Rowico

Hos Rowico designer de møbler til hjemme- og indemiljøer med fokus på kvalitet og høj brugervenlighed. Rowico er rettet mod dem, som gerne vil have møbler der følger tidens trends indenfor design. Find for eksempel moderne og smukke træmøbler der vil pryde i enhver indretning. Bolighuset er autoriseret forhandler af Rowico møbler og hos os finder du et stort udvalg af blandt andet borde, stole og opbevaringsløsninger fra det svenske møbelfirma, der startede sin historie tilbage i 1971. Alle møbler er produceret med tanke på miljøet og du kan derfor handle dine møbler med god samvittighed. Gå på opdagelse i udvalget og find en Rowico stol til spisestuen eller bænk til entreen her hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt.

Om Rowico


Rowico er en svensk møbelvirksomhed, der blev grundlagt af Roland Hammargren i 1971. Rowico er stadig i dag en familieejet møbelforretning og det er nu tredje generation, der driver det svenske møbelfirma. Rowico har hovedkontor og rødder i den svenske kystby Halmstad, men har forhandlere over hele verden. Der designes møbler i mange forskellige stilarter, og uanset om du er til den romantiske, klassiske eller skandinaviske indretning har Rowico et møbel der passer til dig. Udvalget byder både på spisebordsstole, spiseborde, sengeborde, entrémøbler og meget mere. I virksomheden er der et stort fokus på bæredygtig produktion, og de arbejder hele tiden på at øge andelen af møbler, der er FSC-certificeret.

Hvis du leder efter Rowico i Danmark er du kommet til det rette sted. Bolighuset er stolt Rowico forhandler, og vi har et skønt udvalg af møbler og boligtilbehør fra det svenske møbelfirma. Rowico møbler er til dig der ønsker trendy møbler, der følger tidens tendenser indenfor design og stil. Både brugervenlighed og kvalitet er i højsædet, og du kan være sikker på at få et møbel, hvor der er lagt tanker bag både udtryk og produktion.Rowico spiseborde


Køb af Rowico møbler er starten på et langvarigt forhold og du kan nyde og bruge dine møbler i mange år frem. Er du på jagt efter et Rowico spisebord er modellerne Filippa og Dawson måske noget for dig. Det smukke Rowico Filippa spisebord har et tidløst, skandinavisk design og kan forlænges med hele to tillægsplader, så du har plads til alle dine gæster. Filippa spisebord kan vælges i flere forskellige træsorter og størrelser og kan også fås i en rund udgave eller i en model med indbygget tillægsklapplade. Ønsker du et spisebord, der kan tåle lidt af hvert er det stilfulde Rowico Dawson spisebord et utroligt godt valg. Dawson spisebordet rummer stadig det skandinaviske look og har et stel i massivt træ, men selve bordpladen er her med enten grå laminat eller hvidpigmenteret matlakeret egetræfinér, der gør det super nemt at holde i hverdagen, uden at du skal tage et særligt hensyn. Rowico Dawson spisebord specielt godt til småbørnsfamilier, hvor det ikke kan undgås at der kommer pletter på bordet.Rowico stole


På siden findes også et udvalg af skønne Rowico stole, hvor der ligeledes er lagt stor vægt på udtrykket og detaljen. Rowico designer både barstole, spisebordsstole og loungestole i mange forskellige farver og polstringer. Den elegante Rowico stol, Sierra, er både stilfuld og komfortabel og udgør derfor den perfekte spisebordsstol, hvor i kan sidde og nyde hinandens selskab mange timer. Rowico Sierra kan fås i enten velour eller microfiber polstring og vælges i et stort antal af stoffarver, så du kan opnå et personligt look i din bolig. Hos Bolighuset finder du også den enkle og stilfulde Rowico Brent stol, samt modeller Raymore, Remsey, Nottingham, Nagando og mange flere smukke og stilfulde stole med hver deres unikke look.Møbler til hele hjemmet


Rowico designer møbler til hele hjemmet, og sortimentet byder også på blandt andet sofaborde, små og store opbevaringsmøbler, konsolborde, spejle mm. Til indretning af entreen findes serien Confetti, der indeholder funktionelle og stilfulde møbler til både den store og lille entre. En Confetti hattehylde er perfekt til overtøjet og med den tilhørende hylde, kan også handsker, tørklæder og huer opbevares. Du finder også den smarte Confetti bænk i forskellige størrelser, der har en behagelig siddehynde og skuffer, der eksempelvis kan bruges til sko.

I soveværelset kan du med fordel placere en eller to Hillmond sengeborde fra Rowico, så du har et stilfuldt sted at placere din mobil, bordlampe og bog. Sengebordet har en indbygget skuffe, så du har mulighed for at opbevare alle dine personlige ejendele. Hav alt hvad du har brug for lige ved hånden.

Gå på opdagelse i udvalget af Rowico møbler, og find stilfulde og funktionelle møbler i høj kvalitet til alle boligens rum. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.