Mistral

Mistral produceres af danske Hammel Furniture A/S og er et af de mest kendte og anerkendte danske brands i nyere tid.  Mistral reol systemet har opnået stor succes grundet de mange muligheder for selv at præge din indretning og sammensætte det stilrene system som du ønsker. Mistral reoler er dansk produceret kvalitetsmøbler. Her finde du de kendte Mistral reoler så vel som tv møbler og diverse moduler til opbevaring fra Mistral. Sammensæt reolen som du ønsker det og skab dit helt eget udtryk med en Mistral reol. Slip fantasien løs i tegneprogrammet. Design dit nye møbel fra Mistral her.
Tegneprogram til Mistral  - klik her

Mere om MistralMistral produceres af danske Hammel Furniture A/S og er et af de mest kendte og anerkendte danske brands i nyere tid.  Mistral reol systemet har opnået stor succes grundet de mange muligheder for selv at præge din indretning og sammensætte det stilrene system som du ønsker.

Her finder du hele vores udvalg af grundmoduler til Mistral reoler. Udvalget er bredt og du kan få alt lige fra en væghængt reol til reoler med låger eller reol med skuffer. Udvalget byder på mange forskellige modulreoler som har mange anvendelsesmuligheder. Brug modulerne som du ønsker - fx som en Mistral skænk, Mistral tv møbel, eller noget helt tredje.

Vælg hvilket modul du ønsker i dropdown menuen til højre og vælg herefter hvilken farve du ønsker modulet i. Det kan være svært at vælge, da der er et stort udvalg af flotte Mistral farver.

Sammensæt din Mistral reol i dag og få leveret hjem til din adresse. OBS: Modulerne til Mistral reolen er samlet ved levering, du skal dog selv montere skuffer, låger og andet tilbehør. Der medfølger desuden en ophængsliste med til alle Mistral modulerne.

Her på siden finder du det komplette udvalg af Mistral skuffer, Mistral låger, moduler mm. Du har her muligheden for at slippe fantasien løs i det store udvalg af Mistral moduler, der kan sammensættes præcis efter dine behov, ønsker og stil. Vælg mellem et utal af kombinationsmuligheder og skab nøjagtigt det du har behov for og som passer hjem til dig.

Slip fantasien løs i tegneprogrammet hvor du online kan sammensætte din Mistral reol, find de enkelte moduler, låger og skuffer her på siden, og få det leveret hjem til din adresse. Design dit nye møbel fra Mistral her.
Tegneprogram til Mistral  - klik her


Mistral reoler - LEGO for voksne?


Med Mistral reol modulerne har du muligheden for at indrette din reol helt som du - vil og give den det udtryk, som passer ind i netop dit rum. Der er med andre ord plads til at brug sin frie fantasi, og i den henseende kan man godt føle sig lidt som et barn med LEGO, når man ser de uendelige muligheder for at kombinere modulerne som det passer dig. I videoen  kan du hente lidt inspiration til hvordan Mistral reol modulerne kan kombineres.


Mistral - Dansk design hele vejen igennem


Reolsystemet fra Mistral er udviklet og designet til dig der ønsker individualitet. Med Mistral reolerne kan du skabe dit eget udtryk - både personligt og funktionelt da de forskellige moduler har uendelige anvendelsesmuligheder. Samtidig kan de forskellige moduler sammensættes, præcis som du ønsker det.

De første møbler fra Mistral blev skabt i 1990’erne af den danske designer Lone Sterner Nordam. Produktionen af de mange moduler og møbler fra Mistral bliver produceret i Danmark så en høj og ensartet kvalitet kan sikres og opretholdes. Samtidig er der øje på miljøet da spånpladerne består af 70% genbrugstræ og lakfarverne er vandbaserede og uden formaldehyd.


Køb din nye Mistral reol hos Bolighuset


Drømmer du et flot reolsystem fra Mistral? Så køb det her hos Bolighuset. Hos os får du prisgaranti - vi matcher nemlig altid billigste markedspris.

Derudover har vi et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boliginteriør, så du kan forkæle dig selv og dit hjem med nye møbler. Vil du gerne se, røre og prøve møblerne inden du køber? Så besøg vores 3000m2 store butik i Ringkøbing, hvor vi har mange af de viste møbler i butikken. Handler du møbler hos Bolighuset får du gratis fragt ved køb over 5.000,- og gratis fragt ved køb over 500,- når du shopper boliginteriør.