Dunlopillo boxmadras

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt.
Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt.
Madrasserne i serierne Pure og Passion er topkvalitet latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Den bedste kvalitet fra Dunlopillo.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret af madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Om Dunlopillo boxmadras


Dunlopillo er en anerkendt og utrolig erfaren sengeproducent, der har fremstillet madrasser og senge i snart 100 år. En seng fra Dunlopillo er håndlavet af dygtige og erfarne produktionsmedarbejdere, der finsliber, samler og kvalitetssikrer sengene. Kvaliteten, de gode materialer og det flotte udtryk er naturligvis også at få øje på i Dunlopillo boxmadrasser, der vil give dig de bedste betingelser for en god nats søvn alle nætter hele året.

En boxmadras er en mere simpel seng end eksempelvis elevation- eller kontinentalseng. Selve madrassen er bygget sammen med sengerammen, og derfor er din Dunlopillo boxmadras klar til brug, så snart der er sat ben på. Det er en meget uklompeks seng, hvor der ikke er flere lag, der skal passe sammen. En boxmadras er ofte en af de første sengetyper man køber, fordi den er let at håndtere og flytte rundt på. En Dunlopillo boxmadras kan derfor være et fantastisk valg til dig der ønsker en seng i top kvalitet, men gerne vil have den skal være let håndterlig.

En Dunlopillo boxmadras kommer med 7 unikke komfortzoner, der sikrer optimal støtte til hele din krop. Madrasserne er fremstillet i naturlatex, som er et fleksibelt og allergivenligt materiale, da husstøvmider og bakterier ikke kan trives.

Vores udvalg af Dunlopillo boxmadrasser


Hos os finder du to modeller af Dunlopillo boxmadrasser: Pure og Passion.

Dunlopillo Pure Boxmadras er en komfortabel og klassisk seng, der kommer med 5 cm ekstra komfortlag og en luksuriøs 16 cm naturlatex kerne. Dunlopillo Passion Boxmadras er en naturligt afbalanceret seng, der også har en naturlatex kerne på 16 cm og derudover kommer med et ekstra komfortlag på 3 cm i bunden samt 7 cm pocketfjedre.

Til både Pure Box og Passion Box kan du vælge mellem fem forskellige topmadrasser, som alle indeholder de unikke Hollowfibre, der gør at formen holdes bedre over tid, fugtbalancen optimeres og luftcirkulationen øges.

Til din Dunlopillo boxmadras kan du desuden frit vælge mellem de fem smukke Dunlopillo sengegavle og de fire varianter af stofbetræk. Du kan dermed opnå præcis det look, der matcher din indretning bedst. For individuel liggekomfort, kan begge madrasser vælges i tre forskellige fastheder.

Derfor skal du vælge en Dunlopillo boxseng


En Dunopillo boxseng, som det også kaldes, er perfekt til dig der ønsker en elegant og simpel seng, der kan passe ind i enhver indretning. Den kan bruges i soveværelset, men vil også være helt genial til gæsteværelset. En Dunlopillo boxmadras er klar til brug, og selvom den er mere simpel end andre sengetyper, får du stadig den høje støtte, komfort og gode materialer, som Dunlopillo er kendt for.

Dunlopillo senge har været et populært valg i mange år, med en Dunlopillo boxmadras får du en masse fordele:

Naturligt materiale.
Dunlopillo benytter kun de bedste materialer, som naturen selv producerer.

Kvalitet forpligter.
Derfor får du altid 15 års garanti på Dunlopillo madrasser.

Åndbarhed.
Dunlopillo madrasser er skabt af åndbare naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt.

Allergivenlig.
Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle Dunlopillo madrasser helt i gennem naturlige og allergivenlige.

Syv komfortzoner.
Dunlopillo madrasser kommer med syv unikke zoner og er skabt, så de naturligt former sig efter din krop.