Top-line

Topline er en dansk møbelproducent, der fremstiller et stort udvalg af stole og sofaer i høj kvalitet, med stor respekt for de traditionelle designtraditioner og det gode håndværk. Top-line møbler kan fås i mange forskellige stof- og læderfarver, så der er noget til enhver smag. Udvalget byder på klassiske og moderne stole og sofaer i kendte modeller som Alberte, Amalienborg, Atlanta, Betina, Bilbao, Clausholm, Comfort, Dorte, Julie, Kirsten, Kiwi, Linda, Marselisborg, Nevada, Rosenborg, Stella og flere. Fra Topline finder du både modulsofaer, tremmesofaer, lænestole, øreklapstole. Alle er de fremstillet med fokus på miljøet og med respekt for både mennesker og dyr.  Se det store udvalg her.

Om Topline


Topline er en dansk møbelproducent med mere end 30 års erfaring, startede produktion og salg af polstermøbler i 1986, med henblik på salg til det skandinaviske marked. I 1996 tog man beslutningen om at flytte dele af produktionen til Polen, hvor man kunne fortsætte produktionen af kvalitetsmøbler til den bedst mulige pris. År 2000 blev året hvor Top-line indviede en nybygget fabrik som sidenhen er blevet udbygget og i dag rummer 14.000 m2 produktion. Hele fabrikken og alt produktion, samt de ca. 300 ansatte i koncernen er ejet og styret 100% af Danske Top-line A/S. Udvikling, salg og eksport foregår fra Danmark.

Kvalitet er en vigtig del af alle Toplines produkter, og er et grundelement i skabelsen af moderne og komfortable møbler. Topline har desuden et stort fokus på at producere ansvarligt, så både dyr, mennesker og miljø respekteres. Derfor kan du købe Topline møbler med god samvittighed. Den høje kvalitet skinner igennem i hvert eneste Top-line møbel, der er skabt i et funktionelt og smukt design, der kan holde i flere generationer.

Topline møbler


Med Topline møbler får du den bedste kombination af solide materialer, godt håndværk og danske designtraditioner. Topline møbler kommer i et stort udvalg af stof, læder, sæder, ben og armlæn uanset om der er tale om en Topline sofa eller Topline stol. Hos Bolighuset findes der et stort udvalg af populære Topline møbler, der blandt andet byder på tremmesofaer, øreklapstole, hjørnesofaer, modulsofaer og lænestole. Det store udvalg af Topline sofaer og stole i forskellige størrelser, udtryk og stof- og læder varianter gør det nemt for dig at finde netop den sofa eller stol, der matcher din bolig.  

I udvalget findes blandt andet Topline Clausholm, der i sandhed kan betegnes som en dansk klassiker. Clausholm er en sofa fra øverste hylde fremstillet i en træramme, der suppleres af sædehynder og ryghynder i koldskum, der giver den supplime komfort. Topline Clausholm består af en 2- og 3 personers sofa, samt en lænestol, øreklapstol og skammel. I

Topline Dorte er en anden populære serie fra den danske møbelproducent, der stadig den dag i dag er ligeså attraktiv og aktuel, som dengang modellen første gang kom frem. Topline Dorte fås hos os i et sofasæt bestående af en 2 og 3 personers sofa, der kan vælges i 9 forskellige læderfarver og med en træramme i enten ubehandlet eller lakeret bøg. Vi tilbyder også den lækre lædersofa Topline Neveda, der også kommer i en 2 og 3 personers sofa, men også elegante hjørnesofaer som Topline Atlante samt chaiselong sofa som Topline Michelin.

Udover de skønne sofaer har Top-line også et bredt sortiment af skønne lænestole og øreklapstole, hvor i sær Topline Amalienborg øreklapstol er en velkendt klassiker. Gå på opdagelse i udvalget og find din nye Topline sofa eller stol her hos os. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.