, vil de kunne holde i rigtig mange år.