Kaagaard

Kaagaard møbelfabrik er en af Danmarks ældste møbelfabrikker, og siden 1960 har de produceret kvalitetsmøbler med fokus på soveværelset. Kaagaard med dansk produktion af kommode, sengerammer, sengeborde, bænke og meget mere.

Når du tænker på Kaagaard har de i mange år været synonym med god kvalitet og konkurrencedygtige priser. Hos Bolighuset kan du se hele sortimentet online, hvor du kan lade dig inspirere. Du kan også komme forbi vores bolighus som har åbent alle hverdage.

Kaagaard er kendt for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser. Kaagaards møbelfabrik fremstiller produkter med et enkelt look, og de har et stort udvalg af produkter til dit soveværelse hvor du kan vælge mellem flere varianter.

I mange år har Kaagaard specialiseret sig i at skabe unikke møbler til soveværelset. Med en vægt på dansk design, er Kaagaard et populært valg for dem, der ønsker at skabe et smukt og funktionelt soveværelse. Når du skal indrette soveværelset kan du med fordel kombinere de forskellige produkter fra Kaagaard med hinanden.

Kaagaard møbelfabrik er beliggende i Danmark og har egen fabrik, hvilket sikrer, at de kan levere produkter af god kvalitet. Kaagaard er stolte af at være en af Danmarks ældste møbelfabrikker, og deres mange års erfaring og ekspertise afspejles i deres bedre designs og bredde udvalg af produkter.

Generelt tilbyder Kaagaard en bred vifte af møbler til soveværelset. Udforsk Kaagaards sortiment når du skal finde den perfekte seng, sengeramme og tilbehør til soveværelset. Deres produkter afspejler hvem der står bag Kaagaards møbelfabrik.

Kaagaard møbler til dit soveværelse


Kaagaard fås i flere varianter, og deres store sortiment gør det nemt at finde møbler, der passer til soveværelset og din personlige stil. Deres senge og sengerammer fås i flere varianter i forskellige farver og designs, så du kan finde den perfekte seng til dit soveværelse. Deres kommoder, sengeborde og garderobeskabe fås også i forskellige farver og varianter, så du kan skabe en sammenhængende indretning i hjemmet.

Når du skal finde dit næste Kaagaard produkt kan du lade dig inspirere i deres store udvalg af forskellige produkter til soveværelset. De kan kombinere produkterne som du ønsker, for at skabe dit ønske rum. Kaagaard produkterne fås i flere varianter, hvor du kan vælge mellem bøg og eg. Eller de stilrene farver, sort- og hvidlakeret.Kaagaards senge


Når det kommer til senge, tilbyder Kaagaards møbelfabrik både traditionelle sengerammer og senge med elevation eller lamelbund. Kaagaard fås i flere varianter, herunder enkle design og sengerammer med elevationsbund, så du kan finde den rette seng til dine behov.

Når det kommer til madrasser, kan Kaagaard også skræddersy løsninger, så du får den rette madras til din sengen. Du kan vælge mellem flere varianter, som giver dig mulighed for at vælge den madras som passer til dig og dine behov. Kaagaard tilbyder også et udvalg af sengebunde, madrasser og sengegavle i flere varianter, så du kan skræddersy din seng til din personlige komfort og stil.

Kaagaards møbler er ikke kun smukt designet, men også funktionelle og praktiske. Kaagaard sengebord og kommoder tilbyder praktisk opbevaring til dit soveværelse, mens deres garderobeskab skaber yderligere opbevaringspladser.

Vælg mellem flere varianter, så du kan vælge netop det der passer til din indretning. Du kan vælge mellem forskellige træsort og farver, hvor du kan vælge bøg, eg, hvid- eller sortlakeret. Kaagaards spejle er en elegant tilføjelse til dit soveværelse og kan hjælpe med at åbne rummet og reflektere lys.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved Kaagaard er deres fokus på dansk design og høj kvalitet. Kaagaards møbler fås i flere varianter som alle er skabt med en stærk sans for detaljer og kvalitet, hvilket sikrer, at de vil holde i mange år.

Kaagaards produkter er lavet af forskellige træsorter, hvor du kan vælge mellem eg og bøg. Kaagaard producerer enkle design der passer perfekt ind i ethvert soveværelse.Kaagaards sengerammer


Der er flere varianter af Kaagaard ramme og senge at vælge imellem, og de kan kombineres med forskellige sengebunde og madrasser. Deres senge fås også med madrasser og sengeborde, så du kan få en personlig seng, der passer til dine behov.

Der er mange varianter af sengerammen hos Kaagaard. Deres ramme er lavet i forskellige varianter og fås i enkle designs, der passer til dit soveværelse. Du kan vælge dine Kaagaard produkter i flere forskellige varianter, hvor du kan vælge mellem bøg, eg, sort- eller hvidlakeret.

De tilbyder sengerammer i flere varianter og kan kombineres med forskellige sengebunde og madrasser. Du kan også finde sengerammer med elevationsbund, som giver dig mulighed for at justere sengen efter dine præferencer.

Kaagaards møbler er kendt for deres danske design og egen fabrik. Kaagaard er stolte af at tilbyde møbler i høj kvalitet, hvor du kan vælge mellem flere varianter, hvor du kan vælge mellem bøg, eg eller lakeret i sort eller hvid.

Kaagaards senge og ramme er designet til at passe til indretningen i dit soveværelse og fås i forskellige træsorter og forskellige farver. Hvor du kan vælge mellem klassik bøg eller eg. Eller de stilrent, sort- og hvidlakeret.