Edge by Hammel

Edge by Hammel er en moderne og tidsløs serie fra Hammel Furniture. Edge by Hammel er en serie med fokus på rene linjer og høj kvalitet. De grebsfrie døre og skuffer understreger det nordiske design, som handler om enkelthed og elegance. Bag det eksklusive design er der et stærkt og solidt dansk håndværk med øje for de små detaljer.

Edge by Hammel er en funktionel og fleksibel møbelserie, som giver dig mulighed for at designe og sammensætte dit eget møbel lige som du ønsker det. Edge by Hammel et eksempel på urban living med nordiske vibrationer der passer perfekt ind i hjemmet. Derudover er der tænkt nøje over farvevalget, som passer perfekt til den moderne og eksklusive serie af møbler. Edge by Hammel er holdt i neutrale og dæmpede naturfarver, som understreger det minimalistiske design som serien er et fremragende eksempel på.

Edge by Hammel vil ligeledes være en flot tilbygning til Mistral-serien hvor Edge modulerne har en fin smal kantprofil men i samme kvalitet og finish som Mistral-serien. De to serier kan derfor sagtens kombineres med hinanden.

Design dit nye møbel fra Edge by Hammel her.
Tegneprogram til Edge by Hammel  - klik her