InHouse

InHouse er et anerkendt norsk brand, der er en del af InHouse Group. Med en historie, der går tilbage til 1974, har de etableret sig som en førende aktør inden for tilpassede tæpper i Norge.

Læs mere om InHouse her


Deres filosofi er baseret på to vigtige principper: kvalitet og design. De har et dedikeret designteam, der udforsker og udvikler de mest attraktive designs og kvalitetsmaterialer, der passer til det norske marked. Deres unikke håndlavede tæpper væves af dygtige vævere i Indien, der har udført dette gennem generationer. InHouse samarbejder tæt med nogle af Europas førende tæppeproducenter inden for design og kvalitet.

InHouse har integreret samfundsansvaret som en del af deres forretning. De bidrager aktivt til velfærd og social omsorg for deres vævere og deres familier i Indien. Gennem deres partnerskab i Indien har de været med til at opbygge en skole i udkanten af Bhadohi, hvilket giver deres væveres børn en meningsfuld fremtid og samtidig skaber arbejdspladser i lokalsamfundet.

De er stolte af at opretholde høje standarder, når det kommer til kvalitet og miljøansvar. Deres produkter lever op til kravene i ISO 9001 og ISO 14001, der fastlægger strenge retningslinjer for kvalitets- og miljøstyring i produktionen. De tager også hånd om deres medarbejderes arbejdsforhold og følger standarderne i SA8000 (Social Accountability 8000). De fleste af deres produkter er certificeret i henhold til OEKO-TEX Standard 100, hvilket betyder, at de opfylder strenge krav til produktets sikkerhed.