Mistral

Mistral reoler er dansk produceret kvalitetsmøbler. Her finde du de kendte Mistral reoler så vel som tv møbler og diverse moduler til opbevaring fra Mistral. Sammensæt reolen som du ønsker det og skab dit helt eget udtryk med en Mistral reol. Du kan læse mere om materiale, mål etc. herunder.

Mere om MistralMistral produceres af danske Hammel Furniture A/S og er   er et af de mest kendte og anerkendte danske brands i nyere tid.  Mistral reol systemet har opnået stor succes grundet de mange muligheder for selv at præge din indretning og sammensætte det stilrene system efter dit hovede.

Mistral reoler - LEGO for voksne?


Med Mistral reol modulerne har du muligheden for at indrette din reol helt som du - vil og give den det udtryk, som passer ind i netop dit rum. Der er med andre ord plads til at brug sin frie fantasi, og i den henseende kan man godt føle sig lidt som et barn med LEGO, når man ser de uendelige muligheder for at kombinere modulerne som det passer dig. I videoen  kan du hente lidt inspiration til hvordan Mistral reol modulerne kan kombineres.