Hammel Furniture

Under brandet By Hammel finder du en kollektion af moderne serier af designmøbler og interiør. Alle serie under By Hammel er udformet med ånd og håndværk i den danske møbel- og designtradition. Tro mod værdierne og Hammel Furniture brandet. Alle produkter i serierne har den lille smule ekstra, det gør det til et By Hammel produkt.

Udforsk hele by Hammels møbelunivers nedenfor, hvor du kan finde en masse forskellige møbler der hver især har sit helt eget udtryk.

Om Hammel Furniture


Hammel Furniture blev grundlagt i 1961, hvor man lige siden har fokuseret på at skabe kvalitetsmøbler, der kombinerer danske arkitekt traditioner med spændende design.

Hammel Furniture har en mission om at bidrage til et liv i harmoni. Hammel producerer møbler til hele livet, der kan bruges i flere generationer. Møblerne fra by Hammels univers er kendetegnet som tidsløse møbler med et twist.

Hammel Furniture er en moderne og samfundsbevidst virksomhed med et tidssvarende stærkt produktionsapparat og kvalitet i hvert enkelt trin i processen.

Produkterne designes og produceres i Danmark på fabrikken i det midtjyske samt på stolefabrikken i Skærbæk i Sønderjylland. Alt produceres med respekt for miljø og mennesker. Træet er så vidt muligt enten genbrugstræ eller bæredygtigt finer – og der er ingen spor af opløsningsmidler, når møblerne når dit hjem.

Hammel Furniture arbejder konstant på at have så grøn en produktion som muligt med respekt for miljøet og detaljerne i tæt samarbejde med leverandører. Hammel Furniture bestræber sig på at min. 70% af alle spånplader består af genbrugstræ. Samt anvender de altid 100% grøn strøm, for at passe på miljøet.