INNOVATION

Innovation laver skønne, moderne sovesofaer i lækkert dansk design. Sovesofaerne fra Innovation fås i mange designs, farver og materialer så mulighederne er mange. Derfor finder du helt sikkert også en lækker sofa fra Innovation, som passer ind i din stil og dit hjem. Et sikkert hit for teenageren eller til dig, som måske ikke har så meget plads og som ønsker en trendy og funktionel løsning i stuen.
En Innovation sovesofa sikrer dig god komfort, både i sidde- og liggestilling.

Om Innovation Living


Innovation Living har siden 1989 haft stor fokus på design og udvikling af multifunktionelle sovesofaer. Det hele startede dog i 1971 hvor grundlæggeren, Flemming Højfeldt, fik en god idé. Konceptet voksede hurtigt og Innovation Living fik flere designpriser og har senere hen indgået et godt samarbejde med den danske designer Verner Panton.
Innovation Living mener, at form og funktion skal gå hånd i hånd for at skabe designs til daglig brug som er innovative og holdbare. Innovation Living er en sand sovesofaspecialist.


Vores udvalg af sovesofaer fra Innovation Living


Hos bolighuset finder du et stort udvalg af sovesofaer og sofasenge. Sortimentet byder bl.a. På sovesofaer med chaiselong, og mange andre udformninger så du kan finde en god sovesofa. Sortimentet indeholder ikke kun Innovation sovesofaer men du kan også finde en sovestol. Udvalget af gode sofaer er bredt, så du kan finde lige den sofaseng der passer til dit behov. Sovesofaerne findes i forskellige farver og materiale, så den kan passe ind i dit hjem.


Innovation Living giver 5 års garanti på din sovesofa


Sovesofaerne fra Innovation Living er designet og fremstillet for at de skal have en lang levetid. Køber du en sovesofa fra Innovation Living får du 5 års garanti på den. Du får desuden livstidsgaranti på alle lameller og gear på sovesofaer som falder under kategorien “Multifunktionelle”. Du kan læse mere om betingelserne for 5 års-garantien her.


Køb din Innovation Living sovesofa hos Bolighuset


Her får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.
Vi har desuden i et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Handler du møbler på vores webshop får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør. Betyder det meget for dig at kunne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken.