Kommoder

Kommoder er en klassisk og alsidig del af entrémøbler, der kombinerer stil og funktionalitet på en elegant måde. De tilbyder praktisk opbevaringsplads til forskellige genstande, såsom nøgler, handsker, tørklæder og andre småting, der ofte kan ende med at skabe rod i entréen.

Kommoder findes i et bredt udvalg af materialer, størrelser og designs, hvilket gør det nemt at finde en model, der passer perfekt til din boligindretning og entrémøbler. Fra minimalistiske, moderne kommoder i metal og glas til traditionelle, trækommoder med detaljerede udskæringer, er der en kommode, der passer til enhver smag og stil.

Kommoder er det perfekte opbevaringsmøbel


En Kaagaard kommode er perfekt til dig der gerne vil have en kommode i god kvalitet til en fornuftig pris. Det stilrene look gør det nemt at integrerer opbevaringsmøblet med den øvrige indretning i rummet. Finder du en kommode fra Kaagaard, der passer perfekt ind i dit hjem, kan du med fordel tage et kig på de andre møbler fra den kendte møbelproducent. De fleste kommoder er nemlig en del af en større serie, så du også kan få skab, natbord, seng og lignende i samme look.

Lille og stor kommode


Uanset om du har behov for en stor kommode med mange skuffer eller leder efter en lille kommode til børneværelset, er der gode muligheder hos os. Kommoder kommer nemlig i mange størrelser, og gør det nemt for dig at få optimal opbevaringsplads i ethvert rum. En smal og høj kommode vil eksempelvis være oplagt på det lille badeværelse, da den ikke tager særlig meget gulvplads, men i stedet udnytter højden i rummet.

Brug din kommode i soveværelset, stuen eller på badeværelset


Kommoder er oplagte i mange af boligens rum. Du kan blandt andet bruge din kommode til tøj i soveværelset, hvis pladsen er trang eller rummet har mange skråvægge og du derfor ikke er plads til et skab. En stilren kommode gør sig også fantastisk i stuen eller spisestuen, hvor du kan opbevare ekstra service, dækkeservietter og andre relevante ting. Det smarte ved en kommode er, at du kan få stor gavn af pladsen ovenpå den til pynt, planter og lignende.

Er du til en klassisk hvid kommode eller en kommode i træ?


Den kommode du vælger skal naturligvis afspejle sig i resten af din indretning og personlige stil. Hos os finder du kommoder i flere forskellige materialer og farver med hver deres unikke look.
Måske er du til en klassisk hvid kommode, der ikke tager for meget opmærksomhed eller ønsker en kommode i træ eller sort, der giver lidt kant til rummet. Vores udvalg af kommoder har også forskellige fine detaljer i form af greb og ben, som sætter prikken over i’et på deres udtryk.

Smukt konsolbord til entreen og gangen


Mangler du lidt ekstra opbevaringsplads i entreen til nøgler, pung, solbriller og lignende er et fint konsolbord den perfekte løsning. Du får samtidig plads til at stille indkøbsposen og tasken eller lægge huer og handsker fra dig, når du træder ind af døren.

Ofte stillede spørgsmålHvordan vælger jeg en kommode?


Inden du vælger kommode, bør du først og fremmest gøre dig nogle overvejelser omkring størrelsen af den og tage højde for hvilket rum den skal placeres i. En kommode med høje ben er god i et lille rum, da den vil virke mere let. Vælg derudover en kommode, der stilmæssigt passer til resten af materialerne og farverne i din indretning, så du skaber en rød tråd gennem hjemmet.

Hvad kan jeg opbevare i en kommode?


Mulighederne for hvad du kan opbevare i en kommode er næsten uendelige. Af netop samme årsag er de også oplagte at bruge i alle boligens rum. Opbevar blandt andet legetøj på børneværelset, plejeprodukter og håndklæder på badeværelset, tøj i soveværelset og ekstra service i spisestuen.

Hvad er et konsolbord?


Et konsolbord er et praktisk opbevaringsmøbel, der ofte bruges i entreer og gangarealer. Det er et mindre og højt bord, som stilles op langs væggen. Typisk vil der være opbevaringsplads i form af en eller flere skuffer. Konsolborde kommer i flere forskellige varianter både når det kommer til materialer, bordben, detaljer og farver.

Hvad bruger man et konsolbord til?


Man ser ofte et konsolbord i entreer, da det er enormt praktisk når man kommer ind af døren med hænderne fyldte. På konsolbordet kan du nemlig lægge alt fra nøgler, pung, handsker og stille håndtasken. Efterfølgende kan mange af tingene gemmes af vejen i skufferne. Et konsolbord kan dog også bruges i gangarealer, hvor du kan stille planter og pynt. En god måde at give liv til de store tomme gange.