Dunlopillo elevationsseng

Når du vælger en seng fra Dunlopillo får din krop en masse fordele om natten - Alle Dunlopillos madrasser er i dag opdelt med 7 komfortzoner, som er skabt for at din ryg og skuldre med sikkerhed vil blive støttet korrekt. Materialerne er øko-tex godkendt og det naturlige latex-skum forhindrer husstøvmider og er allergi-venligt. Madrasserne i serierne Pure og Passion er topkvalitet latex med 80% naturlatex og 20% syntetisk latex. Den bedste kvalitet fra Dunlopillo.

Hos Bolighuset giver vi dig ombytningsret af madrassen, du har muligheden for at vælge en anden hårdhed af latex madrassen indenfor 60 dage - det koster kun 500,- pr. madras.

Om Dunlopillo elevationsseng


Dunlopillo er en anerkendt og utrolig erfaren producent af senge, og det er ingen undtagelse når det kommer til elevationssenge. En elevationsseng er, som navnet også antyder, en seng med elevation, som gør at du kan sænke og hæve madrassen og finde den helt perfekte sovestilling eller siddeposition, når du skal læse en god bog eller se fjernsyn. Med en Dunlopillo elevationsseng får du en seng i top kvalitet, der både giver dig utrolig god komfort og stor fleksibilitet.

Madrasserne i alle modeller af Dunlopillo elevationssenge er fremstillet i det unikke naturlatex, som har en lang række fordele. For det første er naturlatex meget fleksibelt, hvilket gør det helt optimalt til brug i en elevationsseng. Derudover er naturlatex et meget allergivenligt materiale, hvor bakterier, skimmel og husstøvmider ikke trives. Fra den kendte producent findes både de klassiske elevationsseng, men også Dunlopillo boxelevationsseng, som skiller sig ud ved at have et lag af posefjedre under selve latex kernen. Det betyder at du ved en Dunlopillo boxelevationsseng synker en smule mere ned i madrassen og den integrerede nakkestøtte kan bedre mærkes, end ved en almindelig elevationsseng.

Uanset hvilken model du vælger, vil du med garanti ikke fortryde købet af en elevationsseng fra Dunlopillo, hvor komfort, kvalitet og design går hånd i hånd.

Vores udvalg af Dunlopillo elevationssenge


Du finder hos Bolighuset flere forskellige modeller af de lækre Dunlopillo elevationssenge.
Dunlopillo Passion boxelevation er en elevationsseng, der er helt perfekt afbalanceret og samler hævebund og madras i et smukt, fleksibelt og simpelt design. Kernen i naturlatex ligger altid fast, og tilpasser sig din krop. I udvalget findes også Dunlopillo Pure elevationsseng, der er både elegant, enkel og giver en helt optimal komfort med syv unikke komfortzoner, der sikrer den ultimative støtte. Når du går på opdagelse i udvalget finder du selvfølgelig også andre skønne modeller af Dunlopillo elevationsseng, så det er bare med at vælge din favorit.

Du kan både få din Dunlopillo elevationsseng i 140x200 cm, 90x200 cm,180x200 cm, som er de mest brugte størrelser indenfor senge, men er du på udkig efter lidt ekstra længde eller måske en meget smal seng, findes det også i udvalget.

Hos Bolighuset har vi desuden løbende Dunlopillo elevationsseng på tilbud, så du kan få din nye luksus seng til en super god pris.

Derfor skal du vælge en elevationsseng fra Dunlopillo


Der er generelt utrolig mange gode fordele ved en elevationsseng, og står du over for køb af ny seng, kan en Dunlopillo elevationsseng med stor sandsynlighed være det perfekte match. Du er sikret en seng i utrolig høj kvalitet fra en af de førende producenter indenfor senge, og med det store udvalg af størrelser og designs er der en Dunlopillo elevationsseng til ethvert behov.