ByAulum

ByAulum er til dig som ønsker et fleksibelt reolsystem med uanede muligheder. ABC Quadrant er en reol som med sit minimalistiske udtryk er en tidløs løsning til det hjem, hvor man sætter funktionalitet og udseende højt. Denne ByAulum reol sættes sammen af løse sider omkring det patenterede alufarvede beslag så udtrykket bliver let og elegant. Samtidig giver beslagene dig mulighed for at ud- og ombygge reolen hvis behovet ændrer sig. Med en ByAulum reol er du sikret en virkelig flot og samtidig funktionel løsning på opbevaringsproblemer. Design din egen reol på www.byaulum.dk

Om ByAulum


ByAulum har en historie der går tilbage til 1917, hvor der i Aulum blev grundlagt en tømrer-snedker virksomhed, der med tiden udviklede sig til en industri. I 1975 begyndte man i virksomheden at producere reoler i et fleksibelt, enkelt og funktionelt design, nemlig ABC Classic. ABC reolen har klaret sig godt i ufatteligt mange år og er stadig i dag en del af mange danske hjem, som tydeligt viser reolens egenskaber i forhold til holdbarhed og funktionalitet. Efterfølgende er også serien Quadrant blevet en del af sortimentet hos ByAulum, hvor også funktionalitet og enkelthed er en stor del af reolsystemets design.

ByAulum har et stort fokus på at levere løsninger, der er både fleksible og praktiske, men samtidig også er visuelt smukke at kigge på. Derfor er ByAulum et oplagt valg, hvis du mangler et nyt reolsystem i boligen, der kan indgå som en del af alle boligens rum.

ByAulum reoler


Vælger du at købe en Quadrant- eller ABC reol fra ByAulum er du sikret en både kreativt, langsigtet og ekstrem holdbar løsning, der vil holde i ufatteligt mange år. Bolighuset er forhandler af ByAulum og hos os finder du et stort udvalg af ABC Quadrant, der giver dig enormt stor fleksibilitet.

ABC reolsystemet er til dig som ønsker et fleksibelt reolsystem med uanede muligheder. ABC Quadrant er en reol som med sit minimalistiske udtryk, er en tidløs løsning til det hjem, hvor man sætter funktionalitet og udseende højt. Denne ABC reol sættes sammen af løse sider omkring det patenterede alufarvede beslag, så udtrykket bliver let og elegant. Samtidig giver beslagene dig mulighed for at ud- og ombygge reolen hvis behovet ændrer sig. Med en ABC reol er du sikret en virkelig flot og samtidig funktionel løsning på opbevaringsproblemer.

Med Quadrant reolsystemet fra ByAulum får du et fleksibelt reolsystem med rigtig mange muligheder. Hos Bolighuset har vi et stort udvalg af reolmoduler fra ByAulum. Er du på udkig efter væghængte reoler, er der også mange muligheder med modulerne fra ByAulum. De kvadratiske reoler gør det muligt at kombinere reolkasserne på kryds og tværs så du opnår præcis den opstilling du ønsker. De smarte push låger giver reolen et enkelt og minimalistisk design som passer godt ind i en nordisk indretning.

Find og design din helt egen reol fra ByAulum


ByAulum reolerne kan vælges i 3 forskellige dybder 23, 33 eller 42 cm - og de 3 dybder kan også kombineres i én og samme reol. Genial løsning da man så kan designe sin helt egen og unikke reol med flere forskellige dybder og farver, f.eks kan du vælge bagbeklædningen i en farve, sider  i en anden farve og evt. låger og skuffer i en tredje farve, du bestemmer selv. Reolen kan naturligvis vælges i mange flere forskellige farver. De kører som standard 6 forskellige farver, men ønsker du en reol med spræl på farverne så kan "Verdensfarverne" fra Sadolin mod et farvetillæg også vælges.

En ByAulum reol er et oplagt valg i alle boligens rum, og de mange muligheder gør det let at tilpasse både størrelsen og stilen præcist til dit behov. Brug blandt andet de små reolkasser som natbord i soveværelset, og en stor løsning i boligens primær rum.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en ByAulum serien eller andre af de skønne produkter du finder hos os.