Dunlopillo hovedpude

En Dunlopillo pude vil sikre, at du får en hovedpude, der er ventileret hele natten igennem og giver god støtte til nakke og hoved. Dunlopillo hovedpuder er fremstillet i det unikke naturlatex, der er behageligt og utrolig allergivenligt. En god hovedpude er mindst ligeså vigtig som selve sengen, og med Dunlopillo puder får du samme gode egenskaber, som ved de populære senge fra den anerkendte producent.

Om Dunlopillo hovedpude


Dunlopillo er en af de mest anerkendte og førende sengeproducenter med snart 100 års erfaring indenfor branchen. Den erfarne producent er derfor også et foretrukkent valg når det kommer til tilbehør som puder, hvor den høje kvalitet og de gode materialer også skinner igennem. En Dunlopillo pude vil sikre, at du får åndbarhed, komfort og god støtte til hoved og nakke hver nat. Du bruger en stor del af livet i sengen, og hovedpuden kan være mindst ligeså vigtig som selve sengen, hvorfor du bør overveje Dunlopillo puder, når du skal til at udskifte de gamle.

Dunlopillo hovedpuder er ligesom madrasserne i deres populære senge lavet i naturlatex, og deler derfor de samme gode egenskaber. En Dunlopillo hovedpude i naturlatex utrolig er allergivenlig, da bakterier, husstøvmider og skimmel ikke kan trives i materialet. Derfor kan du også drage nytte af det lækre materiale med en hovedpude fra Dunlopillo, som vil sikre dig en god nats søvn, der er helt uundværlig for den efterfølgende dags aktiviteter.

Derfor skal du vælge en Dunlopillo hovedpude


En Dunlopillo latex pude bevarer sin form og er ventileret hele natten igennem. Det betyder at du undgår en hovedpude, der bliver våd og klam i løbet af nattetimerne. Cellestrukturen i puderne, gør at luften kan komme ind og holder dermed fugten nede. Vælg en Dunlopillo Premium pude, hvis du ønsker en allergivenlig, fyldig og åndbar pude, der bevarer sin form uanset hvordan du ligger på den. Dunlopillo pude Original har desuden en ekstra blød komfort og giver den maksimale støtte til nakke og hoved.

Hos Bolighuset har vi løbende Dunlopillo pude på tilbud så du kan få din nye pude til en kanon god pris.