Keep by Hammel

Keep by Hammel er en eksklusiv serie fra Hammel Furniture designet af det danske designteam Steffensen & Würtz. Keep by Hammel er produceret på Hammel Furnitures egen fabrik i Danmark, hvor kvalitet og design er i fokus. Keep er lavet i et moderne og tidsløst design, der tager sig let og elegant ud i hjemmet. Møblerne passer perfekt ind i hjemmet, samt sammen med den skandinaviske stil. Det er kun fantasien der sætter grænser for de mange muligheder, idet Keep by Hammel kan bruges i mange af hjemmets rum.

Keep by Hammel er en luksuriøs serie af møbler med smukke og karakteristiske detaljer. Keep er en fleksibel møbelserie, som giver dig mulighed for at designe og sammensætte dit eget møbel lige som du ønsker det. Keep by Hammel er en serie af møbler, karakteriseret ved en overskuelig og ren geometri, afrundede former og rene linjer som ikke afbrydes af greb. Dette gør at Keep er en serie der adskiller sig fra mange andre, idet Keep by Hammel er en helt unik serie af møbler.

Keep by Hammel fås i flere størrelser og varianter, som passer perfekt sammen med resten af de fine møbler til hjemmet fra danske Hammel Furniture. Se hele sortimentet på hjemmesiden.

En flot tilbygning til de andre serier fra Hammel Furniture. Hvor Keep by Hammel serien har et unikt og eksklusivt design. Og derfor sagtens vil kunne kombineres med de andre serier og produkter fra Hammel Furniture.

Design dit nye møbel fra Keep by Hammel her.
Tegneprogram til Keep by Hammel  - klik her

Keep By Hammel


Keep by Hammel er den nyeste serie fra Hammel Furniture. Serien er designet i et luksuriøst design, med smukke og karakteristiske detaljer. Den minimalistiske serie  har afrundede kanter og ingen synlige beslag. De unikke metalhåndtag og de afrundende detaljer får Keep by Hammel til at skille sig ud. Keep by Hammel er lavet i Danmark af den danske møbelproducent Hammel Furniture. Serien er designet af det danske designteam Steffensen og Würtz.

Design dit eget møbel fra Keep by Hammel


Her på siden finder du det komplette udvalg af Keep by Hammel skuffer, låger, moduler mm. Du har her muligheden for at slippe fantasien løs i det store udvalg af moduler, der kan sammensættes præcis efter dine behov, ønsker og stil. Vælg mellem et utal af kombinationsmuligheder og skab nøjagtigt det du har behov for, og som passer hjem til dig.

Design dit nye møbel fra Keep by Hammel her.
Tegneprogram til Keep by Hammel  - klik her

Keep by Hammel reolsystem er udviklet med øje for de individuelle behov og ønsker man hver især har. Om det er en stor bogreol, TV bord, væghængt skænk eller noget helt tredje, kan du her få præcis det opbevaringsmøbel du mangler og drømmer om. Med et kæmpe udvalg af farver, størrelser og funktioner er det kun op til dig, at skabe den perfekte reol, skænk eller TV bord, der med den høje kvalitet kan følge dig helt hen i den sidste bolig. I et tidløst og minimalistisk design, og materialer i topklasse, vil du ikke komme til at fortryde købet af et møbel fra den nye serie fra Keep by Hammel.

Brug Keep by Hammel som personlig indretning i alle rum i dit hjem. Leg med farver og kombiner åbne og lukkede rum til lige netop dit behov. Vælg mellem de 6 forskellige Keep-farver. Soft close døre. Selvlukkende skuffer. Fristående og væghængte moduler. Mulighederne er næsten uendelige, når du giver dig i kast med at designe dit møbel fra Keep by Hammel. Med lækre funktioner, minimalistisk design og høj kvalitet, får du her et opbevaringsmøbel, der kan bruges i alle boligens rum. Vil du kombinere farverne eller have et helt simpelt møbel? Det er alt sammen op til dig. Vi ønsker dig god fornøjelse i processen mod dit nye yndlings møbel.

Keep by Hammel AV


Er du på jagt efter de perfekte TV møbler? Så er Keep by Hammel AV helt sikkert noget for dig. Designet med samme fokus på det minimalistiske og fleksible, men i en udgave skabt til at være TV møbel. Keep AV er et TV modulsystem, der elegant vil gemme og opbevare alt dit elektronik og HI-FI udstyr, i et designermøbel du aldrig bliver træt af at kigge på. Bredde og dybde er lavet, så 90% af alt udstyr passer ind. Dybde kan vælges efter pladsbehov til dit udstyr. Ved at gøre brug af låger i stof, kan lyden komme ud og signal til fjernbetjening ind, så du ikke behøver at åbne lågen.